Wartec

v.a. 72,19

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Podofyllotoxine
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Wartec?

Wartec is een medicijn om genitale wratten te behandelen en bevat podofyllotoxine. Dit is een stof die de groei van cellen remt. Wartec is verkrijgbaar in een aanstipvloeitsof of crème. Men gebruikt de zalf om de groei van genitale wratten te remmen.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Men gebruikt Wartec om condylomata acuminata (genitale wratten) te behandelen. Deze wratten zijn kleine huidkleurige bobbeltjes met een bloemkoolachtig oppervlak. Ze komen rond de anus en op de geslachtsorganen voor. U krijgt de wratten door besmetting met een virus. U kan door seksueel contact ook anderen besmetten. Het is belangrijk om een condoom te gebruiken in geval van besmetting. U kan zelf Wartec kopen en de behandeling uitvoeren.

Hoe werkt Wartec?

U moet de aanstipvloeistof of crème meestal iedere week 2 keer per dag, maximum 3 dagen na elkaar gebruiken. Daarna pauzeert u 4 dagen. Doe dit maximum 5 weken, in samenspraak met uw arts. Na de tweede en derde dag kan u merken dat de huid rondom de wrat rood en pijnlijk wordt. Dit is een goed teken. De wrat is aan het verdwijnen. De podofyllotoxine remt de groei van de huidcellen en bestrijdt en doodt de met het virus besmette cellen.

Het is belangrijk om de huid voor gebruik eerst te reinigen met water en zeep en vervolgens goed af te drogen. Bescherm de huid rond de wrat met vaseline of zinkzalf. Zo kan je de niet-aangedane huid niet beschadigen met het product. De aanstipvloeistof brengt u op de wrat met het bijgevoegd plastiek staafje. Laat de vloeistof goed drogen.
Na de behandeling kan de plek waar u de crème aanbracht even pijn doen en branderig aanvoelen. Dit duurt slechts enkele minuten. Raadpleeg uw arts indien dit niet over gaat.

Let op:

Vermijd contact met uw ogen of oogleden. De crème is zeer irriterend. De aanstipvloeistof is ook brandbaar, dus gebruik deze zeker niet in de buurt van vuur.

Hoe effectief is dit medicijn?

Na een behandeling met Wartec geneest ongeveer meer dan driekwart van de mensen. De wratten kunnen bij een kwart van de behandelde mensen na enige tijd wel terugkomen. In uitzonderlijke gevallen kan het gebied waar u het medicijn aanbracht beginnen bloeden, opzwellen of zweren. Raadpleeg in dit geval uw arts. Wartec heeft geen wisselwerking met andere medicijnen. Gebruik dit medicijn echter niet als u zwanger bent.

Wartec kopen

Als u last heeft van genitale wratten en niet naar uw eigen huisarts wilt voor een behandeling. Dan kunt u hier Wartec kopen zonder recept. U vult dan een online consult in waarop u antwoord geeft op uw huidige medische situatie. Als de aangesloten arts geen risico’s voor u ziet om dit medicijn te gebruiken, zal de arts een online recept voor u uitschrijven. Dit is voor ons voldoende om dit medicijn veilig, legaal en discreet naar u toe te sturen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Wartec

  1. Anoniem

    Ik wou even laten weten dat dit echt een uitkomst voor mij is! Schaamte overheerst toch wel bij genitale wratten… Ben blij dat er een legale en betrouwbare manier is om dit medicijn online te bestellen…. En de volgende dag al in huis!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.