Aldara

149,69

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Imiquimod
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Aldara (imiquimod) creme

Aldara is een populair geneesmiddel tegen genitale wratten. Dit geneesmiddel is verkrijgbaar als zalf dat rechtstreeks op de wratten wordt aangebracht.

Het actieve bestanddeel van Aldara is imiquimod, een ingrediënt dat officieel werd goedgekeurd om te gebruiken voor medische doeleinden. Deze stof behoort tot de immunomodulatoren.

Aldara is aangewezen in gevallen waarbij al andere medicatie werd gebruikt die uiteindelijk niet doeltreffend bleek.Imiquimod zet zich vast op onze huidcellen en stimuleert het namelijk de afgifte van alfa-interferon. Dit laatste betreft een eiwit dat tot de cytokinen behoort. Die spelen een belangrijke rol in ons natuurlijk immuunafweer. Ze verstoren het vermenigvuldigingsproces van onze viruscellen door het afbreken van de cellen. Zo sterven die af en komen gezonde huidcellen in de plaats teruggroeien.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Dit relatief nieuw geneesmiddel activeert ons natuurlijk afweersysteem activeert. Naast het bestrijden van uitwendige genitale wratten wordt dit geneesmiddel ook gebruikt bij oppervlakkige wratten, tegen actinische keratose en zelfs in de strijd tegen huidkankercellen, namelijk tegen het Basaalcarcinoom. Je brengt deze crème makkelijk zelf thuis aan. Het gebruik zorgt voor weinig recidiven en geeft een mooi cosmetisch resultaat.

Hoe werkt Aldara?

Aldara is dus een crème die plaatselijk ons natuurlijk afweersysteem van onze huid activeert. Ons lichaam zal dan de foute of zieke cellen verwijderen. Je eigen lichaam gaat de “foute cellen” opruimen. Daardoor ontstaat vaak rode huiduitslag en ontstaan er zwelling of korstvorming. Deze bijwerkingen komen niet bij iedereen voor. Ze verschillen van persoon tot persoon. Dit verschilt per persoon.

Deze nevenwerkingen tonen aan dat je behandeling met deze huidzalf wel degelijk werkt. Aldara wordt dus vooral gebruikt bij condylomata acuminata, een speciaal soort genitale wratten. Die bevinden zich vaak vooral rond of op onze geslachtsorganen of de anus. Wratten zijn vergroeiingen van onze huid. Ze ontstaan door besmetting met een virus. Genitale wratten zijn huidkleurige bobbels met een ruw oppervlak. Ze zijn erg besmettelijk en worden vooral overgedragen door seksueel contact.

Hoe effectief is dit medicijn?

Aldara is erg effectief, zeker bij het bestrijden van genitale wratten. Breng de crème driemaal per week aan en zet de behandeling voort tot de wratten na enkele weken verdwenen zijn. Gebruik dit geneesmiddel wel nooit langer dan 16 weken.

In het begin van de behandeling is er weinig of geen verandering merkbaar. Hoe snel dit medicijn werkt verschilt van geval tot geval. Na enige tijd gaan de gebieden waar snel delende cellen aanwezig zijn beschadigd en sterven af. Eerst is er een rode huiduitslag merkbaar, daarna ontvelt de behandelde huid ontvellingen. Eens met de behandeling gestopt herstelt de huid zicht. Dat duurt gemiddeld enkele weken.

Daar waar de crème werd aangebracht verandert de huid. Op die plaats gaat de huid kapot. Dat is het teken dat de behandeling werkt. Jeuk, een prikkend en brandend gevoel, huidirritatie, pijn, zwelling en zelden een bloeding van de huid krijgen zijn de bijwerkingen die tijdens zo een behandeling kunnen ontstaan.

Aldara kopen

U wilt graag Aldara kopen maar gaat hiervoor liever niet langs uw huisarts? Dan bent u hier aan het juiste adres! Bij ons koopt u dit medicijn zonder een eigen recept! Door middel van een zorgvuldig opgesteld online consult, zal een aangesloten arts uw aanvraag beoordelen. Bij goedkeuring schrijft deze een online recept voor u uit. Hierna zijn wij in staat om uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres te verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aldara” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.