Differin

68,20

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Adapaleen
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
vind medicijn

Vind het medicijn dat u nodig heeft op Apotheekonline.net en klik op de “Bestel nu” knop.

opnieuw bestellen

U wordt nu doorverwezen naar onze vertrouwde partner: dokteronline.com. Daar vraagt u een consult aan. Dit is eek korte vragenlijst over uw klacht.

geregistreerde arts

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging apotheek

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Differin?

Differin bevat adapaleen. Dit is een vorm van vitamine A en helpt bij de behandeling van acne-symptomen. Het medicijn is verkrijgbaar in gelvorm.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt dit medicijn om acne-symptomen te behandelen. Dit kan acne in het gezicht zijn of op de borst of rug. Dit zijn plaatsen waar zich op de huid veel mee-eters bevinden.

Hoe werkt Differin?

Adapaleen zorgt ervoor dat de opperlaag van de huid beter loslaat. Dit komt doordat de stof de aanmaak van keratine remt. Zo zullen er minder dode huidcellen op de huid blijven liggen, waardoor er minder poriën kunnen verstopt geraken. Het talg loopt zo ook gemakkelijker uit de talgklieren. Acne ontstaat namelijk door verstopte poriën, talgklieren. Dit kan gebeuren door een te hoge talgproductie die zich mengt met dode huidcellen. Bacteriën die op de huid leven nestelen zich in dit teveel aan talg en scheiden afvalstoffen af. Zo ontstaan puistjes.

Gebruik:

  • breng de zalf alleen op de huid aan
  • maak het aangedane gebied eerst schoon en droog het goed af
  • gebruik de zalf voordat u gaat slapen
  • breng met uw vingertoppen een dunne laag gel op de huid aan
  • was na gebruik zeker uw handen

Hoe effectief is dit medicijn?

Differin kan de aandoening acne op zich niet bestrijden. Wel kan het de symptomen van acne aanzienlijk verminderen. Vooral jongeren in de puberteit hebben last van acne. Ze kunnen zich hier heel onzeker door voelen en gefrustreerd geraken. Ook kan acne blijvende littekens in het gezicht nalaten. Na 30 jaar, betert de aandoening meestal. Het is dus zeker aan te raden om de symptomen van acne te behandelen. u kan Differin gebruiken vanaf 12 jaar en ouder.

Het medicijn wordt maar in heel beperkte mate opgenomen door het lichaam. Het werkt voornamelijk op de huid.

Indien u dit medicijn gebruikt, kan uw huid op plaats van aanbrengen, geïrriteerd en droog worden. Zelden kan u zonnebrand krijgen, uw huid begint te jeuken, schilfert en voelt pijnlijk aan. Uitzonderlijk gebeurt het dat de acne verergert bij gebruik van dit medicijn.

Gebruik dit medicijn niet indien u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Differin kopen

U kunt hier Differin gel kopen zonder recept. Op deze manier hoeft u niet langs de huisarts en apotheek om aan dit middel tegen acne te komen. Dit wordt mogelijk gemaakt door middel van een online consult met een aangesloten arts. U vult dit online consult naar waarheid in en de arts zal deze beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit medicijn tegen acne te gebruiken, zal er een (online) recept worden uitgeschreven. Hierna kunnen wij uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Differin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.