Xyzal

v.a. 52,19

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Levocetirizine
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Xyzal?

Xyzal is een medicijn tegen allergische reacties met levocetirizine als werkzame stof. Een goed alternatief indien u bij allergische rinitis niet graag neussprays gebruikt of deze moeilijk vindt in gebruik. Dit medicijn kan u namelijk in tabletten of als drankje kopen.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Xyzal is bruikbaar om de symptomen van een allergische reactie van het lichaam op bepaalde prikkels (pollen, dierenhaar en huisstofmijt) te verminderen. Mogelijke symptomen kunnen zijn: irritatie van neusslijmvliezen en ogen, jeuk en netelroos. In geval van irritatie van de neus, spreken we van allergische rinitis. Hierbij zal u moeten niezen en een verstopte neus of loopneus hebben. Deze symptomen ontstaan doordat het lichaam overgevoelig reageert op prikkels met een immuunrespons.

Hoe werkt Xyzal?

Levocetirizine is de werzame stof in Xyzal. Het lichaam reageert met een immuunrespons op pikkels (hondenhaar, pollen, huisstofmijt…). Hierbij komt histamine vrij. Een stof die allergische symptomen zal veroorzaken. Levocetirizine remt de werking van histamine. Hierdoor zullen ook de symptomen afnemen.

Gebruik

  • Neem de tabletten in zonder te breken. Dit mag eventueel met een glas water.
  • Dit medicijn als drank kan u verdunnen met water of onverdund innemen.

Hoe effectief is dit medicijn?

Dit medicijn is effectief om de symptomen van een allergische reactie te verlichten en te doen afnemen. Xyzal werkt na ongeveer 1 uur en zal 24 uur werken. Indien u op voorhand weet dat u in aanraking zal komen met gevoelige prikkels, kan u op voorhand een dosis innemen. Het medicijn werkt ook effectief indien u voortdurend last heeft van de symptomen. Hiervoor dient u het middel wel elke dag in te nemen.

Vaak is spoelen van de neus met een zoutoplossing niet voldoende om de prikkels weg te spoelen. Dan kan Xyzal u een oplossing bieden. Gebruik van een zoutspoeling in combinatie met Xyzal is toegestaan en blijkt zeer effectief.

Mogelijke bijwerkingen: hoofdpijn, droge mond, slaperig zijn, suf, uitputting, buikpijn.

Gebruik dit medicijn niet in combinatie met alcohol.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Xyzal kopen

Xyzal kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Xyzal? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Xyzal te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Xyzal online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Xyzal bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Xyzal te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Xyzal kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.