Singulair

136,79

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Montelukast
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Singulair?

Singulair is een ontstekingsremmer om astma-aanvallen tegen te gaan. Dit middel bevat montelukast, een stof die de ontsteking zal tegenhouden. U kan Singulair kopen in tabletten met 10 mg montelukast.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Singulair om astma-aanvallen tegen te gaan en zo ook de bijkomende symptomen te voorkomen. Heel wat mensen hebben astma. Astma kan erfelijk overgedragen worden of ontstaan door een chronische longontsteking of overgevoeligheid aan bepaalde prikkels. Deze prikkels zijn bijvoorbeeld stuifmeel (pollen), geur van verf, rook, lichamelijke inspanning, stress… Indien u veel tabaksrook inademt of dit vroeger tijdens de zwangerschap deed, heeft u ook meer kans op de ontwikkeling van astma. Tijdens een astma-aanval zullen de spieren van de luchtwegen samentrekken. De wanden gaan aanspannen waardoor de luchtwegen versmallen. Hierdoor krijgt u het benauwd, gaat u hoesten, heeft u pijn in de luchtwegen en kan u moeilijk ademen.
Vaak wordt dit middel ook gebruikt bij neusklachten door hooikoorts bij patiënten met astma.

Hoe werkt Singulair?

De werkzame stof montelukast zal de ontstekingsreacties van het lichaam remmen. Deze reacties ontstaan door leukotriënen na het in contact komen met één van bovenvermelde prikkels. Door de ontstekingsreacties zal een astma-aanval ontstaan. Montelukast remt de werking van deze leukotriënen. Hierdoor verkleint de kans dat een ontstekingsreactie plaatsvindt en zal het aantal astma-aanvallen verlagen.

Gebruik

  • 1 tablet ’s avonds met of zonder voeding.
  • Blijf de tabletten dagelijks gebruiken. Ook indien u geen aanvallen krijgt.
  • Neem nooit een extra dosis.

Hoe effectief is dit medicijn?

Singulair is effectief om astma-aanvallen te voorkomen. In Nederland hebben 640000 mensen astma. Zowel kinderen als volwassenen. Meer vrouwen dan mannen hebben de aandoening. Er bestaat geen medicijn dat astma geneest. Wel kan u met Singulair de kans op een astma-aanval verkleinen. Deze aanvallen kunnen een grote impact hebben en zijn daarom belangrijk om te behandelen.
Let op: Singulair is geen luchtwegverwijder. Indien u toch een aanval ktijgt, zal dit middel niet helpen om de luchtwegen te verwijden. Hiervoor neemt u best een bijkomend luchtwegverwijdend middel.

Mogelijke bijwerkingen: hoofdpijn, diarree, infectie aan bovenste luchtwegen, koorts, overgeven…

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Singulair kopen

Singulair kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Singulair? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Singulair te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Singulair online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Singulair bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Singulair te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Singulair kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.