Qvar

55,19

( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Beclometason

Beschrijving

Wat is Qvar?

Qvar is een astmamedicijn met een ontstekingsremmende werking dankzij het aanwezige corticosteroïde, beclometason. U kan het middel kopen in inhalatoren van 50 microgram.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Qvar om uw astma-aanvallen zoveel mogelijk te onderdrukken en op termijn te voorkomen. Hierdoor zal u ook veel minder tot geen last meer hebben van bijkomende symptomen (hoesten, pijnlijke luchtwegen, slijm, moeilijk ademhalen, benauwd gevoel). U kan astma erven of krijgen door een chronische luchtwegontsteking.

Het lichaam zal ook overgevoelig reageren op prikkels van buitenaf. Dit kunnen volgende factoren zijn: (tabaks)rook, pollen, verfgeur, lichamelijke inspanning, stress… Het lichaam zal als reactie op deze prikkels een ontstekingsreactie starten. De stoffen die hierbij vrijkomen laten de spierwanden van de luchtwegen ontsteken en samentrekken. Zo zal u minder goed kunnen ademen en het benauwd krijgen.

Hoe werkt Qvar?

Beclometason zal voorkomen dat het lichaam met een ontstekingsreactie reageert op de prikkels. Er zullen zo geen stofjes vrijkomen die de luchtwegen laten ontsteken. De wanden zullen niet samentrekken en u zal gemakkelijk kunnen blijven ademen. Er zal zich ook geen slijm ophopen in de luchtwegen. Deze blijven vrij.

Gebruik

  • Neem 1 puf 2 keer per dag.
  • Bij ernstige astma kan u 2 keer per dag 2 pufs innemen. Wacht 1 minuut tussen beide pufs.

Hoe effectief is dit medicijn?

Qvar is effectief om de kans op een astma-aanval te verminderen. Zo zal u ook minder tot geen last hebben van de bijkomende symptomen van zo’n aanval.
Wel 640.000 Nederlanders hebben deze aandoening. Astma is erfelijk en komt meer voor bij vrouwen dan bij mannen.

Tot nu toe vond men nog geen medicijn om astma te genezen. Qvar kan u daarom helpen uw klachten te verminderen door de astma-aanvallen zoveel mogelijk te proberen voorkomen.

Belangrijk: dit medicijn vermindert de sterkte van de astma-symptomen (hoesten, benauwd gevoel, moeilijk ademhalen) niet. Indien er toch een aanval doorbreekt, zal u een luchtwegverwijdend medicijn moeten bijnemen om de symptomen te doen afnemen. Dan zal u terug goed kunnen ademen. Een combinatie van beide geneesmiddelen is goed mogelijk.

Mogelijke bijwerkingen: misselijk, duizelig, tremor, hoesten, schimmel van keel of mond, nervositeit, slaapproblemen…

Qvar kopen

U wilt graag online Qvar kopen zonder recept? Door middel een zorgvuldig opgesteld online consult, zal een aangesloten arts uw aanvraag beoordelen. Als er geen mogelijke risico’s voor u zijn bij het gebruik van Qvar, wordt er een online recept voor u uitgeschreven. Hierna zullen wij uw bestelling op een snelle en legale manier naar u verzenden.

( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Qvar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *