Ventolin

v.a. 54,19

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Salbutamol
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Ventolin?

Ventolin is een luchtwegverwijder met salbutamolsulfaat. Dit medicijn zal astma-aanvallen verlichten. Verkrijgbaar in puffers van 100 en 200 microgram per puf. U kan Ventolin ook innemen via verneveling of siroop.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Ventolin om uw astma-aanvallen draaglijker te maken. Astma ontstaat meestal als een chronische ontsteking van de luchtwegen en overgevoelig zijn voor bepaalde prikkels. Prikkels kunnen stress, pollen, huidschilfers van dieren, rook, koude lucht… zijn. Bij een aanval trekken de spierwanden van de luchtpijp samen en zal u ademhalingsmoeilijkheden, piepende adem, hoesten en pijn ondervinden. Dit medicijn vermindert deze symptomen door de spierwanden van de luchtweg te ontspannen.

Hoe werkt Ventolin?

Bij een astma-aanval spannen de spieren van de luchtpijp aan waardoor nauwelijks nog lucht door de luchtpijp naar de longen geraakt. Salbutamolsulfaat zal de spieren van de luchtwegen laten ontspannen, waardoor de luchtweg terug wijder wordt en u beter kan ademhalen.

Gebruik

Puffer: maximum 4 keer per dag 1 puf.
Verneveler: 0.5 of 1 ml, bij ernstige aanvallen 2 ml vloeistof.
Siroop: maximum 4 keer per dag een dosis van 5, 10, 15 en 20 ml.

Hoe effectief is dit medicijn?

Astma heeft een erfelijke factor, maar u kan de aandoening ook krijgen door bijvoorbeeld overmatig antibioticagebruik, blootstelling aan tabaksrook tijdens de zwangerschap of kinderjaren…

In Nederland zijn er ongeveer 640.000 mensen met astma, waarvan 300.000 kinderen. De aandoening komt ook meer voor bij vrouwen dan bij mannen.

Belangrijk om te weten is dat Ventolin effectief is om de symptomen van een astma-aanval te verminderen. Het medicijn zal er echter niet voor zorgen dat u nooit nog een aanval zal krijgen. Het geneest astma niet. Er werd tot nu toe nog geen medicijn voor de aandoening gevonden. Gebruik dit medicijn dus niet preventief, maar alleen als u symptomen van een astma-aanval opmerkt. Enkel dan zal Ventolin effectief werken.

Bij gebruik van Ventolin ervaart u mogelijk deze bijwerkingen: bevingen, hoofdpijn, spierkrampen en irritatie van mond en keel. Uitzonderlijk kan er een tekort aan kalium in uw bloed zijn en uw slaappatroon verstoord geraken.

Ventolin kopen

Als u weet dat Ventolin u kan helpen bij uw Astma, maar u heeft geen zin, tijd of mogelijkheid om naar uw eigen huisarts en apotheek te gaan. Kunt u bij ons op een veilige en legale manier online Ventolin kopen. Dit doet u zonder recept van uw eigen huisarts. Door middel van een online consult met een aangesloten arts wordt er, mits er geen risico’s zijn, een recept voor u uitgeschreven. Hierna kunnen wij de medicatie veilig en snel naar het door u opgegeven adres versturen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Ventolin

  1. Bram B.

    Super snelle levering, originele Ventolin. Ik ben tevreden en bestel hier voortaan weer.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.