Flixotide

v.a. 55,19

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Fluticason

Beschrijving

Wat is Flixotide?

Flixotide is een ontstekingsremmend medicijn voor astmapatiënten. Fluticason is de werkzame stof in het middel en zal astma-aanvallen zoveel mogelijk proberen voorkomen door ze te onderdrukken. U kan Flixotide kopen in inhalatoren of aerosol met verschillende dosissen fluticason.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kan Flixotide gebruiken om astma-aanvallen te verminderen of te voorkomen. Zo zal u ook geen last hebben van de bijkomende symptomen (benauwdheid, hoesten, moeilijk ademen en pijn in de luchtwegen). Het lichaam reageert overgevoelig op bepaalde prikkels met een ontstekingsreactie. Dit kunnen volgende prikkels zijn: rook, stuifmeel, geur van verf, stress, lichamelijke inspanning… Hierdoor kan een astma-aanval ontstaan. De spieren van de wanden van de luchtwegen zwellen op, waardoor de luchtwegen vernauwen en u minder goed kan ademen.

Hoe werkt Flixotide?

Dit medicijn bevat fluticason. Deze stof zal de ontstekingsreactie van het lichaam op bepaalde prikkels (zie hierboven vermeld) tegengaan. De immuunrespons wordt hierdoor afgezwakt en zal niet zo hevig zijn. De astma-aanval is bijgevolg minder ernstig of zal zelfs niet doorbreken. De sterkte van uw dosis is afhankelijk van de ernst van uw astma-aanvallen.

Gebruik

  • 2 dosissen per dag.
  • Maximaal 2 keer 1000 microgram (ernstige astma) per dag.
  • Belangrijk: neem elke dag een dosis.

Hoe effectief is dit medicijn?

Flixotide is effectief om minder astma-aanvallen te hebben. Het middel werkt na ongeveer 10 dagen. Soms kan het langer duren, enkele weken tot maanden. Het is belangrijk om elke dag 2 dosissen te nemen om de continuïteit te behouden en het middel zo effectief mogelijk te laten werken. Aangezien men tot nu toe nog geen medicijn kon ontwikkelen dat astma geneest, kan dit middel de aanvallen verminderen.

In Nederland hebben 640.000 mensen astma. We zien de aandoening vaker bij vrouwen dan bij mannen. Deze frequentie is hoog, doordat astma erfelijk is. De aandoening wordt dus van generatie op generatie overgedragen. Ook kan astma ontstaan als gevolg van chronische luchtwegontsteking of door tijdens zwangerschap in contact te komen met tabaksrook. Dit kan ook tijdens de kindertijd zijn.

Mogelijke bijwerkingen bij gebruik van Flixotide: spruw, pijnlijke tong of keel, hees zijn, spruw in de slokdarm.

Flixotide kopen

Online Flixotide kopen doet u hier zonder recept. U hoeft dus niet langs uw huisarts om aan dit medicijn te komen. Door middel van een online consult, welk wordt nagekeken door een aangesloten arts, wordt er een online recept voor u uitgeschreven. Hierna versturen wij uw bestelling via een legale en snelle manier naar u toe!

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Flixotide

  1. Theo W.

    Gemakkelijke bestelling, super snelle levering, goed product! Geweldig!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *