Spedra

v.a. 88,19

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Avanafil
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Spedra?

Spedra is een pil om erectiestoornissen, impotentie te behandelen. Verkrijgbaar in pillen van 50, 100 of 200 mg met de werkzame stof avanafil.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Spedra kan nu gebruiken bij erectieproblemen. Deze pil geeft u een betere erectie. De erectie zal langer duren en harder zijn. Bruikbaar bij verschillende klachten: af en toe geen erectie kunnen krijgen, een erectie die niet hard genoeg is of niet lang genoeg duurt…

Erectieproblemen ontstaan doordat de bloedvaten vernauwd zijn. Indien een man seksueel opgewonden is, zullen chemische stoffen de bloedvaten laten verwijden. Zo kan er veel bloed naar de zwellichamen van de penis stromen en zal de penis hard worden. Bij vernauwde vloedvaten zal er niet genoeg bloed naar de penis kunnen stromen.

Jongere mannen kunnen deze problemen krijgen door stress of weinig zelfvertrouwen. Oudere mensen hebben een grotere kans om erectiestoornissen te krijgen. Vandaar dat de aandoening ook meestal bij mannen ouder dan 50 jaar voorkomt. Naast leeftijd spelen ook enkele andere factoren een rol. Zo verhogen overmatig alcoholgebruik, veel roken, druggebruik… ook de kans op erectieproblemen.

Hoe werkt Spedra?

Bij een erectiestoornis kan het enzym PDE5 (fosfodiësterase-type 5) de bloedtoevoer naar de penis te sterk onderdrukken. Hierdoor zullen de erecties minder hard zijn. Avanafil zal de werking van dit enzym remmen. Zo zal er dus meer bloed naar de penis stromen, waardoor de zwellichamen meer kunnen opzwellen. Met hardere en langer durende erecties als gevolg. De pil begint reeds te werken 15 à 30 minuten na inname.

Hoe effectief is dit medicijn?

Spedra is effectief om u een goede erectie te geven. Reeds na 15 à 30 minuten zult u een harde en lange erectie krijgen.

In Nederland kampen 14 procent van mannen ouder dan 18 met erectieproblemen. Indien u ouder bent dan 50, vergroot de kans dat u erectieproblemen krijgt. Deze problemen kunnen een negatieve impact hebben op uw seksleven en of relatie. U kan hierdoor zelf psychologische problemen krijgen. Het is dus belangrijk om deze problemen niet onbehandeld te laten.

Mogelijke bijwerkingen: hoofdpijn, blozen, een verstopte neus hebben, opvliegers, rugpijn, wazig zien, indigestie…

Spedra kopen

Spedra kopen zonder recept? Hier kunt u dit medicijn online bestellen zonder hiervoor een eigen recept nodig te hebben van uw eigen huisarts. Door middel van een online consult met een aangesloten arts, zal er een recept voor u worden uitgeschreven. Mits er uiteraard geen mogelijke gezondheidsrisico’s voor u zijn om dit medicijn te gebruiken. Na goedkeuring zullen wij uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spedra” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.