Airomir

56,75

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Salbutamol
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Airomir?

Airomir is een luchtwegverwijder, op basis van salbutamol, die de symptomen van een astma-aanval verlicht. U kan Airomir kopen als inhalator met 100 microgram salbutamol per puf.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Airomir om astmasymptomen te verlichten. Astma kan u krijgen door overerving, maar kan ook ontstaan door bijvoorbeeld een langaanhoudende ontsteking van het ademhalingsstelsel. Verder kan het een overgevoelige reactie zijn op bepaalde prikkels: pollen (stuifmeel), stress, lichamelijke inspanning, koude lucht, de geur van verf… De luchtwegen worden geprikkeld door deze factoren waardoor een astma-aanval tot stand komt. Bij zo’n aanval trekken de wanden van de luchtwegen samen. Deze worden nauwer waardoor u minder goed kan ademen.

Mogelijke symptomen: moeilijk ademen, hoesten, zich benauwd voelen en pijnlijke luchtwegen. Bij een ernstige aanval kan u hyperventileren.

Hoe werkt Airomir?

Salbutamol is een kortwerkende bèta-2-agonist. Tijdens een aanval zal de stof inwerken op de bèta-2-receptoren in het lichaam. Deze receptoren zorgen ervoor dat de spieren van de luchtwegen aanspannen. Salbutamol zal hierop inwerken en de spieren zullen zich ontspannen. De luchtwegen worden wijder en u kan gemakkelijker ademen.

Gebruik

Startdosering van 100 microgram salbutamol per puf:

  • 1 à 2 pufs bij symptomen van een aanval (volwassenen)
  • maximum 8 pufjes per 24 uur
  • 4 uur wachten na 2 pufs

Hoe effectief is dit medicijn?

Airomir is effectief om de symptomen van een astma-aanval te verlichten. In Nederland hebben 640000 mensen astma. Dit komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Kinderen kunnen ook astma krijgen. Aangezien er tot nu nog geen middel bestaat om astma te genezen, kan u enkel proberen om een aanval te verlichten. Deze aanvallen kunnen namelijk heel ingrijpend zijn.

Mogelijke bijwerkingen: jeuk, misselijk zijn, irritatie in de keel, smaakproblemen, duizelig zijn, gespannen gevoel, spiekrampen… Raadpleeg uw arts indien deze bijwerkingen niet over gaan. Lees de bijsluiter voor een volledige opsomming.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Airomir kopen

Airomir kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Airomir? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Airomir te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Airomir online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Airomir bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Airomir te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Airomir kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.