Allergodil

53,19

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Azelastine
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Allergodil oogdruppels?

Allergodil is een anti-allergiemedicijn met de stof azelastine. U gebruikt deze oogdruppels bij ontstoken of geïrriteerde ogen door een allergische reactie. Verkrijgbaar in een oplossing met 0,5 mg azelastine per 1 ml oplossing.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Allergodil bij oogklachten door een allergische reactie (allergische conjunctivitis). Denk bijvoorbeeld aan jeukende ogen bij hooikoorts. Dit is een vorm van seizoensgebonden conjunctivitis. De allergie zal voornamelijk optreden wanneer er veel pollen in de lucht zijn (lente en zomer) en zal niet het hele jaar duren.

Oogklachten kunnen ontstaan door een allergische reactie. U kan allergisch zijn aan huisstofmijt, pollen, schimmel, dierenhaar… Uw ogen kunnen beginnen tranen, rood worden, jeuken en in ernstige gevallen ontsteken. Ook bij astma of allergische rinitis kan u last hebben van uw ogen.

Hoe werkt Allergodil?

Indien het lichaam in contact komt met een allergeen, zal het lichaam histamine aanmaken. Deze stof zorgt voor een hogere doorbloeding van het aangedane gebied en zal dit irriteren. Azelastine zal de receptoren voor histamine in het oog minder gevoelig maken. Hierdoor nemen de symptomen af en zullen uw ogen minder geïrriteerd zijn. Het middel zal reeds na 10 minuten werken. Dit voor 8 tot 12 uur.

Gebruik

Druppel ’s ochtends en ’s avonds 1 druppel in elk oog. Oogdruppels gebruiken is niet eenvoudig. Bekijk een instructievideo voor juist gebruik.

Let op: het is mogelijk dat u na gebruik een prikkelend of branderig gevoel in de ogen krijgt. Na enkele momenten neemt dit gevoel af.

Hoe effectief is dit medicijn?

Allergodil is effectief om oogaandoeningen door allergieën te behandelen. Het middel werkt doeltreffend na 10 minuten. In Nederland hebben zo’n 25% mensen een allergie. Dit vaak met bijkomende oogklachten.

Belangrijk: indien u contactlenzen draagt, kan dit middel mogelijk schadelijk zijn voor uw lenzen. Vraag een apotheker om advies.

Bijwerkingen:  Allergische reactie: jeuk of uitslag. Een branderig gevoel in het oog na gebruik is normaal en trekt vanzelf weg. Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige opsomming van bijwerkingen.

Allergodil kopen

Allergodil kopen zonder recept? Bij ons hoeft u niet langs uw huisarts en apotheek om deze oogdruppels in huis te halen! Een online consult is voldoende. Een aangesloten arts zal uw aanvraag beoordelen en daarna een recept uitschrijven. Hierna kunnen wij uw bestelling snel en zorgvuldig naar het door u opgegeven adres verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Allergodil” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.