Elocon

v.a. 80,69

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Werkzame stof(fen): Mometason
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Elocon?

Elocon bevat mometason. Dit is een bijnierschorshormoon dat ontstekingen van de huid remt. Het hormoon vermindert schilferen en zwellen van de huid. Het doet ook de jeuk verminderen. Het is een sterk werkzaam bijnierschorshormoon.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Elocon bij verschillende huidaandoeningen zoals: eczeem, psoriasis, jeuk en lupus erythematodes (rode vlekken in het aangezicht). Het hormoon remt schilferen en zwellen van de huid en doet ook de jeuk afnemen. Meestal schrijft de arts dit medicijn voor met een vette crème die u na behandelen moet gebruiken.

Hoe werkt Elocon zalf / creme?

Het gebruik van Elocon remt de immuunrespons en dit zorgt er voor dat de psoriasissymptomen afnemen.

De arts geeft u aan hoeveel en hoe lang u Elocon moet gebruiken. Het is belangrijk om deze instructies nauwgezet te volgen en niet dikker dan nodig te smeren. Dit kan namelijk voor bijwerkingen zorgen. Te dun smeren is ook niet goed. Dan zal de zalf niet voldoende werken.

Smeer op een moment dat je het komende halfuur geen water op de huid zal krijgen. Anders spoelt de zalf gewoon weg. Breng na insmeren een plastic folie of verband aan, indien de arts dit u aanraadde. Dit kan de werking versterken, maar geeft in sommige gevallen ook meer kans op bijwerkingen.

Was voor en na het aanbrengen uw handen. U kan de creme eventueel met een plastic handschoen aanbrengen. Smeer minstens 1 uur na aanbrengen de vette crème die de arts voorschreef. Deze zorgt voor minder irritatie van de huid, waardoor ontstoken plekken langer wegblijven.

Let op:

Gebruik dit medicijn niet in de buurt van de ogen. Indien de zalf toch in uw oog kwam, spoel dit dan meteen uit met water en raadpleeg uw arts. Gebruik niet meer dan 100 gram per volwassene per week.

Hoe effectief is dit medicijn?

Elocon is effectief om de verschijnselen van psoriasis te verminderen.

Door dit medicijn te gebruiken kan u de verschijnselen van een huidinfectie (roodheid, jeuk…) maskeren. Daardoor zal u het minder snel opmerken indien u een huidinfectie heeft. In uitzonderlijke gevallen kan u last hebben van een droge huid of verergering van de acne. Ook uw huid kan dunner worden of u kunt littekenachtige strepen waarnemen op de plaats waar u de creme gebruikt. Verder is het ook mogelijk dat u rode, jeukende uitslag rond de mond, neus of ogen krijgt indien u de zalf in het gezicht gebruikt. Wanneer u de zalf smeert op een kapotte huid, kan dit ervoor zorgen dat de wonden trager genezen. Raadpleeg hiervoor steeds uw arts.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Elocon kopen

Elocon kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Elocon? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Elocon te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Elocon online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Elocon bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Elocon te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Elocon kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.