Duac acne gel

v.a. 76,45

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Clindamycine / benzoylperoxide
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
vind medicijn

Vind het medicijn dat u nodig heeft op Apotheekonline.net en klik op de “Bestel nu” knop.

opnieuw bestellen

U wordt nu doorverwezen naar onze vertrouwde partner: dokteronline.com. Daar vraagt u een consult aan. Dit is eek korte vragenlijst over uw klacht.

geregistreerde arts

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging apotheek

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Duac acne gel?

Duac acne gel is een gel om acne te behandelen. De gel bevat twee bestanddelen: clindamycine, een antibioticum en benzoylperoxide. U kan de gel kopen in tubes van 30 gram. 1 gram gel bevat 1 mg clindamycinefosfaat en 3 mg hydrousbenzoylperoxide.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt deze gel om acne te behandelen. Acne is een huidaandoening waarbij zich puisten en pukkels op de huid vormen. Vaak in het aangezicht. Dit komt doordat de talgklieren in de huid talg afscheiden en deze talg ophoopt in huidporiën. Deze poriën kunnen verstopt geraken, waardoor puisten ontstaan. Acne kan in verschillende stadia en hevigheid voorkomen. Sommige mensen hebben veel last van acne, anderen minder. Soms kunnen puisten littekens veroorzaken. Dit kan psychologisch een sterke impact hebben op de persoon met acne.

Hoe werkt Duac acne gel?

Op de huid leven bacteriën die zich met talg voeden. Deze bacteriën produceren afvalstoffen die de talgklieren laten ontsteken. Dit zorgt voor het ontstaan van pukkels en puistjes. Clindamycine zorgt ervoor dat de bacterie de voedingsstoffen die het nodig heeft om verder te ontwikkelen, niet meer kan aanmaken. Hierdoor zal de bacterie afsterven en zal de ontsteking afnemen.

Benzoylperoxide zorgt ervoor dat de hoornlaag (het bovenste deel van de huid) makkelijker loslaat. Zo zullen comedonen voorkomen worden en zal een volgende acne-uitbraak minder goed lukken. Dit komt doordat de talgklieren zo minder gemakkelijk verstopt geraken.

Gebruik

Breng ’s avonds een dunne laag gel aan op de huid op de plaats van ontsteking. Was de huid eerst en dep deze voorzichtig droog. Was uw handen na gebruik van de gel.

Hoe effectief is dit medicijn?

Duac acne gel is effectief om acne te behandelen. Acne is een frequent voorkomende huidaandoening. De aandoening komt het meest voor bij jongeren. Na twee à vijf weken zal u een verschil opmerken. De acne wordt dan minder hevig en vermindert.

Het is heel belangrijk om acne te behandelen. Zeker de ernstige vormen van acne. Deze kunnen namelijk psychologische ongemakken veroorzaken bij de persoon met acne. In functie van het welbevinden van deze persoon, is een behandeling van acne aan te raden.

Mogelijke bijwerkingen bij gebruik van Duac acne gel: roodheid, droge huid, jeuk of schilferende huid, diarree, maagpijn, tintelend gevoel…

Duac acne gel kopen

Hier kunt u veilig, snel en legaal online Duac acne gel kopen, dit zonder een recept van uw eigen huisarts nodig te hebben. Het enige wat nodig is om dit medicijn in huis te krijgen, is een zorgvuldig opgesteld online consult naar waarheid invullen. Deze zal worden beoordeeld door een aangesloten arts. Bij goedkeuring zal uw bestelling snel naar het door u opgegeven adres worden verzonden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Duac acne gel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.