Condyline

66,00

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op dokteronline.com's website
Werkzame stof(fen): Podofyllotoxine
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder. 

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk aan huis.

Wat is Condyline?

Condyline is een geneesmiddel dat meer en meer wordt voorgeschreven vanwege zijn grote doeltreffendheid voor de behandeling van genitale wratten. Naast deze vervelende wratten wordt Condyline ook tegen allerlei huidtumoren gebruikt.  De werkzame stof in Condyline is podofyllotoxine dat de groei van de cellen vertraagt. Daarom wordt dit geneesmiddel gebruikt voor als behandeling van genitale wratten. Podofyllotoxine is een stof die wordt verkregen van het voetblad van de lignaanplant en is beschikbaar als extract en als crème. Deze kun je makkelijk zelf op de wratten aanbrengen zodat u voor deze behandeling niet telkens langs uw huisarts moet.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Condyline is dus een geneesmiddel dat vooral wordt voorgeschreven voor het behandelen van genitale wratten. Genitale wratten zijn nu de meest voorkomende virale soa die gemakkelijk te behandelen zijn. Ze zijn gelukkig goedaardig. Daarnaast wordt dit geneesmiddel ook ingezet tegen allerlei huidtumoren.

Hoe werkt Condyline?

Als u de genitale wratten aanstipt met Condyline, dan wordt de groei van huidcellen plaatselijk sterk afgeremd. Dat betekent dus niet dat de groei volledig wordt gestopt. De groei vertraagt om zo het virus te bedwingen. Het HPV-virus wordt door podofyllotoxine geneutraliseerd, zodat het niet nog meer schade kan veroorzaken. Geleidelijk aan zal de groei van de wratten stabiliseren waardoor ook de vervelende en vaak pijnlijke en jeukende klachten sterk verminderen. Bij de meerderheid van alle besmette personen zijn de wratten na gemiddeld een maand aanzienlijk verkleint. Na anderhalve maand zijn ze bij gemiddeld 75 procent van de gevallen volledig verdwenen. Tijdens deze periode moet u geen geslachtsgemeenschap hebben. Zelfs vrijen zonder condoom biedt geen voldoende bescherming. Wratten zijn namelijk zeer besmettelijk.

Hoe effectief is dit medicijn?

Condyline is een veel gebruikt middel tegen genitale wratten en minder vaak tegen huidtumoren. Het is effectief tegen deze aandoeningen en dat hebben we in de eerste plaats te danken aan zijn hoge concentratie aan podofyllotoxine, het actieve bestanddeel van dit medicijn. Met Condyline verdwijnen uw wratten na gemiddeld anderhalve maand en dat is sneller dan met vergelijkbare geneesmiddelen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Condyline kopen

Condyline kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Condyline? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, dokteronline.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Condyline te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Condyline online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via dokteronline.com.

Waar Condyline bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Condyline te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Condyline kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.