Bricanyl

v.a. 55,19

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Turbutaline
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Bricanyl?

Bricanyl is een geneesmiddel met terbutaline als luchtwegverwijder voor astma-aanvallen. Het medicijn verlicht zo de symptomen van een aanval. U kan Bricanyl kopen in een inhalator, respules, tabletten en siroop. Een respule is een capsule met een oplossing die u in de inhalator kan plaatsen. Een soort verneveloplossing.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Indien u de symptomen van uw astma-aanvallen draaglijker wil maken, kan u Bricanyl gebruiken. Astma ontstaat mogelijk door een chronische ontsteking van de luchtwegen. Bijkomend zullen de luchtwegen overgevoelig reageren op bepaalde prikkels. Dit kunnen volgende prikkels zijn: koude lucht, temperatuurwisseling, stuifmeel, lichamelijke inspanning, rook, geur van verf, stress… Door deze prikkels geraken de luchtwegen geprikkeld en zal een astma-aanval ontstaan. De spierwanden van de ademhalingskanalen zullen samentrekken, waardoor u het benauwd krijgt, moeilijk kan ademen, hoesten en pijn ervaart. Zo herkent u een astma-aanval.

Hoe werkt Bricanyl?

Het lichaam reageert op de prikkels van buitenaf met een ontstekingsreactie. Deze reactie zorgt voor een astma-aanval met bijkomende symptomen. De spieren van de wanden van de luchtwegen spannen aan, waardoor u moeilijker kan ademen. Terbutaline zal ervoor zorgen dat de spierwanden terug ontspannen. De luchtwegen zullen verwijden en u zal terug goed kunnen ademen. Het benauwd gevoel, hoesten en pijn nemen af.

Gebruik

  • Dosis en duur van gebruik is afhankelijk van in welke vorm u dit medicijn gebruikt (inhalator, tablet, vernevelingsvloeistof of siroop). Raadpleeg de bijsluiter voor een correcte dosering.

Hoe effectief is dit medicijn?

Bricanyl is effectief om de luchtwegen te verwijden bij een astma-aanval. Dit gedurende ongeveer 5 à 6 uur. Let wel op dat dit middel een aanval niet kan voorkomen. Het verlicht enkel de symptomen van een aanval. Indien u een aanval wil voorkomen, dient u een ontstekingsremmend medicijn voor astma in te nemen. U mag beide combineren.
Zo’n 640.000 Nederlanders, waarvan 300.000 kinderen hebben astma. Astma komt meer voor bij vrouwen dan bij mannen. Dit grote aantal komt doordat de aandoening erfelijk is. Ook bestaat er nog geen medicijn om astma te genezen.

Mogelijke bijwerkingen: hoofdpijn, trillen, schudden, verminderd kalium in het bloed, kramp, spanning, dorst en spierzwakte.

Bricanyl kopen

Bricanyl kopen doet u hier zonder recept van uw huisarts. Van (online) recept tot bezorging wordt allemaal voor u geregeld! Het enige wat u hoeft te doen is een online consult invullen en de betaling verrichten. Een aangesloten arts zal beoordelen of dit medicijn geschikt en veilig voor u is om te gebruiken. Als dit het geval is schrijft de arts een recept voor u uit en kunnen wij uw bestelling naar u toesturen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Bricanyl

  1. Bram v/d E.

    Wat is dit een uitkomst voor mij! Ik ben slecht ter been en heb dit medicijn nodig… Dus gemakkelijk hier bestellen en de volgende dag in huis! Top!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.