Condyline

66,00

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Podofyllotoxine
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
vind medicijn

Vind het medicijn dat u nodig heeft op Apotheekonline.net en klik op de “Bestel nu” knop.

opnieuw bestellen

U wordt nu doorverwezen naar onze vertrouwde partner: dokteronline.com. Daar vraagt u een consult aan. Dit is eek korte vragenlijst over uw klacht.

geregistreerde arts

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging apotheek

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Condyline?

Condyline is een geneesmiddel dat meer en meer wordt voorgeschreven vanwege zijn grote doeltreffendheid voor de behandeling van genitale wratten. Naast deze vervelende wratten wordt Condyline ook tegen allerlei huidtumoren gebruikt.  De werkzame stof in Condyline is podofyllotoxine dat de groei van de cellen vertraagt. Daarom wordt dit geneesmiddel gebruikt voor als behandeling van genitale wratten. Podofyllotoxine is een stof die wordt verkregen van het voetblad van de lignaanplant en is beschikbaar als extract en als crème. Deze kun je makkelijk zelf op de wratten aanbrengen zodat u voor deze behandeling niet telkens langs uw huisarts moet.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Condyline is dus een geneesmiddel dat vooral wordt voorgeschreven voor het behandelen van genitale wratten. Genitale wratten zijn nu de meest voorkomende virale soa die gemakkelijk te behandelen zijn. Ze zijn gelukkig goedaardig. Daarnaast wordt dit geneesmiddel ook ingezet tegen allerlei huidtumoren.

Hoe werkt Condyline?

Als u de genitale wratten aanstipt met Condyline, dan wordt de groei van huidcellen plaatselijk sterk afgeremd. Dat betekent dus niet dat de groei volledig wordt gestopt. De groei vertraagt om zo het virus te bedwingen. Het HPV-virus wordt door podofyllotoxine geneutraliseerd, zodat het niet nog meer schade kan veroorzaken. Geleidelijk aan zal de groei van de wratten stabiliseren waardoor ook de vervelende en vaak pijnlijke en jeukende klachten sterk verminderen. Bij de meerderheid van alle besmette personen zijn de wratten na gemiddeld een maand aanzienlijk verkleint. Na anderhalve maand zijn ze bij gemiddeld 75 procent van de gevallen volledig verdwenen. Tijdens deze periode moet u geen geslachtsgemeenschap hebben. Zelfs vrijen zonder condoom biedt geen voldoende bescherming. Wratten zijn namelijk zeer besmettelijk.

Hoe effectief is dit medicijn?

Condyline is een veel gebruikt middel tegen genitale wratten en minder vaak tegen huidtumoren. Het is effectief tegen deze aandoeningen en dat hebben we in de eerste plaats te danken aan zijn hoge concentratie aan podofyllotoxine, het actieve bestanddeel van dit medicijn. Met Condyline verdwijnen uw wratten na gemiddeld anderhalve maand en dat is sneller dan met vergelijkbare geneesmiddelen.

Condyline kopen

Condyline kopen kunt u uitsluitend op voorschrift bij uw apotheker. Vindt u het gênant om met deze vervelende aandoening naar uw huisarts te gaan? Dan kunt u dit geneesmiddel ook online kopen zonder een recept van uw eigen huisarts. U vraagt in dit geval een online consult aan. Een erkend GMC-geregisteerde arts zal uw aanvraag beoordelen. Mits er geen mogelijke gezondheidsrisico’s voor u zijn, zal deze arts een recept voor u uitschrijven.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Condyline

  1. Anoniem

    Vervelend natuurlijk als je dit medicijn nodig hebt, wel zo fijn als je het dan betrouwbaar ergens online kunt bestellen met een snelle levering… Bedankt van een toekomstige loyale klant.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.