Body Gliss 2-in-1-glijmiddel

14,99

Start consult

Een massage tussen jou en je partner kan weleens tot meer leiden… Je kunt dan maar beter voorbereid zijn. Body Gliss is een glijmiddel dat óók een heerlijke massageolie is. Je kunt beginnen met een massage en overgaan op andere activiteiten in bed, zonder dat je eerst de massageolie af moet wassen.

Het hoeft overigens niet allebei. Body Gliss is prima te gebruiken als alleen glijmiddel of alleen massageolie. Mocht het nodig zijn, dan ben je overal op voorbereid.

Wat zijn de kenmerken van Body Gliss?

Dit product heeft een fijne consistentie. Deze lijkt meer op een olie dan op een gel, zoals de meeste glijmiddelen dat hebben.

Het glijmiddel geurt lekker – naar rozenblaadjes. Het is een vrij sterke geur in het flesje, maar als je het gebruikt, ruikt het subtiel naar rozen. De textuur is meer olieachtig dan een glijgel. Het smeert lekker in en verzorgt bovendien je huid, omdat er vitamine E in zit. Het is als glijmiddel erg glad.

Body Gliss zit in een flesje van 150 milliliter en is zuinig in gebruik door het handige pompje dat erop zit. Je gebruikt zo nooit te veel of te weinig olie. Het flesje blijft ook schoon. Dat is wel zo fijn, want tubes en normale flesjes glijmiddel worden altijd vettig.

Dit product is veilig voor de huid, maar is natuurlijk ook inwendig te gebruiken. Dat komt doordat dit een olie is op basis van een hoge kwaliteit siliconen. De smaak is neutraal, dus niet zoals dit chocoladeglijmiddel.

Kan ik dit veilig met condooms gebruiken?

Body Gliss 2-in-1 kun je gebruiken met latex condooms, omdat het product niet op oliebasis samengesteld. Olie kan de latex in condooms aantasten, waardoor je condoom verzwakt en scheurt. Gebruik dit glijmiddel gerust met condooms zonder je hier zorgen over te moeten maken. Wel zo fijn! 

Kan ik dit in combinatie met seksspeeltjes gebruiken?

Ben je van plan je seksspeeltje extra glad te maken met Body Gliss? Tip van ons: doe het niet. Dit glijmiddel is namelijk niet geschikt om te gebruiken met siliconen toys, want het kan het materiaal aantasten. 

Kun je het toch niet laten? Doe dan een condoom om het seksspeeltje in kwestie – of doe zelf een condoom om als je een man bent.

Waar kun je Body Gliss kopen?

Je kunt deze 2-in-1-massageolie en glijgel bij sommige drogisten en apotheken kopen, maar online bestellen is makkelijker. Je krijgt het glijmiddel dan snel opgestuurd in een discrete verpakking. Dat is wel zo makkelijk wanneer je nieuwsgierige ouders, huisgenoten of buren hebt.