Flixonase

v.a. 45,50

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Fluticason

Beschrijving

Wat is Flixonase?

Flixonase is een neusspray met fluticasonpropionaat een corticosteroïde voor allergische rinitis. Het medicijn is ook verkrijgbaar in neusdruppels.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt dit medicijn om allergische rinitis te behandelen. Het vermindert de symptomen bij hooikoorts, stofmijt-, schimmel- en dierenhaarallergieën. U kan Flixonase ook gebruiken om neuspoliepen te behandelen.

Hoe werkt dit Flixonase?

Fluticasonpropionaat is de werkzame stof in deze neusspray. Deze werkzame stof is een corticosteroïde die de afgifte van de stoffen die een ontstekingsreactie veroorzaken, blokkeert. Zo voorkomt de stof dat symptomen van rinitis kunnen optreden.

Gebruik:

Neusspray

  • 2 verstuivingen per neusgat ‘s ochtends en ‘s avonds
  • snuit eerst uw neus
  • druk 1 neusgat dicht en plaats de spray in het andere neusgat
  • kantel uw hoofd wat naar voor en houd de spray goed recht
  • adem in terwijl u op de knop drukt
  • doe dit 2 keer in hetzelfde neusgat en daarna bij het andere neusgat
  • veeg de kop af met een zakdoek

Hoe effectief is dit medicijn?

De kans dat u een allergie heeft is groter als andere familieleden ook allergisch zijn. Alleen al in Nederland is 30 procent van de bevolking allergisch. 5 tot 15 procent van de wereldbevolking is allergisch voor huisstofmijt.

Er bestaat rinitis die seizoensgebonden is en vaak door pollen tot stand komt. Verder bestaat er ook rinitis die je het hele jaar door kan hebben. Denk maar aan een allergie voor stofmijt. U kan deze stoffen zo veel mogelijk proberen vermijden, maar dit is niet altijd mogelijk. De pollen hangen in de lucht en ook stofmijt kan je niet volledig uitroeien, hoeveel je ook kuist. Daarom is het nodig om Flixonase in te nemen. Het medicijn helpt u om de rinitis te verminderen.

Bij gebruik van dit medicijn kan u een bloedneus krijgen, een onaangename smaak in de mond ervaren, hoofdpijn krijgen, een droge en pijnlijke neus krijgen. Zelden kan u huidirritatie krijgen of pijn en wazig zien aan de ogen. Gebruik dit middel niet indien u lang steroïden gebruikte. Ook niet indien u volgende medicijnen gebruikt: proteaseremmers (ritonavir) of antischimmelmiddelen (ketoconazol).

U kan autorijden met dit medicijn, tenzij u een bijwerking ervaart en wazig ziet.

Flixonase kopen

Als u last heeft van allergieën, kunt u hier online Flixonase kopen zonder recept. Bij ons hoeft u niet in het bezit te zijn van een geldig recept voor dit medicijn. Een aangesloten arts zal een door u ingevuld online consult controleren op mogelijke gezondheidsrisico’s. Als deze er niet zijn, schrijf de arts een (online) recept voor u uit! Hierna kunnen wij uw bestelling snel naar het door u opgegeven adres verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Flixonase

  1. Jonathan

    Ik zal mijn Flixonase hier zeker vaker gaan bestellen!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *