Qvar

55,19

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Beclometason
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Qvar?

Qvar is een astmamedicijn met een ontstekingsremmende werking dankzij het aanwezige corticosteroïde, beclometason. U kan het middel kopen in inhalatoren van 50 microgram.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Qvar om uw astma-aanvallen zoveel mogelijk te onderdrukken en op termijn te voorkomen. Hierdoor zal u ook veel minder tot geen last meer hebben van bijkomende symptomen (hoesten, pijnlijke luchtwegen, slijm, moeilijk ademhalen, benauwd gevoel). U kan astma erven of krijgen door een chronische luchtwegontsteking.

Het lichaam zal ook overgevoelig reageren op prikkels van buitenaf. Dit kunnen volgende factoren zijn: (tabaks)rook, pollen, verfgeur, lichamelijke inspanning, stress… Het lichaam zal als reactie op deze prikkels een ontstekingsreactie starten. De stoffen die hierbij vrijkomen laten de spierwanden van de luchtwegen ontsteken en samentrekken. Zo zal u minder goed kunnen ademen en het benauwd krijgen.

Hoe werkt Qvar?

Beclometason zal voorkomen dat het lichaam met een ontstekingsreactie reageert op de prikkels. Er zullen zo geen stofjes vrijkomen die de luchtwegen laten ontsteken. De wanden zullen niet samentrekken en u zal gemakkelijk kunnen blijven ademen. Er zal zich ook geen slijm ophopen in de luchtwegen. Deze blijven vrij.

Gebruik

  • Neem 1 puf 2 keer per dag.
  • Bij ernstige astma kan u 2 keer per dag 2 pufs innemen. Wacht 1 minuut tussen beide pufs.

Hoe effectief is dit medicijn?

Qvar is effectief om de kans op een astma-aanval te verminderen. Zo zal u ook minder tot geen last hebben van de bijkomende symptomen van zo’n aanval.
Wel 640.000 Nederlanders hebben deze aandoening. Astma is erfelijk en komt meer voor bij vrouwen dan bij mannen.

Tot nu toe vond men nog geen medicijn om astma te genezen. Qvar kan u daarom helpen uw klachten te verminderen door de astma-aanvallen zoveel mogelijk te proberen voorkomen.

Belangrijk: dit medicijn vermindert de sterkte van de astma-symptomen (hoesten, benauwd gevoel, moeilijk ademhalen) niet. Indien er toch een aanval doorbreekt, zal u een luchtwegverwijdend medicijn moeten bijnemen om de symptomen te doen afnemen. Dan zal u terug goed kunnen ademen. Een combinatie van beide geneesmiddelen is goed mogelijk.

Mogelijke bijwerkingen: misselijk, duizelig, tremor, hoesten, schimmel van keel of mond, nervositeit, slaapproblemen…

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Qvar kopen

Qvar kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Qvar? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Qvar te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Qvar online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Qvar bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Qvar te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Qvar kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.