Avamys

53,19

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Fluticason
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Avamys?

Avamys is een neusspray met de werkzame stof fluticason. Dit middel verlicht ontstekingen in de neus, dankzij fluticason, een bijnierschorshormoon dat ontstekingen remt. Verkrijgbaar in neussprays met 27,5 microgram fluticason.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kan de klachten van rinitis en een ontstoken neusslijmvlies verlichten met Avamys. U kan rinitis krijgen door bijvoorbeeld een allergie of hooikoorts. Dan spreken we van allergische rinitis. Het lichaam reageert dan overgevoelig op prikkels die u inademt (pollen, huisstofmijt,…). Als tegenreactie zullen de slijmvliezen van de neus zwellen. Bij rinitis zal u een loopneus hebben, niezen, verstopte neus en geïrriteerde ogen, keel en neus. Verder kan u Avamys gebruiken bij neuspoliepen. Dit zijn kleine zwellingen op het neusslijmvlies door langdurige ontsteking van de slijmvliezen.

Hoe werkt Avamys?

Fluticason remt de ontstekingsreactie van het lichaam. Het lichaam zal dus niet overgevoelig reageren op bepaalde prikkels (zie hierboven). De slijmvliezen van de neus zullen niet beginnen opzwellen of in zwelling afnemen. De bijkomende symptomen (niezen, verstopte neus, loopneus…) nemen af en de luchtwegen zullen zich weer openen.

Gebruik

  • Spuit elke dag 1 keer 2 maal in beide neusgaten. Indien de symptomen langzaam afnemen, kan u per dag nog 1 keer in plaats van 2 keer in beide neusgaten spuiten.
  • Schudden voor gebruik (10 seconden).
  • Belangrijk: spuit steeds met de spuit weg gericht van het midden van de neus. En buig uw hoofd licht naar voor.
  • Adem tijdens inhaleren in door de neus en vervolgens uit door de mond.
  • Spuit steeds op hetzelfde tijdstip van de dag.

Hoe effectief is dit medicijn?

Avamys is effectief om (allergische) rinitis en ontstoken neusslijmvliezen te behandelen. Maar liefst 20 % van de Nederlanders zou allergische rinitis hebben. Meestal krijgt u hiermee te maken voor de leeftijd van 20 jaar.

Een behandeling is nodig, aangezien rinitis een impact heeft op de kwaliteit van leven. Het kan uw prestaties op het werk of op school sterk beïnvloeden. Avamys kan u helpen de symptomen te verlichten en werkt snel, na reeds 8 à 24 uur.

Mogelijke bijwerkingen: bloedneus, hoofdpijn, vieze smaak of geur, droog gevoel in neus, irritatie in de neus.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Avamys kopen

Avamys kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Avamys? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Avamys te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Avamys online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Avamys bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Avamys te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Avamys kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.