Lansoprazol

44,69

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Lansoprazol

Beschrijving

Wat is Lansoprazol?

Lansoprazol is een geneesmiddel tegen brandend maagzuur, maagzweren, darmzweren en gastro-oesofageale refluxziekte (GORZ). Verkrijgbaar in capsules van 15 mg of 30 mg lansoprazol.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt dit middel om de aanmaak van zuur in de maag te verminderen. Dit maagzuur kan bij sommige mensen namelijk terug naar de slokdarm stromen door een opening in de slokdarmsluitspier. Deze spier werkt dan niet goed. Dit brengt vaak veel pijn en een onaangename smaak in de mond met zich mee. U kan GORZ verder herkennen aan een brandend gevoel in de borst en slikproblemen.

Iedereen kan last krijgen van brandend maagzuur. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer u te veel gegeten heeft of overgewicht heeft. Ook zwangere vrouwen hebben hier meer last van. Er is dan namelijk meer druk op de buik.

Ook maagzweren en darmzweren worden met dit geneesmiddel behandeld.
U kan Lansoprazol verder innemen indien u andere medicijnen gebruikt die maagklachten kunnen veroorzaken. Lansoprazol gaat deze klachten dan tegen.

Hoe werkt Lansoprazol?

De maagwand heeft verschillende protonpompen. Deze pompen maken maagzuur aan. Hierdoor kan het voedsel goed verwerkt en verteerd worden. Lansoprazol zal de werking van deze pompen tegengaan. Zo wordt er minder maagzuur geproduceerd en zal u bijgevolg minder last hebben van brandend maagzuur en oprispingen.

Gebruik

Slik een volledige capsule door met water. Indien dit niet lukt, maakt u de capsule open en neemt u de bolletjes in met wat yoghurt, water of fruitsap. Niet kauwen. Innemen op een lege maag.

Neem voor reflux 1 tablet per dag, 4 weken lang.

Hoe effectief is dit medicijn?

Lansoprazol is effectief om maagklachten te verminderen. Denk maar aan brandend maagzuur, GORZ, maagzweren… Het is belangrijk om dit middel minstens 4 weken te nemen bij reflux. Enkel dan zal u resultaat merken. Indien u geen verbetering merkt, dient u een ander geneesmiddel te gebruiken.

Mogelijke bijwerkingen: misselijk zijn, verstopping, vermoeidheid, hoofdpijn, duizelig zijn, vermoeidheid…

Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige opsomming.

Lansoprazol kopen

Online Lansoprazol kopen zonder een eigen recept? Bij ons is het mogelijk om dit medicijn zonder een eigen recept van uw huisarts te bestellen. U hoeft enkel een zorgvuldig opgesteld online consult in te vullen welk zal worden beoordeeld door een aangesloten arts. Deze gecertificeerde arts zal een online recept voor u uitschrijven bij goedkeuring. Hierna kunnen wij uw bestelling snel en zorgvuldig naar het door u opgegeven adres verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lansoprazol” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *