Losec

v.a. 50,95

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Omeprazol

Beschrijving

Wat is Losec?

Losec is een maagmedicijn met omeprazol. Het helpt bij gastro-oesofagaele reflux en brandend maagzuur. Verkrijgbaar in dosissen van 10, 20 en 40 mg. Standaard capsules of MUPS-capsules.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Losec kan u gebruiken voor behandeling van gastro-oesofagaele reflux (GORZ), maagzweren en brandend maagzuur. U kan GORZ herkennen door een brandend gevoel in de borst, onaangename smaak in de mond en slikproblemen. Hierbij stroomt maagzuur vanuit de maag terug naar de slokdarm. Dit kan komen doordat de slokdarmsluitspier niet goed werkt, of door druk in de maag.

U kan dit medicijn ook combineren met antibiotica om helicobacter pylori te bestrijden. Dit is een bacterie die infectie in de maag kan veroorzaken. U krijgt dan maagzweren.

Hoe werkt Losec?

In de wand van de maag zitten protonpompen. Deze pompen produceren maagzuur om het voedsel goed te verwerken en te verteren. Omeprazol remt de werking van deze pompen, waardoor er minder maagzuur aangemaakt wordt. Hierdoor zal u minder last hebben van brandend maagzuur.

Voor reflux met terugkerend maagzuur, start u met een dosis van 10 mg. Indien er schade is aan uw slokdarm, gebruikt u een hogere dosis: 20 of 40 mg.

MUPS-capsules

Deze capsules kan u openen en de pellets vervolgens doorslikken. U kan de pellets eventueel met wat water mengen. Handig om te gebruiken indien u moeite heeft om de gewone capsules door te slikken.

Hoe effectief is dit medicijn?

Iedereen kan brandend maagzuur krijgen. Dit kan wanneer uw maag bijvoorbeeld te vol is na een grote maaltijd of indien u overgewicht heeft. Indien u zwanger bent, heeft u meer druk op uw buik, waardoor u ook last kan hebben van brandend maagzuur. Losec (10mg/20mg/40mg) helpt u bij deze kwalen.

U dient de medicatie meestal 4 tot 8 weken te gebruiken om resultaat te merken.

Bij gebruik van dit medicijn kan u volgende bijwerkingen ervaren: diarree, winderigheid, hoofdpijn, verstopping, misselijk zijn. Soms ook: netelroos, jeuk, draaierig en duizelig zijn, opgezwollen enkels en voeten, vermoeidheid en slapeloosheid. Zelden: droge mond, piepende ademhaling, spruw, wazig zien, leverproblemen, spierpijn, haaruitval.

Combineer Losec niet met bepaalde antischimmelmiddelen. Verder is het ook niet aan te raden om veel alcohol te drinken. Te veel alcohol kan namelijk brandend maagzuur veroorzaken.

Losec kopen

Als u weet dat Losec u kunt helpen bij branden maagzuur of andere maagklachten, dan kunt u hier bij ons veilig en legaal online Losec kopen. U heeft hiervoor geen recept nodig van uw huisarts. Wij regelen een online recept voor u door middel van een online consult met een aangesloten arts bij onze dienst. Hierdoor kunnen we deze medicijnen veilig, betrouwbaar en snel naar u toesturen!

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Losec” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *