Avamys

53,19

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Fluticason
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Avamys?

Avamys is een neusspray met de werkzame stof fluticason. Dit middel verlicht ontstekingen in de neus, dankzij fluticason, een bijnierschorshormoon dat ontstekingen remt. Verkrijgbaar in neussprays met 27,5 microgram fluticason.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kan de klachten van rinitis en een ontstoken neusslijmvlies verlichten met Avamys. U kan rinitis krijgen door bijvoorbeeld een allergie of hooikoorts. Dan spreken we van allergische rinitis. Het lichaam reageert dan overgevoelig op prikkels die u inademt (pollen, huisstofmijt,…). Als tegenreactie zullen de slijmvliezen van de neus zwellen. Bij rinitis zal u een loopneus hebben, niezen, verstopte neus en geïrriteerde ogen, keel en neus. Verder kan u Avamys gebruiken bij neuspoliepen. Dit zijn kleine zwellingen op het neusslijmvlies door langdurige ontsteking van de slijmvliezen.

Hoe werkt Avamys?

Fluticason remt de ontstekingsreactie van het lichaam. Het lichaam zal dus niet overgevoelig reageren op bepaalde prikkels (zie hierboven). De slijmvliezen van de neus zullen niet beginnen opzwellen of in zwelling afnemen. De bijkomende symptomen (niezen, verstopte neus, loopneus…) nemen af en de luchtwegen zullen zich weer openen.

Gebruik

  • Spuit elke dag 1 keer 2 maal in beide neusgaten. Indien de symptomen langzaam afnemen, kan u per dag nog 1 keer in plaats van 2 keer in beide neusgaten spuiten.
  • Schudden voor gebruik (10 seconden).
  • Belangrijk: spuit steeds met de spuit weg gericht van het midden van de neus. En buig uw hoofd licht naar voor.
  • Adem tijdens inhaleren in door de neus en vervolgens uit door de mond.
  • Spuit steeds op hetzelfde tijdstip van de dag.

Hoe effectief is dit medicijn?

Avamys is effectief om (allergische) rinitis en ontstoken neusslijmvliezen te behandelen. Maar liefst 20 % van de Nederlanders zou allergische rinitis hebben. Meestal krijgt u hiermee te maken voor de leeftijd van 20 jaar.

Een behandeling is nodig, aangezien rinitis een impact heeft op de kwaliteit van leven. Het kan uw prestaties op het werk of op school sterk beïnvloeden. Avamys kan u helpen de symptomen te verlichten en werkt snel, na reeds 8 à 24 uur.

Mogelijke bijwerkingen: bloedneus, hoofdpijn, vieze smaak of geur, droog gevoel in neus, irritatie in de neus.

Avamys kopen

U wilt graag Avamys kopen zonder recept? Bij ons is dit mogelijk! Ook bij ons is dit medicijn uiteraard receptplichtig, maar door middel van een online consult hoeft u niet langs uw eigen huisarts en apotheek om dit medicijn in huis te halen. Een aangesloten arts zal uw online consult beoordelen en bij goedkeuring een recept voor u uitschrijven. Hierna versturen wij uw bestelling met een snelle levering naar u toe!

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Avamys

  1. Jolien D.

    Een uitkomst! Was niet meer verkrijgbaar hier in de buurt en zo binnen een dag in huis… top!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.