Singulair

136,79

( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Montelukast

Beschrijving

Wat is Singulair?

Singulair is een ontstekingsremmer om astma-aanvallen tegen te gaan. Dit middel bevat montelukast, een stof die de ontsteking zal tegenhouden. U kan Singulair kopen in tabletten met 10 mg montelukast.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Singulair om astma-aanvallen tegen te gaan en zo ook de bijkomende symptomen te voorkomen. Heel wat mensen hebben astma. Astma kan erfelijk overgedragen worden of ontstaan door een chronische longontsteking of overgevoeligheid aan bepaalde prikkels. Deze prikkels zijn bijvoorbeeld stuifmeel (pollen), geur van verf, rook, lichamelijke inspanning, stress… Indien u veel tabaksrook inademt of dit vroeger tijdens de zwangerschap deed, heeft u ook meer kans op de ontwikkeling van astma. Tijdens een astma-aanval zullen de spieren van de luchtwegen samentrekken. De wanden gaan aanspannen waardoor de luchtwegen versmallen. Hierdoor krijgt u het benauwd, gaat u hoesten, heeft u pijn in de luchtwegen en kan u moeilijk ademen.
Vaak wordt dit middel ook gebruikt bij neusklachten door hooikoorts bij patiënten met astma.

Hoe werkt Singulair?

De werkzame stof montelukast zal de ontstekingsreacties van het lichaam remmen. Deze reacties ontstaan door leukotriënen na het in contact komen met één van bovenvermelde prikkels. Door de ontstekingsreacties zal een astma-aanval ontstaan. Montelukast remt de werking van deze leukotriënen. Hierdoor verkleint de kans dat een ontstekingsreactie plaatsvindt en zal het aantal astma-aanvallen verlagen.

Gebruik

  • 1 tablet ‘s avonds met of zonder voeding.
  • Blijf de tabletten dagelijks gebruiken. Ook indien u geen aanvallen krijgt.
  • Neem nooit een extra dosis.

Hoe effectief is dit medicijn?

Singulair is effectief om astma-aanvallen te voorkomen. In Nederland hebben 640000 mensen astma. Zowel kinderen als volwassenen. Meer vrouwen dan mannen hebben de aandoening. Er bestaat geen medicijn dat astma geneest. Wel kan u met Singulair de kans op een astma-aanval verkleinen. Deze aanvallen kunnen een grote impact hebben en zijn daarom belangrijk om te behandelen.
Let op: Singulair is geen luchtwegverwijder. Indien u toch een aanval ktijgt, zal dit middel niet helpen om de luchtwegen te verwijden. Hiervoor neemt u best een bijkomend luchtwegverwijdend middel.

Mogelijke bijwerkingen: hoofdpijn, diarree, infectie aan bovenste luchtwegen, koorts, overgeven…

Singulair kopen

U wilt graag online Singulair kopen zonder recept? Bij ons heeft u geen eigen recept nodig van uw arts om dit medicijn veilig, snel en legaal in huis te halen. Een online consult met een aangesloten arts vervangt het consult met uw eigen arts. Als de aangesloten arts geen mogelijke risico’s voor u ziet om dit medicijn te gebruiken, zal er een recept worden uitgeschreven. Hierna kunnen wij uw bestelling snel en zorvuldig naar het door u opgegeven adres verzenden.

( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Singulair” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *