Crestor

v.a. 76,45

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Werkzame stof(fen): Rosuvastatine
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Crestor?

Crestor is een cholesterolremmer met de stof rosuvastatine. U kan het middel in tabletten van 5, 10, 20 en 40 mg kopen.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Crestor is een middel dat u gebruikt om een te hoge cholesterolwaarde te verlagen. U kan een teveel aan cholesterol in het bloed hebben door slechte eetgewoontes: te vettig eten, te veel alcohol consumeren en ook roken. Het teveel aan cholesterol kan zich ophopen op de wanden van de bloedvaten en deze zo vernauwen. Zo ontstaan hart-en vaatziekten. U kan ook ademhalingsproblemen krijgen. Indien u diabetes heeft, heeft u meer kans om te hoge cholesterolwaarden te krijgen. De aandoening is ook erfelijk.

Hoe werkt Crestor?

Enzymen in de lever maken cholesterol aan. Rosuvastatine remt de werking van deze enzymen. Zo produceer de lever minder cholesterol en komt er ook minder cholesterol in het bloed terecht. Hierdoor zal het vet zich niet meer kunnen ophopen op de wanden van de bloedvaten. Deze vernauwen niet meer en de hart- en vaatproblemen nemen af.

Neem per dag 1 tablet. U kan het innemen met water. Neem de pillen steeds op hetzelfde moment van de dag. Zo zal u geen tablet vergeten.

Hoe effectief is dit medicijn?

Het is belangrijk om een goede cholesterolwaarde te hebben. Te veel cholesterol zorgt namelijk voor hart- en vaatziekten. Bloedvaten kunnen vernauwen en zo zal ook het hart minder goed gaan werken.

Aanvankelijk start u met de dosering van 10 mg. Enkel indien u gevoelig bent aan bijwerkingen, kan u met een nog lagere dosis van 5 mg starten. Indien de dosis van 10 mg onvoldoende resultaat levert, kan u overgaan naar 20 mg. In uitzonderlijke gevallen, wanneer u bijvoorbeeld een hoog risico heeft op andere aandoeningen, kan u de dosis van 40 mg gebruiken.

Het is belangrijk dat u het gebruik van dit medicijn combineert met voldoende lichaamsbeweging en een aangepast dieet indien nodig. Enkel dan zal het effectief werken.

Crestor (5mg/10mg/20mg/40mg) gebruiken kan voor verschillende bijwerkingen zorgen: hoofdpijn, maagpijn, duizeligheid en spierpijn. Soms kan u huiduitslag en jeuk krijgen. Zelden kan de pancreas ontsteken en kan u een allergische reactie krijgen. Ook geelzucht, bloed in de urine, hepatitis, geheugenverlies en gewrichtspijn zijn mogelijk.

Combineer Crestor niet met orale anticonceptiemiddelen, warafine, andere statines, hormoonvervangstherapie, fibraten… Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige lijst van medicijnen. Drink geen grote hoeveelheden alcohol in combinatie met dit medicijn. Dit kan leverproblemen veroorzaken.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Crestor kopen

Crestor kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Crestor? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Crestor te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Crestor online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Crestor bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Crestor te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Crestor kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.