Prezal

v.a. 44,69

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Lansoprazol

Beschrijving

Wat is Prezal?

Prezal is een medicijn om symptomen van gastro-oesofagaele reflux (GORZ) te behandelen. Het bevat lansoprazole. U kan het middel krijgen in smelttabletten van 15 en 30 mg.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Gastro-oesofagaele reflux is een aandoening die gepaard gaat met volgende symptomen: brandend maagzuur, pijnlijke borst, pijn bij het slikken en een onaangename smaak in de mond. Brandend maagzuur kan komen doordat de onderste sloksdarmsluitspier onvoldoende werkt of door te veel druk in de maag. Hoe meer en hoe vettiger u eet, hoe meer kans u heeft op GORZ. U gebruikt Prezal om de symptomen van GORZ te verminderen.

Hoe werkt Prezal?

In de maagwand zorgen protonpompen voor de productie van maagzuur. Dit zuur is nodig om voedsel goed te verwerken en te verteren. Lansoprazole gaat de werking van deze pompen tegen. Zo kunnen deze minder maagzuur aanmaken en zal u minder brandend maagzuur hebben.

Neem 1 keer per dag 1 dosis. U kan het tablet op de tong laten smelten, in 1 keer doorslikken of innemen met een orale spuit. Doe dit 4 weken lang.

Hoe effectief is dit medicijn?

Iedereen kan last krijgen van GORZ en / of branden maagzuur. Vaak komt dit echter door te vettig te eten of te veel alcohol te drinken. Ook indien u zwanger bent of overgewicht heeft, kan u last krijgen van brandend maagzuur. U kan enkele veranderingen doorvoeren: minder vettig eten en alcohol drinken en minder veel eten. Indien dit niet helpt, kan Prezal u helpen om deze symptomen te verminderen. Dit medicijn is namelijk zeer effectief om de klachten te verminderen.

Neem dit medicijn 4 weken. Indien uw slokdarm beschadigd is, kan het nodig zijn om dit medicijn langer te nemen. Om een maagzweer effectief te genezen, dient u dit medicijn best te combineren met een antibioticakuur. Drink verder zo weinig mogelijk alcohol. Alcohol zorgt ervoor dat brandend maagzuur ontstaat. Het irriteert de maag.

Bij gebruik van Prezal kan u last krijgen van deze bijwerkingen: maagpijn, duizelig zijn, jeuk, huiduitslag, diarree, droge mond… Soms kan u ook depressief worden en spierpijn krijgen. Zelden kan u rusteloos zijn, wazig zien, slaapproblemen en impotentie krijgen en ook uw haar kan uitvallen. Indien u niet veel last heeft van beweringen, kan u met de wagen blijven rijden.

Niet gebruiken met: ketoconazol, itraconazol, digoxine, Sint-janskruid… Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige lijst.

Prezal kopen

Hier kunt u Prezal kopen zonder een recept nodig te hebben. U vult eerst een online consult in met uw medische gegevens, deze wordt nagekeken door een aangesloten arts. Als de arts geen mogelijke risico’s voor u ziet om Prezal te gebruiken, zal deze een recept voor u uitschrijven. Hierna kunnen wij uw bestelling veilig, legaal en snel naar u toesturen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Prezal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *