Serevent

119,95

( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Salmeterol

Beschrijving

Wat is Serevent?

Serevent is een luchtwegverwijder die de symptomen van een astma-aanval verlicht. Dit middel werkt 12 uur lang. De stof salmeterol verlicht astmasymptomen. U kan Serevent kopen als inhalator met 25 microgram salmeterol per puf of een accuhaler met 50 microgram salmeterol per puf.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Serevent is een medicijn dat astmasymptomen verlicht. Astma kan u overerven van uw ouders. De aandoening kan echter ook ontstaan door een lang aanhoudende ontsteking van het ademhalingsstelsel of overgevoeligheid aan bepaalde prikkels. Deze prikkels zijn bijvoorbeeld pollen (stuifmeel), lichamelijke inspanning, stress, de geur van verf… Deze factoren zullen de luchtwegen prikkelen waardoor een astma-aanval ontstaat. De wanden van de luchtwegen zullen samentrekken waardoor deze vernauwen. Symptomen van een aanval zijn: moeilijk kunnen ademen, hoesten, pijnlijke luchtwegen en zich benauwd voelen. Bij een ernstige aanval kan u beginnen hyperventileren.

Hoe werkt Serevent?

Serevent bevat salmeterol. Deze stof zal inwerken op de bèta-2-receptoren in het lichaam. Deze receptoren zorgen er bij een aanval voor dat de spieren van de luchtwegwanden aanspannen. Door de inwerking van salmeterol zullen de spieren zich ontspannen. De luchtwegen zullen bijgevolg terug wijder worden en u zal beter kunnen ademen.

Gebruik

Startdosering van 25 en 50 microgram salmeterol per puf: 2 keer per dag 1 puf.

  • Draai de draaigreep heen en weer totdat u een klik hoort.
  • Adem uit, zet de puffer aan de mond en adem vervolgens diep in.
  • Adem daarna rustig uit.

Hoe effectief is dit medicijn?

Serevent is effectief om astmasymptomen te verlichten. Het middel werkt reeds na 10 à 20 minuten en heeft een lange werking van 12 uur.
640.000 mensen in Nederland hebben astma. De aandoening komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Ook kinderen kunnen astma krijgen. Tot nu bestaat er nog geen middel om u van astma te genezen. Een aanval kan heel ingrijpend zijn. Het is daarom belangrijk om deze te behandelen.

Mogelijke bijwerkingen: hartkloppingen, trillende handen en hoofdpijn. Ook hoesten is mogelijk. Deze bijwerkingen verdwijnen binnen enkele uren na inhalatie. indien u na 2 weken deze bijwerkingen nog steeds heeft, dient u een arts te raadplegen.

Serevent kopen

Serevent kopen zonder recept? Bij ons kunt u dit medicijn om astmasymptomen te verlichten gemakkelijk en veilig online bestellen. Door middel van een online consult met één van onze aangesloten artsen, hoeft u niet langs uw eigen huisarts. Doordat er bij goedkeuring een recept voor u wordt uitgeschreven, kunnen wij uw bestelling ook snel en zorgvuldig naar het door u opgegeven adres verzenden. U hoeft dus ook niet langs uw apotheek om dit medicijn in huis te halen!

( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Serevent” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *