Fluvastatine

v.a. 55,19

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Werkzame stof(fen): Fluvastatine
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Fluvastatine?

Fluvastatine verlaagt het cholesterolgehalte in uw bloed. Dit is nodig om de kans op hart- en vaatziekten te verkleinen. U kan dit middel kopen in tabletten met verschillende dosissen: 20, 40 en 80 mg fluvastatine.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Dit medicijn wordt gebruikt om het cholesterol in het bloed te verlagen. Cholesterol heeft een positieve werking in het lichaam. Het ondersteunt het lichaam namelijk bij de aanmaak van gezond celweefsel. Een teveel aan cholesterol is echter niet goed en kan hart- en vaatziekten veroorzaken. De aderen kunnen vernauwen doordat cholesterol zich ophoopt en dit levert een sterke druk op de wanden van de bloedvaten. Te hoge cholesterolwaardes komen vaak bij diabetespatiënten en mensen met een te hoge bloeddruk voor.
Mensen met een ongezonde levensstijl: veel roken, alcohol drinken, vettig eten en weinig lichaamsbeweging, hebben meer risico om een te hoog cholesterol te hebben. Als laatste is de aandoening erfelijk en kan u deze erven.

Hoe werkt Fluvastatine?

Cholesterol komt op twee manieren in ons lichaam terecht. Ons lichaam zal de stof uit de voeding opnemen via de dunne darm. Ook de lever zal deze stof produceren dankzij het HMG-CoA-reductase enzym. Fluvastatine zal de werking van dit enzym tegengaan, waardoor er minder cholesterol in het bloed komt. Zo zal de kans op hart- en vaatziekten ook verminderen.

Gebruik

  • 1 of 2 tabletten per dag.
  • Startdosering is meestal een pil van 20 mg.
  • Indien u 1 pil neemt, neem deze dan ’s avonds in. 2 pillen neemt u ’s ochtends en ’s avonds 1 pil.

Hoe effectief is dit medicijn?

Fluvastatine is effectief voor het behandelen van een te hoog cholesterolgehalte in het bloed. Dit middel zal de cholesterolwaardes verlagen en zo de kans op bijkomende hart- en vaatziekten verkleinen.
Ga na 4 weken gebruik na of dit middel aanslaat. Indien nodig kan de dosering aangepast worden.
Belangrijk: wijzig eerst uw levensstijl, voordat u medicatie gaat gebruiken. Volg een dieet zonder vette voeding, minder alcohol en roken. Beweeg ook voldoende. Indien dit niet werkt, kan u overgaan op medicatie zoals Fluvastatine.

Mogelijke bijwerkingen: maagpijn, duizeligheid, hoofdpijn, slapeloosheid, tintelend gevoel in de ledematen, koorts… Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige lijst.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Fluvastatine kopen

Fluvastatine kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Fluvastatine? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Fluvastatine te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Fluvastatine online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Fluvastatine bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Fluvastatine te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Fluvastatine kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.