Levitra

v.a. 124,19

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Vardenafil
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Levitra?

Levitra is een erectiepil welk de werkzame stof vardenafil bevat. Het medicijn is normaal gesproken verkrijgbaar in tabletten en smelttabletten van 5, 10 en 20 mg. Maar momenteel enkel in de 20 mg variant.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Levitra om erectiestoornissen te behandelen. U zal met dit medicijn een langere en betere erectie krijgen.

Een erectiestoornis kan ontstaan door stress (vaak bij jongere mannen). Mensen met volgende aandoeningen hebben meer kans om erectiestoornissen te krijgen: diabetes, te hoge bloeddruk en te hoge cholesterol.

Hoe werkt Levitra?

Vardenafil is een PDE-5 remmer. PDE-5 is een enzym dat de spierwanden van de penis doet aanspannen, waardoor de bloedvaten in de penis vernauwen. Vardenafil werkt dit enzym tegen, waardoor de bloedvaten van de penis wijder worden en er meer bloed door de penis kan stromen. Zo zal een erectie kunnen ontstaan, indien u seksueel opgewonden bent, en kan deze ook langer duren.

Gebruik

Neem deze pil een halfuur voordat u geslachtsgemeenschap zal hebben. Levitra werkt 5 uur. U kan het medicijn ook na de maaltijd innemen.Neem nooit meer dan 1 dosis per dag. Levitra zal enkel werken indien u seksueel opgewonden bent.

Hoe effectief is dit medicijn?

Mannen vanaf 18 jaar en ouder gebruiken dit medicijn maar mannen ouder dan 50 gebruiken het vaker, aangezien u met ouder worden meer risico heeft op erectiestoornissen. 14 procent van de mannen ouder dan 18 in Nederland hebben erectiestoornissen. Uit een test van gebruikers van Levitra bleek dat elke man die het gebruikt had een verbetering van de erectie ondervond.

Denk eraan dat dit middel enkel werkt als u seksueel opgewonden bent. Enkel dan kan het uw erectie verbeteren en langer laten duren.

Bij gebruik van dit medicijn kan u volgende bijwerkingen ervaren: hoofdpijn, brandend maagzuur, roodheid van het gezicht, duizeligheid en een verstopte neus. Zelden kan u rugpijn hebben, uw huid kan opzwellen, oorsuizen, versnelde hartslag, spierkrampen, misselijk zijn en u kan overgeven.

De lage dosering van het middel verlaagt de kans op bijwerkingen enorm. Daarom kan u Levitra gebruiken indien u bij gebruik van andere medicatie voor erectieproblemen veel last had van bijwerkingen.

Combineer dit medicijn niet met medicijnen tegen hiv, schimmelinfecties, een te hoge bloeddruk. Gebruik ook geen antibiotica, andere medicijnen voor erectiestoornissen of nitraten. Het is niet aan te raden om alcohol te drinken. Alcohol werkt dit medicijn niet tegen, maar versterkt de erectieproblemen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Levitra kopen

Levitra kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Levitra? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Levitra te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Levitra online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Levitra bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Levitra te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Levitra kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.