Vardenafil

v.a. 109,90

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Vardenafil
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Vardenafil?

Vardenafil is een middel om u hardere en langere erecties te doen krijgen. Het is de generieke vorm van Levitra en bevat de gelijknamige stof Vardenafil. U kan Vardenafil kopen in tabletten met 5, 10 en 20 mg Vardenafil.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Dit medicijn wordt gebruikt om erecties meer kwalitatief te maken. Uw erecties zullen harder zijn en langer duren. Erectiestoornissen kunnen veroorzaakt worden door stress. Dit is vaak zo bij jongere mannen. Enkele psychische factoren, zoals weinig zelfvertrouwen, prestatiedrang, een nieuwe relatie, een trauma… kunnen meespelen. Vanaf 50 jaar hebben mannen meer kans om deze problemen te ontwikkelen. Ook mensen met diabetes, verhoogde bloeddruk en cholesterol, hebben meer risico. Net zoals mensen die overmatig alcohol en of drugs drinken en gebruiken en veel roken.

Hoe werkt Vardenafil?

PDE5 is een enzym in het lichaam dat de wanden van de penis zal doen aanspannen. Hierdoor zullen de bloedvaten in de penis vernauwen en kan er niet genoeg bloed door de zwellichamen stromen. De penis zal bijgevolg onvoldoende hard worden. Vardenafil remt de de werking van PDE5. De bloedvaten zullen zo wijder worden en zich kunnen vullen met bloed. De erectie zal bijgevolg harder zijn en langer duren.

Gebruik

Het is belangrijk om de pil een halfuur voor geslachtsgemeenschap in te nemen. De pil wekt namelijk na een halfuur voor een periode van 5 uur. Neem de pil na de maaltijd. Neem steeds 1 dosis per dag, niet meer.
Belangrijk om te weten is dat Vardenafil enkel werkt indien u seksueel opgewonden bent.

Hoe effectief is dit medicijn?

Heel wat jonge mannen en mannen ouder dan 50 jaar, kampen met erectieproblemen. In Nederland zijn dit 14% van de mannen ouder dan 18 jaar. Vardenafil is effectief om de erecties harder te laten worden en langer te laten duren. Dit gebeurt alleen indien u seksueel opgewonden bent. Indien niet, zal dit middel niet helpen.

Mogelijke bijwerkingen bij gebruik van dit medicijn: hoofdpijn, brandend maagzuur, roodheid van de ogen, blozen, duizelig zijn, slaapproblemen… Ook maagpijn, tinitus, diarree, hartkloppingen… zijn mogelijk. Raadpleeg de bijsluiter voor een volledige opsomming.

Vardenafil kopen

Vardenafil kopen zonder recept? Hier kunt u dit medicijn kopen zonder hiervoor een recept van uw eigen huisarts nodig te hebben. Als de aangesloten arts uw online consult goedkeurt, zal er een recept voor u worden uitgeschreven. Hierna kunnen wij uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vardenafil” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.