Durex Play Tingle-glijmiddel

14,99

Start consult

Glijmiddel kan geslachtsgemeenschap beter maken. Het helpt namelijk bij vaginale droogheid en kan het plezier verhogen als alles wat soepeler gaat. Sommige glijmiddelen hebben nog een extra functie. De extra functie van Durex Play Tingle? Nóg meer plezier uit je vrijpartij halen – voor jullie allebei.

Durex Play Tingle brengt een extra dimensie aan het gebruik van glijmiddel. Geslachtsgemeenschap is namelijk sowieso fijner met het gebruik van zo’n hulpmiddel, maar dit stimulerende glijmiddel gaat nog stapje verder. Het geeft beide partners een tintelend, warm én koud gevoel. 

Hoe werkt Durex Play Tingle?

Dit glijmiddel bevat een stof die tintelt wanneer het in contact komt met je huid. Het geeft je huid ook een warm en koud gevoel. Dit kan een extra opwindend gevoel geven in je intieme zone. Wordt het teveel van het goede? Spoel het glijmiddel dan af met water: het is wateroplosbaar.

Het leuke aan dit glijmiddel van Durex is dat het voor beide partners werkt, maar je het óók alleen gebruiken. Het zit in een flesje met een handig doseerpompje, dus je drupt het eenvoudig precies op de plek waar je het wilt hebben.

Wat maakt Durex Play Tingle zo goed?

Dit glijmiddel combineert de kwaliteiten van een goed glijmiddel dat niet plakt of opdroogt met een extra stimulerend effect. De warme, koude en tintelende sensaties geven extra plezier aan beide bedpartners. 

Dit glijmiddel is eetbaar, dus het is geschikt voor zowel vaginale als orale seks. Het is zijdezacht en mild voor je huid en genitaliën.

Is Durex Play Tingle veilig te gebruiken met condooms?

Dit is een glijmiddel op waterbasis en dus veilig te gebruiken met alle soorten condooms. Het glijmiddel is weliswaar makkelijk weg te spoelen, maar blijft lang glijden en droogt niet snel op.

Werkt het in combinatie met seksspeeltjes?

Het is ook geen enkel probleem om Durex Play Tingle met je seksspeeltjes te gebruiken. Integendeel: het kan het gebruik van je speeltjes alleen maar spannender maken door het extra tintelende gevoel. Het is makkelijk af te wassen en niet schadelijk voor siliconen toys.

Waar kun je Durex Play Tingle kopen?

Durex-producten – vooral de condooms en glijmiddelen – zijn overal verkrijgbaar, omdat het een van de bekendste merken is. Het is het makkelijkst om een flesje op te pikken tijdens je wekelijkse boodschappen in de supermarkt, maar je kunt het ook kopen bij drogisten, apotheken en erotische winkels.

Bestel dit Durex-glijmiddel online en je hebt het voordeel dat het in een onherkenbare verpakking wordt bezorgd. Je vindt online bovendien makkelijk de beste aanbiedingen voor Durex-glijmiddelen. Apotheek Online is wat dat betreft een goede keuze.