Emovate

v.a. 51,50

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Clobetason
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
vind medicijn

Vind het medicijn dat u nodig heeft op Apotheekonline.net en klik op de “Bestel nu” knop.

opnieuw bestellen

U wordt nu doorverwezen naar onze vertrouwde partner: dokteronline.com. Daar vraagt u een consult aan. Dit is eek korte vragenlijst over uw klacht.

geregistreerde arts

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging apotheek

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Emovate?

Emovate is een crème om huidaandoeningen zoals bijvoorbeeld psoriasis te behandelen. De zalf bevat de stof clobetasonbutyraat (clobetason) Verkrijgbaar in en tube crème van 100 gram. Met 0.05 mg clobetasonbutyraat per 1 g zalf.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruik deze zalf om inflammatoire huidaandoeningen zoals psoriasis te behandelen. Psoriasis is een huidaandoening veroorzaakt doordat prikkels (roken, stress, alcohol…) een immuunrespons van het immuunsysteem laten uitlokken. De huidcellen gaan zich hierdoor sneller gaan delen. De huid wordt zo rood, pijnlijk en kan jeuken. De huid kan gaan barsten en schilferen. De barstjes kunnen ook bloeden. Vervolgens is er een grote kans dat deze wonden ontsteken. Er ontstaan dan puistjes op de wonde (hoofdhuid, knieën, ellebogen, handen,…).

Hoe werkt Emovate creme / zalf?

De werkzame stof clobetasonbutyraat is een corticosteroïde. Als reactie op de prikkels zal het lichaam bepaalde stofjes aanmaken die een immuunrespons veroorzaken. Clobetason remt de afgifte van deze stofjes. Er zal bijgevolg geen immuunreactie optreden en het immuunsysteem zal geen gezonde huidcellen aanvallen. De huid zal niet gaan jeuken en pijnlijk worden. De symptomen verminderen.

Gebruik

  • 1 à 2 keer per dag op de wonde smeren.
  • Smeer een dunne laag.
  • Verbetering binnen de 4 weken.
  • Niet onder een luchtdicht verband aanbrengen.

Hoe effectief is dit medicijn?

Emovate is een effectieve zalf om inflammatoire huidaandoeningen zoals psoriasis te behandelen. De zalf zal de symptomen laten verdwijnen. Dit resultaat dient u binnen de 4 weken te merken. Indien u geen verbetering merkt, dient u een ander middel te proberen.

Mogelijke bijwerkingen bij gebruik van Emovate: een reactie van de huid op de plaats waar u de zalf smeert (rood, jeuk…), gevoelige huid, huiduitslag, verzwakking van de botten, verhoogde bloedsuikerspiegel…

Gebruik de zalf niet indien u 1 van volgende aandoeningen heeft gehad: allergische reactie op andere steroïden, chronische beenzweer. Breng de zalf ook niet aan onder een luchtdicht verband. Zo kan er namelijk te veel crème door de huid worden opgenomen.

Emovate kopen

Online Emovate kopen zonder recept van uw huisarts? Hier is dat mogelijk! U vult een online consult in met vragen welk uw eigen huisarts ook zou stellen. Een aangesloten arts keurt dit online consult. Bij goedkeuring zal de arts een recept voor u uitschrijven. Hierna kunnen wij uw bestelling snel en zorgvuldig naar het door u opgegeven adres versturen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Emovate” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.