Differin

68,20

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op dokteronline.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Adapaleen
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder. 

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk aan huis.

Wat is Differin?

Differin bevat adapaleen. Dit is een vorm van vitamine A en helpt bij de behandeling van acne-symptomen. Het medicijn is verkrijgbaar in gelvorm.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt dit medicijn om acne-symptomen te behandelen. Dit kan acne in het gezicht zijn of op de borst of rug. Dit zijn plaatsen waar zich op de huid veel mee-eters bevinden.

Hoe werkt Differin?

Adapaleen zorgt ervoor dat de opperlaag van de huid beter loslaat. Dit komt doordat de stof de aanmaak van keratine remt. Zo zullen er minder dode huidcellen op de huid blijven liggen, waardoor er minder poriën kunnen verstopt geraken. Het talg loopt zo ook gemakkelijker uit de talgklieren. Acne ontstaat namelijk door verstopte poriën, talgklieren. Dit kan gebeuren door een te hoge talgproductie die zich mengt met dode huidcellen. Bacteriën die op de huid leven nestelen zich in dit teveel aan talg en scheiden afvalstoffen af. Zo ontstaan puistjes.

Gebruik:

  • breng de zalf alleen op de huid aan
  • maak het aangedane gebied eerst schoon en droog het goed af
  • gebruik de zalf voordat u gaat slapen
  • breng met uw vingertoppen een dunne laag gel op de huid aan
  • was na gebruik zeker uw handen

Hoe effectief is dit medicijn?

Differin kan de aandoening acne op zich niet bestrijden. Wel kan het de symptomen van acne aanzienlijk verminderen. Vooral jongeren in de puberteit hebben last van acne. Ze kunnen zich hier heel onzeker door voelen en gefrustreerd geraken. Ook kan acne blijvende littekens in het gezicht nalaten. Na 30 jaar, betert de aandoening meestal. Het is dus zeker aan te raden om de symptomen van acne te behandelen. u kan Differin gebruiken vanaf 12 jaar en ouder.

Het medicijn wordt maar in heel beperkte mate opgenomen door het lichaam. Het werkt voornamelijk op de huid.

Indien u dit medicijn gebruikt, kan uw huid op plaats van aanbrengen, geïrriteerd en droog worden. Zelden kan u zonnebrand krijgen, uw huid begint te jeuken, schilfert en voelt pijnlijk aan. Uitzonderlijk gebeurt het dat de acne verergert bij gebruik van dit medicijn.

Gebruik dit medicijn niet indien u zwanger bent of borstvoeding geeft.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Differin kopen

Differin kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Differin? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, dokteronline.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Differin te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Differin online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via dokteronline.com.

Waar Differin bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Differin te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Differin kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.