Skinoren

54,69

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Azelaïnezuur
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Skinoren?

Skinoren is een zalf op basis van azelaïnezuur om acne te bestrijden. Het zuur zal de bacteriën die acne veroorzaken, propionibacteriën, bestrijden. U kan Skinoren kopen in tubes van 30 gram. 1 gram zalf bevat 200 mg azelaïnezuur.

Waar wordt Skinoren voor gebruikt?

U gebruikt deze zalf om acne te behandelen. Acne ontstaat door een overproductie van talg (bijvoorbeeld door hormoonschommelingen). Dit talg hoopt zich op in de huidporiën en voedt de propionibacteriën. Een bacterie die op onze huid leeft, maar doorgaans onschuldig is. De poriën raken verstopt en kunnen vervolgens gaan ontsteken. Er vormen zich dan rode, (etterige) bultjes op de huid. Acne komt voornamelijk voor in het aangezicht en start doorgaans in de puberteit. Deze aandoening komt in verschillende ernstgraden voor. Sommige mensen hebben veel last, anderen minder. Hevige acne kan onderhuidse abcessen veroorzaken of de puisten kunnen littekens achterlaten. Dit kan een impact hebben op uw zelfbeeld. Het is daarom aangewezen om acne te behandelen.

Hoe werkt Skinoren?

Zoals eerder vermeld, zorgen propionibacteriën voor het ontstaan van acne. Het azelaïnezuur in de zalf valt deze bacteriën aan. Hierdoor kunnen ze geen eiwitten meer aanmaken die ze nodig hebben om zich verder voort te planten. De bacteriën geraken verzwakt en worden vervolgens door het immuunsysteem opgeruimd. De symptomen zullen afnemen.
Breng de zalf aan in de door uw arts voorgeschreven hoeveelheid en frequentie. Doorgaans is dit één of twee keer per dag. Reinig de huid voor gebruik en dep goed droog. Masseer de zalf vervolgens zacht in.

Hoe effectief is Skinoren? 

Skinoren is effectief om acne te behandelen. Bij acne is het aangewezen om uw huid dagelijks grondig te reinigen. Gebruik hiervoor geen irriterende producten. Gebruik enkel Skinoren zalf als de acne blijft aanhouden en niet vermindert. Doe dit steeds in combinatie met een goede huidreiniging. Na ongeveer een maand zult u resultaat zien. Let op: gebruik dit middel niet langer dan 12 opeenvolgende maanden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Skinoren kopen

Skinoren kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Skinoren? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Skinoren te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Skinoren online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Skinoren bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Skinoren te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Skinoren kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.