Emovate

v.a. 51,50

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op dokteronline.com's website
Werkzame stof(fen): Clobetason
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder. 

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk aan huis.

Wat is Emovate?

Emovate is een crème om huidaandoeningen zoals bijvoorbeeld psoriasis te behandelen. De zalf bevat de stof clobetasonbutyraat (clobetason) Verkrijgbaar in en tube crème van 100 gram. Met 0.05 mg clobetasonbutyraat per 1 g zalf.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruik deze zalf om inflammatoire huidaandoeningen zoals psoriasis te behandelen. Psoriasis is een huidaandoening veroorzaakt doordat prikkels (roken, stress, alcohol…) een immuunrespons van het immuunsysteem laten uitlokken. De huidcellen gaan zich hierdoor sneller gaan delen. De huid wordt zo rood, pijnlijk en kan jeuken. De huid kan gaan barsten en schilferen. De barstjes kunnen ook bloeden. Vervolgens is er een grote kans dat deze wonden ontsteken. Er ontstaan dan puistjes op de wonde (hoofdhuid, knieën, ellebogen, handen,…).

Hoe werkt Emovate creme / zalf?

De werkzame stof clobetasonbutyraat is een corticosteroïde. Als reactie op de prikkels zal het lichaam bepaalde stofjes aanmaken die een immuunrespons veroorzaken. Clobetason remt de afgifte van deze stofjes. Er zal bijgevolg geen immuunreactie optreden en het immuunsysteem zal geen gezonde huidcellen aanvallen. De huid zal niet gaan jeuken en pijnlijk worden. De symptomen verminderen.

Gebruik

  • 1 à 2 keer per dag op de wonde smeren.
  • Smeer een dunne laag.
  • Verbetering binnen de 4 weken.
  • Niet onder een luchtdicht verband aanbrengen.

Hoe effectief is dit medicijn?

Emovate is een effectieve zalf om inflammatoire huidaandoeningen zoals psoriasis te behandelen. De zalf zal de symptomen laten verdwijnen. Dit resultaat dient u binnen de 4 weken te merken. Indien u geen verbetering merkt, dient u een ander middel te proberen.

Mogelijke bijwerkingen bij gebruik van Emovate: een reactie van de huid op de plaats waar u de zalf smeert (rood, jeuk…), gevoelige huid, huiduitslag, verzwakking van de botten, verhoogde bloedsuikerspiegel…

Gebruik de zalf niet indien u 1 van volgende aandoeningen heeft gehad: allergische reactie op andere steroïden, chronische beenzweer. Breng de zalf ook niet aan onder een luchtdicht verband. Zo kan er namelijk te veel crème door de huid worden opgenomen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Emovate kopen

Emovate kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Emovate? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, dokteronline.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Emovate te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Emovate online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via dokteronline.com.

Waar Emovate bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Emovate te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Emovate kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.