Oxytetracycline

v.a. 66,89

( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Oxytetracycline

Beschrijving

Wat is Oxytetracycline?

Oxytetracycline is een antibioticum dat bacteriële infecties bestrijdt. Dit middel wordt vaak gebruikt bij de behandeling van acne. U kan dit medicijn kopen in tabletten. Elk tablet bevat 250 mg oxytetracyclinedihydraat.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt oxytetracycline om infecties van bacteriële aard te bestrijden. Dit kan bijvoorbeeld acne zijn. Acne is een veelvoorkomende huidaandoening (voornamelijk in het aangezicht). Hierbij produceren de talgklieren talg, maar de talg zal zich ophopen in de huidporiën. Zo zullen de poriën verstopt en ontstoken geraken en ontstaan er puistjes en pukkels. Meestal krijgt u deze aandoening het eerst tijdens de puberteit (tienerjaren). Acne kan in verschillende soorten van hevigheid voorkomen. Sommigen hebben weinig last, anderen hebben veel last en bij hen kunnen de puisten zelfs littekens vormen. Ook kunnen er abcessen onder de huid ontstaan. Acne kan hierdoor een grote psychologische impact hebben op de persoon met acne.

Hoe werkt Oxytetracycline?

Acne kan ontstaan door de propionibacterium acnes. Deze bacterie voedt zich met talg die door de talgklieren wordt geproduceerd. De bacterie produceert afvalstoffen die een rode huid, puistjes en pukkels veroorzaken.

Oxytetracycline zorgt ervoor dat de bacterie stopt met groeien. Dit doordat oxytetracycline zorgt dat de bacterie geen eiwitten meer kan produceren. Zonder deze eiwitten zal de bacterie zich niet verder kunnen voeden en voortplanten. De bacterie sterft langzaam af en wordt opgeruimd door het immuunsysteem. De symptomen zullen verminderen en de huid zal zich langzaam weer kunnen herstellen.

Gebruik

Neem 12 weken lang 1 of 2 tabletten per dag. Neem de tabletten 1 uur voor of 2 uur na de maaltijd. Zo worden de stoffen het best opgenomen door het lichaam.

Hoe effectief is dit medicijn?

Oxytetracycline is effectief om bacteriële infecties, zoals acne te behandelen. Acne is een veelvoorkomende huidaandoening. Voornamelijk bij jongeren in de puberteit, maar acne kan ook op latere leeftijd voorkomen (meestal voor 30 jaar). Indien u deze niet behandelt, kan acne (in ernstige vormen) psychologische problemen veroorzaken. Voor uw eigen welbevinden is het van belang om acne te behandelen.

Mogelijke bijwerkingen: rode huid, verminderde eetlust, misselijk zijn, diarree, maagproblemen…

Oxytetracycline kopen

Oxytetracyline kopen zonder recept is mogelijk bij ons. U hoeft dus niet langs uw eigen huisarts en apotheek om dit medicijn in huis te halen. Door middel van een aangesloten arts zijn wij in de mogelijkheid om u een online consult te geven. U krijgt een vragenlijst welk gelijk zijn aan de vragen die uw huisarts u zou stellen. Onze aangesloten arts beoordeeld dit consult en bij goedkeuring zal deze een online recept voor u uitschrijven. Hierna zijn wij in staat om uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres te verzenden.

( Recept + Medicijn + 24-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oxytetracycline” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *