Oxytetracycline

v.a. 66,89

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Oxytetracycline
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Oxytetracycline?

Oxytetracycline is een antibioticum dat bacteriële infecties bestrijdt. Dit middel wordt vaak gebruikt bij de behandeling van acne. U kan dit medicijn kopen in tabletten. Elk tablet bevat 250 mg oxytetracyclinedihydraat.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt oxytetracycline om infecties van bacteriële aard te bestrijden. Dit kan bijvoorbeeld acne zijn. Acne is een veelvoorkomende huidaandoening (voornamelijk in het aangezicht). Hierbij produceren de talgklieren talg, maar de talg zal zich ophopen in de huidporiën. Zo zullen de poriën verstopt en ontstoken geraken en ontstaan er puistjes en pukkels. Meestal krijgt u deze aandoening het eerst tijdens de puberteit (tienerjaren). Acne kan in verschillende soorten van hevigheid voorkomen. Sommigen hebben weinig last, anderen hebben veel last en bij hen kunnen de puisten zelfs littekens vormen. Ook kunnen er abcessen onder de huid ontstaan. Acne kan hierdoor een grote psychologische impact hebben op de persoon met acne.

Hoe werkt Oxytetracycline?

Acne kan ontstaan door de propionibacterium acnes. Deze bacterie voedt zich met talg die door de talgklieren wordt geproduceerd. De bacterie produceert afvalstoffen die een rode huid, puistjes en pukkels veroorzaken.

Oxytetracycline zorgt ervoor dat de bacterie stopt met groeien. Dit doordat oxytetracycline zorgt dat de bacterie geen eiwitten meer kan produceren. Zonder deze eiwitten zal de bacterie zich niet verder kunnen voeden en voortplanten. De bacterie sterft langzaam af en wordt opgeruimd door het immuunsysteem. De symptomen zullen verminderen en de huid zal zich langzaam weer kunnen herstellen.

Gebruik

Neem 12 weken lang 1 of 2 tabletten per dag. Neem de tabletten 1 uur voor of 2 uur na de maaltijd. Zo worden de stoffen het best opgenomen door het lichaam.

Hoe effectief is dit medicijn?

Oxytetracycline is effectief om bacteriële infecties, zoals acne te behandelen. Acne is een veelvoorkomende huidaandoening. Voornamelijk bij jongeren in de puberteit, maar acne kan ook op latere leeftijd voorkomen (meestal voor 30 jaar). Indien u deze niet behandelt, kan acne (in ernstige vormen) psychologische problemen veroorzaken. Voor uw eigen welbevinden is het van belang om acne te behandelen.

Mogelijke bijwerkingen: rode huid, verminderde eetlust, misselijk zijn, diarree, maagproblemen…

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Oxytetracycline kopen

Oxytetracycline kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Oxytetracycline? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Oxytetracycline te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Oxytetracycline online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Oxytetracycline bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Oxytetracycline te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Oxytetracycline kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.