Bricanyl

v.a. 55,19

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Turbutaline
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Bricanyl?

Bricanyl is een geneesmiddel met terbutaline als luchtwegverwijder voor astma-aanvallen. Het medicijn verlicht zo de symptomen van een aanval. U kan Bricanyl kopen in een inhalator, respules, tabletten en siroop. Een respule is een capsule met een oplossing die u in de inhalator kan plaatsen. Een soort verneveloplossing.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Indien u de symptomen van uw astma-aanvallen draaglijker wil maken, kan u Bricanyl gebruiken. Astma ontstaat mogelijk door een chronische ontsteking van de luchtwegen. Bijkomend zullen de luchtwegen overgevoelig reageren op bepaalde prikkels. Dit kunnen volgende prikkels zijn: koude lucht, temperatuurwisseling, stuifmeel, lichamelijke inspanning, rook, geur van verf, stress… Door deze prikkels geraken de luchtwegen geprikkeld en zal een astma-aanval ontstaan. De spierwanden van de ademhalingskanalen zullen samentrekken, waardoor u het benauwd krijgt, moeilijk kan ademen, hoesten en pijn ervaart. Zo herkent u een astma-aanval.

Hoe werkt Bricanyl?

Het lichaam reageert op de prikkels van buitenaf met een ontstekingsreactie. Deze reactie zorgt voor een astma-aanval met bijkomende symptomen. De spieren van de wanden van de luchtwegen spannen aan, waardoor u moeilijker kan ademen. Terbutaline zal ervoor zorgen dat de spierwanden terug ontspannen. De luchtwegen zullen verwijden en u zal terug goed kunnen ademen. Het benauwd gevoel, hoesten en pijn nemen af.

Gebruik

  • Dosis en duur van gebruik is afhankelijk van in welke vorm u dit medicijn gebruikt (inhalator, tablet, vernevelingsvloeistof of siroop). Raadpleeg de bijsluiter voor een correcte dosering.

Hoe effectief is dit medicijn?

Bricanyl is effectief om de luchtwegen te verwijden bij een astma-aanval. Dit gedurende ongeveer 5 à 6 uur. Let wel op dat dit middel een aanval niet kan voorkomen. Het verlicht enkel de symptomen van een aanval. Indien u een aanval wil voorkomen, dient u een ontstekingsremmend medicijn voor astma in te nemen. U mag beide combineren.
Zo’n 640.000 Nederlanders, waarvan 300.000 kinderen hebben astma. Astma komt meer voor bij vrouwen dan bij mannen. Dit grote aantal komt doordat de aandoening erfelijk is. Ook bestaat er nog geen medicijn om astma te genezen.

Mogelijke bijwerkingen: hoofdpijn, trillen, schudden, verminderd kalium in het bloed, kramp, spanning, dorst en spierzwakte.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Bricanyl kopen

Bricanyl kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Bricanyl? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Bricanyl te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Bricanyl online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Bricanyl bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Bricanyl te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Bricanyl kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.