Diprosone

95,40

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Betamethasondipropionaat

Beschrijving

Wat is Diprosone?

Diprosone is een zalf tegen ontstekingen van de hoofdhuid, schilfering, jeuk en zwelling. Het middel bevat 0,05 % betamethason en 0,064 % betamethasondipropionaat.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kan deze zalf gebruiken om ontstekingen van de hoofdhuid tegen te gaan. Voorbeelden van ontstekingen: psoriasis, lupus erythematodes (LE), lichtovergevoeligheid, eczeem of insectenbeten. Als gevolg van deze ontstekingen kan uw huid beginnen schilferen, jeuken en opzwellen.
Deze zalf wordt veel gebruikt bij psoriasis. Dit is een chronische auto-immuunziekte waarbij het immuunsysteem denkt dat de huid infecteert. Hierop krijgt het lichaam de opdracht om nieuwe huidcellen aan te maken. Er ontstaat dus een ontstekingsrespons. De huidige huidcellen kunnen niet afgestoten worden, waardoor de huid gaat schilferen, rood worden en jeuken.

Hoe werkt Diprosone?

Betamethason is een bijnierschorshormoon dat ontstekingen bestrijdt. Het zal de symptomen van de ontsteking (jeuk, zwelling, schilferen) tegengaan. Zo kan de huid weer herstellen.

Gebruik

Smeer de zalf niet te dun, maar ook niet te dik. Lees de bijsluiter voor de juiste hoeveelheid. Gebruik niet meer dan 100 gram per week.

Gebruik hiernaast elke dag een vette crème die de irritatie van de huid tegen gaat. De ontstoken plekken zullen zo langer wegblijven.

Hoe effectief is dit medicijn?

Diprosone is effectief om ontstekingen van de hoofdhuid te behandelen. Gebruik de zalf op het moment dat u symptomen waarneemt. Smeer de zalf niet preventief.De zalf werkt heel snel. Na aanbrengen, zal u binnen een paar uur minder jeuk hebben.De roodheid en het schilferen verminderen na enkele dagen.

Let op: de zalf werkt enkel effectief indien u de juiste hoeveelheid smeert. Als u te weinig smeert, zal het middel onvoldoende helpen. Als u te veel gebruikt (maximum 100 gram per week), heeft u meer kans op bijwerkingen.

Denk eraan dat, indien u de zalf elke dag een paar weken lang op dezelfde plek smeert, de huid daar dunner zal worden. U kan zo sneller wondjes of blauwe plekken krijgen.

Mogelijke bijwerkingen: rode huid, blaren, zwelling, jeuk, vervellen, branderig gevoel, huiduitslag, overmatige haargroei, verminderde pigmentatie van de huid…

Diprosone kopen

U wilt graag online Diprosone kopen? Hier koopt u dit medicijn voor ontstekingen op de hoofdhuid zonder een recept van uw eigen huisarts. U hoeft enkel een online consult naar waarheid in te vullen en een aangesloten arts zal deze beoordelen. Na goedkeuring schrijft de arts een online recept voor u uit. Hierna kunnen wij uw bestelling snel naar het door u opgegeven adres verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Diprosone” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *