Viridal

v.a. 108,15

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Alprostadil
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Viridal?

Viridal is een injectie om erectiestoornissen te behandelen. De injectie bevat de stof alprostadil en zal ervoor zorgen dat de erecties harder zijn en langer duren. U kan dit middel kopen in injectiedosissen van 10, 20 of 40 mcg.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Viridal bij erectieproblemen. Erectieproblemen kunnen bijvoorbeeld zijn dat uw erectie niet hard genoeg, te kort duurt of dat u af en toe geen erectie kan krijgen. Indien u seksueel opgewonden bent, zullen chemische stoffen in het lichaam een signaal geven om de bloedvaten wijder te laten worden. Zo stroomt er veel bloed naar de zwellichamen van de penis, waardoor deze kunnen hard worden.

Bij erectieproblemen zijn de bloedvaten vernauwd en kan er onvoldoende bloed naar de zwellichamen van de penis stromen. Bij jonge mannen kan dit komen door stress of een gebrek aan zelfvertrouwen. Oudere mannen, boven de 50 jaar, hebben een verhoogde kans om erectieproblemen te krijgen. Ook mensen die overmatig alcohol en drugs gebruiken of roken, hebben meer risico. Viridal zal u een langere en hardere erectie geven.

Hoe werkt Viridal?

Zoals hierboven vermeld, zorgen chemische stoffen in het lichaam ervoor dat er, bij seksuele opwinding, meer bloed naar de penis stroomt. De zwellichamen kunnen zich vullen met bloed en u krijgt een bijgevolg een harde erectie. Prostaglandine E1 (PGE1) is zo’n chemische transmitter. Alprostadil is hier een synthetische versie van. Deze stof zal een signaal geven aan de bloedvaten van de penis om zich uit te zetten. Er kan zo makkelijker bloed naar de penis stromen. U zal zo een goede erectie krijgen.

Hoe effectief is dit medicijn?

Veel mannen ouder dan 50 jaar, maar ook jonge mannen hebben erectieproblemen. Dit is 14 procent van mannen ouder dan 18 in Nederland. Viridal is effectief om betere erecties (harder en langer) te geven. Erectieproblemen kunnen namelijk uw relatie of seksleven negatief beïnvloeden. U kan ook psychologische ongemakken hebben (faalangst, weinig zelfvertrouwen…). Daarom is het belangrijk om de aandoening te behandelen.

Mogelijke bijwerkingen: roodheid, blauwe plekken of tijdelijk brandend gevoel op plaats van injectie, zwelling, blaarvorming, gevoelloosheid…

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Viridal kopen

Viridal kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Viridal? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Viridal te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Viridal online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Viridal bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Viridal te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Viridal kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.