Serevent

119,95

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Salmeterol
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Serevent?

Serevent is een luchtwegverwijder die de symptomen van een astma-aanval verlicht. Dit middel werkt 12 uur lang. De stof salmeterol verlicht astmasymptomen. U kan Serevent kopen als inhalator met 25 microgram salmeterol per puf of een accuhaler met 50 microgram salmeterol per puf.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Serevent is een medicijn dat astmasymptomen verlicht. Astma kan u overerven van uw ouders. De aandoening kan echter ook ontstaan door een lang aanhoudende ontsteking van het ademhalingsstelsel of overgevoeligheid aan bepaalde prikkels. Deze prikkels zijn bijvoorbeeld pollen (stuifmeel), lichamelijke inspanning, stress, de geur van verf… Deze factoren zullen de luchtwegen prikkelen waardoor een astma-aanval ontstaat. De wanden van de luchtwegen zullen samentrekken waardoor deze vernauwen. Symptomen van een aanval zijn: moeilijk kunnen ademen, hoesten, pijnlijke luchtwegen en zich benauwd voelen. Bij een ernstige aanval kan u beginnen hyperventileren.

Hoe werkt Serevent?

Serevent bevat salmeterol. Deze stof zal inwerken op de bèta-2-receptoren in het lichaam. Deze receptoren zorgen er bij een aanval voor dat de spieren van de luchtwegwanden aanspannen. Door de inwerking van salmeterol zullen de spieren zich ontspannen. De luchtwegen zullen bijgevolg terug wijder worden en u zal beter kunnen ademen.

Gebruik

Startdosering van 25 en 50 microgram salmeterol per puf: 2 keer per dag 1 puf.

  • Draai de draaigreep heen en weer totdat u een klik hoort.
  • Adem uit, zet de puffer aan de mond en adem vervolgens diep in.
  • Adem daarna rustig uit.

Hoe effectief is dit medicijn?

Serevent is effectief om astmasymptomen te verlichten. Het middel werkt reeds na 10 à 20 minuten en heeft een lange werking van 12 uur.
640.000 mensen in Nederland hebben astma. De aandoening komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Ook kinderen kunnen astma krijgen. Tot nu bestaat er nog geen middel om u van astma te genezen. Een aanval kan heel ingrijpend zijn. Het is daarom belangrijk om deze te behandelen.

Mogelijke bijwerkingen: hartkloppingen, trillende handen en hoofdpijn. Ook hoesten is mogelijk. Deze bijwerkingen verdwijnen binnen enkele uren na inhalatie. indien u na 2 weken deze bijwerkingen nog steeds heeft, dient u een arts te raadplegen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Serevent kopen

Serevent kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Serevent? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Serevent te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Serevent online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Serevent bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Serevent te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Serevent kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.