Duac acne gel

v.a. 76,45

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op dokteronline.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Clindamycine / benzoylperoxide
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder. 

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk aan huis.

Wat is Duac acne gel?

Duac acne gel is een gel om acne te behandelen. De gel bevat twee bestanddelen: clindamycine, een antibioticum en benzoylperoxide. U kan de gel kopen in tubes van 30 gram. 1 gram gel bevat 1 mg clindamycinefosfaat en 3 mg hydrousbenzoylperoxide.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt deze gel om acne te behandelen. Acne is een huidaandoening waarbij zich puisten en pukkels op de huid vormen. Vaak in het aangezicht. Dit komt doordat de talgklieren in de huid talg afscheiden en deze talg ophoopt in huidporiën. Deze poriën kunnen verstopt geraken, waardoor puisten ontstaan. Acne kan in verschillende stadia en hevigheid voorkomen. Sommige mensen hebben veel last van acne, anderen minder. Soms kunnen puisten littekens veroorzaken. Dit kan psychologisch een sterke impact hebben op de persoon met acne.

Hoe werkt Duac acne gel?

Op de huid leven bacteriën die zich met talg voeden. Deze bacteriën produceren afvalstoffen die de talgklieren laten ontsteken. Dit zorgt voor het ontstaan van pukkels en puistjes. Clindamycine zorgt ervoor dat de bacterie de voedingsstoffen die het nodig heeft om verder te ontwikkelen, niet meer kan aanmaken. Hierdoor zal de bacterie afsterven en zal de ontsteking afnemen.

Benzoylperoxide zorgt ervoor dat de hoornlaag (het bovenste deel van de huid) makkelijker loslaat. Zo zullen comedonen voorkomen worden en zal een volgende acne-uitbraak minder goed lukken. Dit komt doordat de talgklieren zo minder gemakkelijk verstopt geraken.

Gebruik

Breng ’s avonds een dunne laag gel aan op de huid op de plaats van ontsteking. Was de huid eerst en dep deze voorzichtig droog. Was uw handen na gebruik van de gel.

Hoe effectief is dit medicijn?

Duac acne gel is effectief om acne te behandelen. Acne is een frequent voorkomende huidaandoening. De aandoening komt het meest voor bij jongeren. Na twee à vijf weken zal u een verschil opmerken. De acne wordt dan minder hevig en vermindert.

Het is heel belangrijk om acne te behandelen. Zeker de ernstige vormen van acne. Deze kunnen namelijk psychologische ongemakken veroorzaken bij de persoon met acne. In functie van het welbevinden van deze persoon, is een behandeling van acne aan te raden.

Mogelijke bijwerkingen bij gebruik van Duac acne gel: roodheid, droge huid, jeuk of schilferende huid, diarree, maagpijn, tintelend gevoel…

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Duac acne gel kopen

Duac acne gel kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Duac acne gel? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, dokteronline.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Duac acne gel te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Duac acne gel online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via dokteronline.com.

Waar Duac acne gel bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Duac acne gel te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Duac acne gel kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.