Flixonase

v.a. 45,50

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op dokteronline.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Fluticason
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder. 

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk aan huis.

Wat is Flixonase?

Flixonase is een neusspray met fluticasonpropionaat een corticosteroïde voor allergische rinitis. Het medicijn is ook verkrijgbaar in neusdruppels.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt dit medicijn om allergische rinitis te behandelen. Het vermindert de symptomen bij hooikoorts, stofmijt-, schimmel- en dierenhaarallergieën. U kan Flixonase ook gebruiken om neuspoliepen te behandelen.

Hoe werkt dit Flixonase?

Fluticasonpropionaat is de werkzame stof in deze neusspray. Deze werkzame stof is een corticosteroïde die de afgifte van de stoffen die een ontstekingsreactie veroorzaken, blokkeert. Zo voorkomt de stof dat symptomen van rinitis kunnen optreden.

Gebruik:

Neusspray

  • 2 verstuivingen per neusgat ’s ochtends en ’s avonds
  • snuit eerst uw neus
  • druk 1 neusgat dicht en plaats de spray in het andere neusgat
  • kantel uw hoofd wat naar voor en houd de spray goed recht
  • adem in terwijl u op de knop drukt
  • doe dit 2 keer in hetzelfde neusgat en daarna bij het andere neusgat
  • veeg de kop af met een zakdoek

Hoe effectief is dit medicijn?

De kans dat u een allergie heeft is groter als andere familieleden ook allergisch zijn. Alleen al in Nederland is 30 procent van de bevolking allergisch. 5 tot 15 procent van de wereldbevolking is allergisch voor huisstofmijt.

Er bestaat rinitis die seizoensgebonden is en vaak door pollen tot stand komt. Verder bestaat er ook rinitis die je het hele jaar door kan hebben. Denk maar aan een allergie voor stofmijt. U kan deze stoffen zo veel mogelijk proberen vermijden, maar dit is niet altijd mogelijk. De pollen hangen in de lucht en ook stofmijt kan je niet volledig uitroeien, hoeveel je ook kuist. Daarom is het nodig om Flixonase in te nemen. Het medicijn helpt u om de rinitis te verminderen.

Bij gebruik van dit medicijn kan u een bloedneus krijgen, een onaangename smaak in de mond ervaren, hoofdpijn krijgen, een droge en pijnlijke neus krijgen. Zelden kan u huidirritatie krijgen of pijn en wazig zien aan de ogen. Gebruik dit middel niet indien u lang steroïden gebruikte. Ook niet indien u volgende medicijnen gebruikt: proteaseremmers (ritonavir) of antischimmelmiddelen (ketoconazol).

U kan autorijden met dit medicijn, tenzij u een bijwerking ervaart en wazig ziet.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Flixonase kopen

Flixonase kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Flixonase? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, dokteronline.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Flixonase te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Flixonase online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via dokteronline.com.

Waar Flixonase bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Flixonase te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Flixonase kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.