Aldara

149,69

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Werkzame stof(fen): Imiquimod
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Aldara (imiquimod) creme

Aldara is een populair geneesmiddel tegen genitale wratten. Dit geneesmiddel is verkrijgbaar als zalf dat rechtstreeks op de wratten wordt aangebracht.

Het actieve bestanddeel van Aldara is imiquimod, een ingrediënt dat officieel werd goedgekeurd om te gebruiken voor medische doeleinden. Deze stof behoort tot de immunomodulatoren.

Aldara is aangewezen in gevallen waarbij al andere medicatie werd gebruikt die uiteindelijk niet doeltreffend bleek. Imiquimod zet zich vast op onze huidcellen en stimuleert het namelijk de afgifte van alfa-interferon. Dit laatste betreft een eiwit dat tot de cytokinen behoort. Die spelen een belangrijke rol in ons natuurlijk immuunafweer. Ze verstoren het vermenigvuldigingsproces van onze viruscellen door het afbreken van de cellen. Zo sterven die af en komen gezonde huidcellen in de plaats teruggroeien.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Dit relatief nieuw geneesmiddel activeert ons natuurlijk afweersysteem activeert. Naast het bestrijden van uitwendige genitale wratten wordt dit geneesmiddel ook gebruikt bij oppervlakkige wratten, tegen actinische keratose en zelfs in de strijd tegen huidkankercellen, namelijk tegen het Basaalcarcinoom. Je brengt deze crème makkelijk zelf thuis aan. Het gebruik zorgt voor weinig recidiven en geeft een mooi cosmetisch resultaat.

Hoe werkt Aldara?

Aldara is dus een crème die plaatselijk ons natuurlijk afweersysteem van onze huid activeert. Ons lichaam zal dan de foute of zieke cellen verwijderen. Je eigen lichaam gaat de “foute cellen” opruimen. Daardoor ontstaat vaak rode huiduitslag en ontstaan er zwelling of korstvorming. Deze bijwerkingen komen niet bij iedereen voor. Ze verschillen van persoon tot persoon. Dit verschilt per persoon.

Deze nevenwerkingen tonen aan dat je behandeling met deze huidzalf wel degelijk werkt. Aldara wordt dus vooral gebruikt bij condylomata acuminata, een speciaal soort genitale wratten. Die bevinden zich vaak vooral rond of op onze geslachtsorganen of de anus. Wratten zijn vergroeiingen van onze huid. Ze ontstaan door besmetting met een virus. Genitale wratten zijn huidkleurige bobbels met een ruw oppervlak. Ze zijn erg besmettelijk en worden vooral overgedragen door seksueel contact.

Hoe effectief is dit medicijn?

Aldara is erg effectief, zeker bij het bestrijden van genitale wratten. Breng de crème driemaal per week aan en zet de behandeling voort tot de wratten na enkele weken verdwenen zijn. Gebruik dit geneesmiddel wel nooit langer dan 16 weken.

In het begin van de behandeling is er weinig of geen verandering merkbaar. Hoe snel dit medicijn werkt verschilt van geval tot geval. Na enige tijd gaan de gebieden waar snel delende cellen aanwezig zijn beschadigd en sterven af. Eerst is er een rode huiduitslag merkbaar, daarna ontvelt de behandelde huid ontvellingen. Eens met de behandeling gestopt herstelt de huid zicht. Dat duurt gemiddeld enkele weken.

Daar waar de crème werd aangebracht verandert de huid. Op die plaats gaat de huid kapot. Dat is het teken dat de behandeling werkt. Jeuk, een prikkend en brandend gevoel, huidirritatie, pijn, zwelling en zelden een bloeding van de huid krijgen zijn de bijwerkingen die tijdens zo een behandeling kunnen ontstaan.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Aldara kopen

Aldara kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Aldara? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Aldara te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Aldara online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Aldara bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Aldara te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Aldara kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.