Airomir

56,75

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Salbutamol
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Airomir?

Airomir is een luchtwegverwijder, op basis van salbutamol, die de symptomen van een astma-aanval verlicht. U kan Airomir kopen als inhalator met 100 microgram salbutamoll per puf.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Airomir om astmasymptomen te verlichten. Astma kan u krijgen door overerving, maar kan ook ontstaan door bijvoorbeeld een langaanhoudende ontsteking van het ademhalingsstelsel. Verder kan het een overgevoelige reactie zijn op bepaalde prikkels: pollen (stuifmeel), stress, lichamelijke inspanning, koude lucht, de geur van verf… De luchtwegen worden geprikkeld door deze factoren waardoor een astma-aanval tot stand komt. Bij zo’n aanval trekken de wanden van de luchtwegen samen. Deze worden nauwer waardoor u minder goed kan ademen.

Mogelijke symptomen: moeilijk ademen, hoesten, zich benauwd voelen en pijnlijke luchtwegen. Bij een ernstige aanval kan u hyperventileren.

Hoe werkt Airomir?

Salbutamol is een kortwerkende bèta-2-agonist. Tijdens een aanval zal de stof inwerken op de bèta-2-receptoren in het lichaam. Deze receptoren zorgen ervoor dat de spieren van de luchtwegen aanspannen. Salbutamol zal hierop inwerken en de spieren zullen zich ontspannen. De luchtwegen worden wijder en u kan gemakkelijker ademen.

Gebruik

Startdosering van 100 microgram salbutamol per puf:

  • 1 à 2 pufs bij symptomen van een aanval (volwassenen)
  • maximum 8 pufjes per 24 uur
  • 4 uur wachten na 2 pufs

Hoe effectief is dit medicijn?

Airomir is effectief om de symptomen van een astma-aanval te verlichten. In Nederland hebben 640000 mensen astma. Dit komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Kinderen kunnen ook astma krijgen. Aangezien er tot nu nog geen middel bestaat om astma te genezen, kan u enkel proberen om een aanval te verlichten. Deze aanvallen kunnen namelijk heel ingrijpend zijn.

Mogelijke bijwerkingen: jeuk, misselijk zijn, irritatie in de keel, smaakproblemen, duizelig zijn, gespannen gevoel, spiekrampen… Raadpleeg uw arts indien deze bijwerkingen niet over gaan. Lees de bijsluiter voor een volledige opsomming.

Airomir kopen

Airomir kopen zonder recept? Bij ons is het mogelijk om deze inhalator online te bestellen zonder hiervoor een eigen recept nodig te hebben. U hoeft enkel een online consult in te vullen welk zal worden beoordeeld door een aangesloten arts. Als de arts geen mogelijke risico’s voor u ziet om deze inhalator te gebruiken, zal er een recept worden uitgeschreven. Hierna kunnen wij uw bestelling snel en zorgvuldig naar het door u opgegeven adres versturen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Airomir” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.