Wartec

v.a. 72,19

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Werkzame stof(fen): Podofyllotoxine
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Wartec?

Wartec is een medicijn om genitale wratten te behandelen en bevat podofyllotoxine. Dit is een stof die de groei van cellen remt. Wartec is verkrijgbaar in een aanstipvloeitsof of crème. Men gebruikt de zalf om de groei van genitale wratten te remmen.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Men gebruikt Wartec om condylomata acuminata (genitale wratten) te behandelen. Deze wratten zijn kleine huidkleurige bobbeltjes met een bloemkoolachtig oppervlak. Ze komen rond de anus en op de geslachtsorganen voor. U krijgt de wratten door besmetting met een virus. U kan door seksueel contact ook anderen besmetten. Het is belangrijk om een condoom te gebruiken in geval van besmetting. U kan zelf Wartec kopen en de behandeling uitvoeren.

Hoe werkt Wartec?

U moet de aanstipvloeistof of crème meestal iedere week 2 keer per dag, maximum 3 dagen na elkaar gebruiken. Daarna pauzeert u 4 dagen. Doe dit maximum 5 weken, in samenspraak met uw arts. Na de tweede en derde dag kan u merken dat de huid rondom de wrat rood en pijnlijk wordt. Dit is een goed teken. De wrat is aan het verdwijnen. De podofyllotoxine remt de groei van de huidcellen en bestrijdt en doodt de met het virus besmette cellen.

Het is belangrijk om de huid voor gebruik eerst te reinigen met water en zeep en vervolgens goed af te drogen. Bescherm de huid rond de wrat met vaseline of zinkzalf. Zo kan je de niet-aangedane huid niet beschadigen met het product. De aanstipvloeistof brengt u op de wrat met het bijgevoegd plastiek staafje. Laat de vloeistof goed drogen.

Na de behandeling kan de plek waar u de crème aanbracht even pijn doen en branderig aanvoelen. Dit duurt slechts enkele minuten. Raadpleeg uw arts indien dit niet over gaat.

Let op:

Vermijd contact met uw ogen of oogleden. De crème is zeer irriterend. De aanstipvloeistof is ook brandbaar, dus gebruik deze zeker niet in de buurt van vuur.

Hoe effectief is dit medicijn?

Na een behandeling met Wartec geneest ongeveer meer dan driekwart van de mensen. De wratten kunnen bij een kwart van de behandelde mensen na enige tijd wel terugkomen. In uitzonderlijke gevallen kan het gebied waar u het medicijn aanbracht beginnen bloeden, opzwellen of zweren. Raadpleeg in dit geval uw arts. Wartec heeft geen wisselwerking met andere medicijnen. Gebruik dit medicijn echter niet als u zwanger bent.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Wartec kopen

Wartec kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Wartec? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Wartec te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Wartec online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Wartec bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Wartec te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Wartec kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.