Allergodil

53,19

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Azelastine
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Allergodil oogdruppels?

Allergodil is een anti-allergiemedicijn met de stof azelastine. U gebruikt deze oogdruppels bij ontstoken of geïrriteerde ogen door een allergische reactie. Verkrijgbaar in een oplossing met 0,5 mg azelastine per 1 ml oplossing.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Allergodil bij oogklachten door een allergische reactie (allergische conjunctivitis). Denk bijvoorbeeld aan jeukende ogen bij hooikoorts. Dit is een vorm van seizoensgebonden conjunctivitis. De allergie zal voornamelijk optreden wanneer er veel pollen in de lucht zijn (lente en zomer) en zal niet het hele jaar duren.

Oogklachten kunnen ontstaan door een allergische reactie. U kan allergisch zijn aan huisstofmijt, pollen, schimmel, dierenhaar… Uw ogen kunnen beginnen tranen, rood worden, jeuken en in ernstige gevallen ontsteken. Ook bij astma of allergische rinitis kan u last hebben van uw ogen.

Hoe werkt Allergodil?

Indien het lichaam in contact komt met een allergeen, zal het lichaam histamine aanmaken. Deze stof zorgt voor een hogere doorbloeding van het aangedane gebied en zal dit irriteren. Azelastine zal de receptoren voor histamine in het oog minder gevoelig maken. Hierdoor nemen de symptomen af en zullen uw ogen minder geïrriteerd zijn. Het middel zal reeds na 10 minuten werken. Dit voor 8 tot 12 uur.

Gebruik

Druppel ’s ochtends en ’s avonds 1 druppel in elk oog. Oogdruppels gebruiken is niet eenvoudig. Bekijk een instructievideo voor juist gebruik.

Let op: het is mogelijk dat u na gebruik een prikkelend of branderig gevoel in de ogen krijgt. Na enkele momenten neemt dit gevoel af.

Hoe effectief is dit medicijn?

Allergodil is effectief om oogaandoeningen door allergieën te behandelen. Het middel werkt doeltreffend na 10 minuten. In Nederland hebben zo’n 25% mensen een allergie. Dit vaak met bijkomende oogklachten.

Belangrijk: indien u contactlenzen draagt, kan dit middel mogelijk schadelijk zijn voor uw lenzen. Vraag een apotheker om advies.

Bijwerkingen:  Allergische reactie: jeuk of uitslag. Een branderig gevoel in het oog na gebruik is normaal en trekt vanzelf weg. Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige opsomming van bijwerkingen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Allergodil kopen

Allergodil kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Allergodil? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Allergodil te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Allergodil online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Allergodil bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Allergodil te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Allergodil kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.