Crestor

v.a. 76,45

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Rosuvastatine
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Crestor?

Crestor is een cholesterolremmer met de stof rosuvastatine. U kan het middel in tabletten van 5, 10, 20 en 40 mg kopen.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Crestor is een middel dat u gebruikt om een te hoge cholesterolwaarde te verlagen. U kan een teveel aan cholesterol in het bloed hebben door slechte eetgewoontes: te vettig eten, te veel alcohol consumeren en ook roken. Het teveel aan cholesterol kan zich ophopen op de wanden van de bloedvaten en deze zo vernauwen. Zo ontstaan hart-en vaatziekten. U kan ook ademhalingsproblemen krijgen. Indien u diabetes heeft, heeft u meer kans om te hoge cholesterolwaarden te krijgen. De aandoening is ook erfelijk.

Hoe werkt Crestor?

Enzymen in de lever maken cholesterol aan. Rosuvastatine remt de werking van deze enzymen. Zo produceer de lever minder cholesterol en komt er ook minder cholesterol in het bloed terecht. Hierdoor zal het vet zich niet meer kunnen ophopen op de wanden van de bloedvaten. Deze vernauwen niet meer en de hart- en vaatproblemen nemen af.

Neem per dag 1 tablet. U kan het innemen met water. Neem de pillen steeds op hetzelfde moment van de dag. Zo zal u geen tablet vergeten.

Hoe effectief is dit medicijn?

Het is belangrijk om een goede cholesterolwaarde te hebben. Te veel cholesterol zorgt namelijk voor hart- en vaatziekten. Bloedvaten kunnen vernauwen en zo zal ook het hart minder goed gaan werken.

Aanvankelijk start u met de dosering van 10 mg. Enkel indien u gevoelig bent aan bijwerkingen, kan u met een nog lagere dosis van 5 mg starten. Indien de dosis van 10 mg onvoldoende resultaat levert, kan u overgaan naar 20 mg. In uitzonderlijke gevallen, wanneer u bijvoorbeeld een hoog risico heeft op andere aandoeningen, kan u de dosis van 40 mg gebruiken.

Het is belangrijk dat u het gebruik van dit medicijn combineert met voldoende lichaamsbeweging en een aangepast dieet indien nodig. Enkel dan zal het effectief werken.

Crestor (5mg/10mg/20mg/40mg) gebruiken kan voor verschillende bijwerkingen zorgen: hoofdpijn, maagpijn, duizeligheid en spierpijn. Soms kan u huiduitslag en jeuk krijgen. Zelden kan de pancreas ontsteken en kan u een allergische reactie krijgen. Ook geelzucht, bloed in de urine, hepatitis, geheugenverlies en gewrichtspijn zijn mogelijk.

Combineer Crestor niet met orale anticonceptiemiddelen, warafine, andere statines, hormoonvervangstherapie, fibraten… Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige lijst van medicijnen. Drink geen grote hoeveelheden alcohol in combinatie met dit medicijn. Dit kan leverproblemen veroorzaken.

Crestor kopen

Online Crestor kopen zonder recept is mogelijk zonder hiervoor een recept van uw eigen huisarts nodig te hebben. Dit geheel veilig, betrouwbaar en snel door middel van een online consult met een aangesloten arts bij onze dienst.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Crestor” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.