Diprosone

95,40

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Werkzame stof(fen): Betamethasondipropionaat
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Diprosone?

Diprosone is een zalf tegen ontstekingen van de hoofdhuid, schilfering, jeuk en zwelling. Het middel bevat 0,05 % betamethason en 0,064 % betamethasondipropionaat.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kan deze zalf gebruiken om ontstekingen van de hoofdhuid tegen te gaan. Voorbeelden van ontstekingen: psoriasis, lupus erythematodes (LE), lichtovergevoeligheid, eczeem of insectenbeten. Als gevolg van deze ontstekingen kan uw huid beginnen schilferen, jeuken en opzwellen.
Deze zalf wordt veel gebruikt bij psoriasis. Dit is een chronische auto-immuunziekte waarbij het immuunsysteem denkt dat de huid infecteert. Hierop krijgt het lichaam de opdracht om nieuwe huidcellen aan te maken. Er ontstaat dus een ontstekingsrespons. De huidige huidcellen kunnen niet afgestoten worden, waardoor de huid gaat schilferen, rood worden en jeuken.

Hoe werkt Diprosone?

Betamethason is een bijnierschorshormoon dat ontstekingen bestrijdt. Het zal de symptomen van de ontsteking (jeuk, zwelling, schilferen) tegengaan. Zo kan de huid weer herstellen.

Gebruik

Smeer de zalf niet te dun, maar ook niet te dik. Lees de bijsluiter voor de juiste hoeveelheid. Gebruik niet meer dan 100 gram per week.

Gebruik hiernaast elke dag een vette crème die de irritatie van de huid tegen gaat. De ontstoken plekken zullen zo langer wegblijven.

Hoe effectief is dit medicijn?

Diprosone is effectief om ontstekingen van de hoofdhuid te behandelen. Gebruik de zalf op het moment dat u symptomen waarneemt. Smeer de zalf niet preventief. De zalf werkt heel snel. Na aanbrengen, zal u binnen een paar uur minder jeuk hebben. De roodheid en het schilferen verminderen na enkele dagen.

Let op: de zalf werkt enkel effectief indien u de juiste hoeveelheid smeert. Als u te weinig smeert, zal het middel onvoldoende helpen. Als u te veel gebruikt (maximum 100 gram per week), heeft u meer kans op bijwerkingen.

Denk eraan dat, indien u de zalf elke dag een paar weken lang op dezelfde plek smeert, de huid daar dunner zal worden. U kan zo sneller wondjes of blauwe plekken krijgen.

Mogelijke bijwerkingen: rode huid, blaren, zwelling, jeuk, vervellen, branderig gevoel, huiduitslag, overmatige haargroei, verminderde pigmentatie van de huid…

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Diprosone kopen

Diprosone kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Diprosone? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Diprosone te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Diprosone online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Diprosone bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Diprosone te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Diprosone kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.