Viridal

v.a. 108,15

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Alprostadil
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Viridal?

Viridal is een injectie om erectiestoornissen te behandelen. De injectie bevat de stof alprostadil en zal ervoor zorgen dat de erecties harder zijn en langer duren. U kan dit middel kopen in injectiedosissen van 10, 20 of 40 mcg.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Viridal bij erectieproblemen. Erectieproblemen kunnen bijvoorbeeld zijn dat uw erectie niet hard genoeg, te kort duurt of dat u af en toe geen erectie kan krijgen. Indien u seksueel opgewonden bent, zullen chemische stoffen in het lichaam een signaal geven om de bloedvaten wijder te laten worden. Zo stroomt er veel bloed naar de zwellichamen van de penis, waardoor deze kunnen hard worden.

Bij erectieproblemen zijn de bloedvaten vernauwd en kan er onvoldoende bloed naar de zwellichamen van de penis stromen. Bij jonge mannen kan dit komen door stress of een gebrek aan zelfvertrouwen. Oudere mannen, boven de 50 jaar, hebben een verhoogde kans om erectieproblemen te krijgen. Ook mensen die overmatig alcohol en drugs gebruiken of roken, hebben meer risico. Viridal zal u een langere en hardere erectie geven.

Hoe werkt Viridal?

Zoals hierboven vermeld, zorgen chemische stoffen in het lichaam ervoor dat er, bij seksuele opwinding, meer bloed naar de penis stroomt. De zwellichamen kunnen zich vullen met bloed en u krijgt een bijgevolg een harde erectie. Prostaglandine E1 (PGE1) is zo’n chemische transmitter. Alprostadil is hier een synthetische versie van. Deze stof zal een signaal geven aan de bloedvaten van de penis om zich uit te zetten. Er kan zo makkelijker bloed naar de penis stromen. U zal zo een goede erectie krijgen.

Hoe effectief is dit medicijn?

Veel mannen ouder dan 50 jaar, maar ook jonge mannen hebben erectieproblemen. Dit is 14 procent van mannen ouder dan 18 in Nederland. Viridal is effectief om betere erecties (harder en langer) te geven. Erectieproblemen kunnen namelijk uw relatie of seksleven negatief beïnvloeden. U kan ook psychologische ongemakken hebben (faalangst, weinig zelfvertrouwen…). Daarom is het belangrijk om de aandoening te behandelen.

Mogelijke bijwerkingen: roodheid, blauwe plekken of tijdelijk brandend gevoel op plaats van injectie, zwelling, blaarvorming, gevoelloosheid…

Viridal kopen

Viridal kopen zonder recept? Bij ons koopt u dit medicijn zonder hiervoor langs uw huisarts en apotheek te moeten. Een online consult is hier de oplossing van. U vult deze naar waarheid in en een aangesloten arts zal deze beoordelen op eventuele gezondheidsrisico’s. Als dit niet het geval is, zal er een (online) recept voor u worden uitgeschreven. Hierna kunnen wij

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Viridal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.