Flixotide

v.a. 55,19

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Fluticason
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Flixotide?

Flixotide is een ontstekingsremmend medicijn voor astmapatiënten. Fluticason is de werkzame stof in het middel en zal astma-aanvallen zoveel mogelijk proberen voorkomen door ze te onderdrukken. U kan Flixotide kopen in inhalatoren of aerosol met verschillende dosissen fluticason.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kan Flixotide gebruiken om astma-aanvallen te verminderen of te voorkomen. Zo zal u ook geen last hebben van de bijkomende symptomen (benauwdheid, hoesten, moeilijk ademen en pijn in de luchtwegen). Het lichaam reageert overgevoelig op bepaalde prikkels met een ontstekingsreactie. Dit kunnen volgende prikkels zijn: rook, stuifmeel, geur van verf, stress, lichamelijke inspanning… Hierdoor kan een astma-aanval ontstaan. De spieren van de wanden van de luchtwegen zwellen op, waardoor de luchtwegen vernauwen en u minder goed kan ademen.

Hoe werkt Flixotide?

Dit medicijn bevat fluticason. Deze stof zal de ontstekingsreactie van het lichaam op bepaalde prikkels (zie hierboven vermeld) tegengaan. De immuunrespons wordt hierdoor afgezwakt en zal niet zo hevig zijn. De astma-aanval is bijgevolg minder ernstig of zal zelfs niet doorbreken. De sterkte van uw dosis is afhankelijk van de ernst van uw astma-aanvallen.

Gebruik

  • 2 dosissen per dag.
  • Maximaal 2 keer 1000 microgram (ernstige astma) per dag.
  • Belangrijk: neem elke dag een dosis.

Hoe effectief is dit medicijn?

Flixotide is effectief om minder astma-aanvallen te hebben. Het middel werkt na ongeveer 10 dagen. Soms kan het langer duren, enkele weken tot maanden. Het is belangrijk om elke dag 2 dosissen te nemen om de continuïteit te behouden en het middel zo effectief mogelijk te laten werken. Aangezien men tot nu toe nog geen medicijn kon ontwikkelen dat astma geneest, kan dit middel de aanvallen verminderen.

In Nederland hebben 640.000 mensen astma. We zien de aandoening vaker bij vrouwen dan bij mannen. Deze frequentie is hoog, doordat astma erfelijk is. De aandoening wordt dus van generatie op generatie overgedragen. Ook kan astma ontstaan als gevolg van chronische luchtwegontsteking of door tijdens zwangerschap in contact te komen met tabaksrook. Dit kan ook tijdens de kindertijd zijn.

Mogelijke bijwerkingen bij gebruik van Flixotide: spruw, pijnlijke tong of keel, hees zijn, spruw in de slokdarm.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Flixotide kopen

Flixotide kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Flixotide? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Flixotide te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Flixotide online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Flixotide bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Flixotide te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Flixotide kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.