Betnelan

48,89

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Betnelan?

Betnelan is een zalf op basis van het bijnierschorshormoon betamethasonvaleraat (corticosteroïde). De creme bevat 0.1% van dit hormoon. Het helpt huidaandoeningen, zoals psoriasis, eczeem, lupus erythematodes te behandelen. Ook de gevolgen van insectenbeten en overgevoelige huid aan licht, kunnen verholpen worden. U kan een tube zalf kopen van 100 gram voor de huid of hoofdhuid.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Deze zalf is effectief om huidaandoeningen, zoals psoriasis, eczeem, lupus erythematodes, te genezen. Dit echter zonder bijkomende infectie.
Bepaalde prikkels (stress, hormonale veranderingen, roken, veel alcohol…) kunnen ervoor zorgen dat het immuunsysteem een immuunrespons creëert. Door deze respons laat de huidcellen zich sneller delen en zo ontstaat psoriasis. De huid zal beginnen jeuken, zwellen en rood worden. Ook kan de huid schilferen en beginnen barsten. Indien u hieraan krapt, kan dit beginnen bloeden en ontstaan wonden die kunnen infecteren. Een infectie merkt u aan kleine blaasjes met etter op de wonden. Dit zal voornamelijk op de ellebogen, knieën, hoofdhuid en handen voorkomen. Echter kan dit op alle lichaamsdelen.

Hoe werkt Betnelan?

Het bijnierschorshormoon betamethasonvaleraat helpt de ontsteking te remmen door te voorkomen dat de immuunrespons plaatsvindt. Zo zullen de symptomen van de aandoening verminderen. De huid zal minder rood zijn en jeuken.

Gebruik

Smeer de zalf in een dunne laag 1 of 2 keer per dag op de wonde. Smeer op vaste tijdstippen. Indien de aandoening zich voordoet op de ellebogen of knieën, kan u de creme bedekken met een luchtdicht verband.

Hoe effectief is dit medicijn?

De zalf is effectief om huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem, lupus erythematodes te genezen.

Maar liefst 2% van de bevolking kampt met psoriasis. De lotion vermindert de symptomen van de aandoening. Indien u een infectie van de wonden heeft, gebruikt u beter een combinatiezalf met een antibioticum die dan ook de bacteriën kan bestrijden.

Mogelijke bijwerkingen: branderig gevoel, jeuk en pijn op de plaats van aanbrengen. Infectie van de huid, allergische reactie, haaruitval, diarree, grijze staar, verhoogde bloeddruk, dunnere huid, verkleuren van de huid…

Het is niet aan te raden om alcohol te drinken, aangezien dit de symptomen van de aandoening kan versterken. De lotion zal zo minder effectief kunnen werken. Het is niet aan te raden om de zalf te gebruiken indien u zwanger bent of wanneer u borstvoeding geeft. Wel kan u met de auto blijven rijden. Dit enkel indien u geen belemmerende bijwerkingen ervaart.

Betnelan kopen

Bij ons kunt u Betnelan kopen zonder een recept van uw huisarts. Wij zorgen dat u Betnelan kunt bestellen door middel van een online consult met een bij ons aangesloten arts. Deze arts controleert uw aanvraag en schrijft een online recept voor u uit. Dit is voor ons voldoende om op een legale manier uw medicatie naar u te verzenden met een 24-uurs levering.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Betnelan

  1. Frans Joseph

    Voor mij is dit een top oplossing, product werkt goed.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.