Lansoprazol

44,69

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Lansoprazol
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Lansoprazol?

Lansoprazol is een geneesmiddel tegen brandend maagzuur, maagzweren, darmzweren en gastro-oesofageale refluxziekte (GORZ). Verkrijgbaar in capsules van 15 mg of 30 mg lansoprazol.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt dit middel om de aanmaak van zuur in de maag te verminderen. Dit maagzuur kan bij sommige mensen namelijk terug naar de slokdarm stromen door een opening in de slokdarmsluitspier. Deze spier werkt dan niet goed. Dit brengt vaak veel pijn en een onaangename smaak in de mond met zich mee. U kan GORZ verder herkennen aan een brandend gevoel in de borst en slikproblemen.

Iedereen kan last krijgen van brandend maagzuur. Dit gebeurt bijvoorbeeld wanneer u te veel gegeten heeft of overgewicht heeft. Ook zwangere vrouwen hebben hier meer last van. Er is dan namelijk meer druk op de buik.

Ook maagzweren en darmzweren worden met dit geneesmiddel behandeld.
U kan Lansoprazol verder innemen indien u andere medicijnen gebruikt die maagklachten kunnen veroorzaken. Lansoprazol gaat deze klachten dan tegen.

Hoe werkt Lansoprazol?

De maagwand heeft verschillende protonpompen. Deze pompen maken maagzuur aan. Hierdoor kan het voedsel goed verwerkt en verteerd worden. Lansoprazol zal de werking van deze pompen tegengaan. Zo wordt er minder maagzuur geproduceerd en zal u bijgevolg minder last hebben van brandend maagzuur en oprispingen.

Gebruik

Slik een volledige capsule door met water. Indien dit niet lukt, maakt u de capsule open en neemt u de bolletjes in met wat yoghurt, water of fruitsap. Niet kauwen. Innemen op een lege maag.

Neem voor reflux 1 tablet per dag, 4 weken lang.

Hoe effectief is dit medicijn?

Lansoprazol is effectief om maagklachten te verminderen. Denk maar aan brandend maagzuur, GORZ, maagzweren… Het is belangrijk om dit middel minstens 4 weken te nemen bij reflux. Enkel dan zal u resultaat merken. Indien u geen verbetering merkt, dient u een ander geneesmiddel te gebruiken.

Mogelijke bijwerkingen: misselijk zijn, verstopping, vermoeidheid, hoofdpijn, duizelig zijn, vermoeidheid…

Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige opsomming.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Lansoprazol kopen

Lansoprazol kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Lansoprazol? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Lansoprazol te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Lansoprazol online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Lansoprazol bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Lansoprazol te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Lansoprazol kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.