Elocon

v.a. 80,69

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Mometason
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Elocon?

Elocon bevat mometason. Dit is een bijnierschorshormoon dat ontstekingen van de huid remt. Het hormoon vermindert schilferen en zwellen van de huid. Het doet ook de jeuk verminderen. Het is een sterk werkzaam bijnierschorshormoon.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Elocon bij verschillende huidaandoeningen zoals: eczeem, psoriasis, jeuk en lupus erythematodes (rode vlekken in het aangezicht). Het hormoon remt schilferen en zwellen van de huid en doet ook de jeuk afnemen. Meestal schrijft de arts dit medicijn voor met een vette crème die u na behandelen moet gebruiken.

Hoe werkt Elocon zalf / creme?

Het gebruik van Elocon remt de immuunrespons en dit zorgt er voor dat de psoriasissymptomen afnemen.

De arts geeft u aan hoeveel en hoe lang u Elocon moet gebruiken. Het is belangrijk om deze instructies nauwgezet te volgen en niet dikker dan nodig te smeren. Dit kan namelijk voor bijwerkingen zorgen. Te dun smeren is ook niet goed. Dan zal de zalf niet voldoende werken.

Smeer op een moment dat je het komende halfuur geen water op de huid zal krijgen. Anders spoelt de zalf gewoon weg. Breng na insmeren een plastic folie of verband aan, indien de arts dit u aanraadde. Dit kan de werking versterken, maar geeft in sommige gevallen ook meer kans op bijwerkingen.

Was voor en na het aanbrengen uw handen. U kan de creme eventueel met een plastic handschoen aanbrengen. Smeer minstens 1 uur na aanbrengen de vette crème die de arts voorschreef. Deze zorgt voor minder irritatie van de huid, waardoor ontstoken plekken langer wegblijven.

Let op:

Gebruik dit medicijn niet in de buurt van de ogen. Indien de zalf toch in uw oog kwam, spoel dit dan meteen uit met water en raadpleeg uw arts. Gebruik niet meer dan 100 gram per volwassene per week.

Hoe effectief is dit medicijn?

Elocon is effectief om de verschijnselen van psoriasis te verminderen.

Door dit medicijn te gebruiken kan u de verschijnselen van een huidinfectie (roodheid, jeuk…) maskeren. Daardoor zal u het minder snel opmerken indien u een huidinfectie heeft. In uitzonderlijke gevallen kan u last hebben van een droge huid of verergering van de acne. Ook uw huid kan dunner worden of u kunt littekenachtige strepen waarnemen op de plaats waar u de creme gebruikt. Verder is het ook mogelijk dat u rode, jeukende uitslag rond de mond, neus of ogen krijgt indien u de zalf in het gezicht gebruikt. Wanneer u de zalf smeert op een kapotte huid, kan dit ervoor zorgen dat de wonden trager genezen. Raadpleeg hiervoor steeds uw arts.

Elocon kopen

Als u weet dat u dit medicijn nodig heeft, kunt u hier Elecon kopen zonder recept. U hoeft dus geen tijd en moeite te besteden om naar uw huisarts en apotheek te moeten om Elocon in huis te halen. Door middel van een online consult met een aangesloten arts, zal er een online recept voor u worden uitgeschreven. Hierna kunnen wij dit receptlichtige medicijn naar u toesturen met een 24-uurs levering.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elocon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.