Betnelan

48,89

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Betnelan?

Betnelan is een zalf op basis van het bijnierschorshormoon betamethasonvaleraat (corticosteroïde). De creme bevat 0.1% van dit hormoon. Het helpt huidaandoeningen, zoals psoriasis, eczeem, lupus erythematodes te behandelen. Ook de gevolgen van insectenbeten en overgevoelige huid aan licht, kunnen verholpen worden. U kan een tube zalf kopen van 100 gram voor de huid of hoofdhuid.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Deze zalf is effectief om huidaandoeningen, zoals psoriasis, eczeem, lupus erythematodes, te genezen. Dit echter zonder bijkomende infectie.
Bepaalde prikkels (stress, hormonale veranderingen, roken, veel alcohol…) kunnen ervoor zorgen dat het immuunsysteem een immuunrespons creëert. Door deze respons laat de huidcellen zich sneller delen en zo ontstaat psoriasis. De huid zal beginnen jeuken, zwellen en rood worden. Ook kan de huid schilferen en beginnen barsten. Indien u hieraan krabt, kan dit beginnen bloeden en ontstaan wonden die kunnen infecteren. Een infectie merkt u aan kleine blaasjes met etter op de wonden. Dit zal voornamelijk op de ellebogen, knieën, hoofdhuid en handen voorkomen. Echter kan dit op alle lichaamsdelen.

Hoe werkt Betnelan?

Het bijnierschorshormoon betamethasonvaleraat helpt de ontsteking te remmen door te voorkomen dat de immuunrespons plaatsvindt. Zo zullen de symptomen van de aandoening verminderen. De huid zal minder rood zijn en jeuken.

Gebruik

Smeer de zalf in een dunne laag 1 of 2 keer per dag op de wonde. Smeer op vaste tijdstippen. Indien de aandoening zich voordoet op de ellebogen of knieën, kan u de creme bedekken met een luchtdicht verband.

Hoe effectief is dit medicijn?

De zalf is effectief om huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem, lupus erythematodes te genezen.

Maar liefst 2% van de bevolking kampt met psoriasis. De lotion vermindert de symptomen van de aandoening. Indien u een infectie van de wonden heeft, gebruikt u beter een combinatiezalf met een antibioticum die dan ook de bacteriën kan bestrijden.

Mogelijke bijwerkingen: branderig gevoel, jeuk en pijn op de plaats van aanbrengen. Infectie van de huid, allergische reactie, haaruitval, diarree, grijze staar, verhoogde bloeddruk, dunnere huid, verkleuren van de huid…

Het is niet aan te raden om alcohol te drinken, aangezien dit de symptomen van de aandoening kan versterken. De lotion zal zo minder effectief kunnen werken. Het is niet aan te raden om de zalf te gebruiken indien u zwanger bent of wanneer u borstvoeding geeft. Wel kan u met de auto blijven rijden. Dit enkel indien u geen belemmerende bijwerkingen ervaart.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Betnelan kopen

Betnelan kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Betnelan? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Betnelan te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Betnelan online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Betnelan bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Betnelan te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Betnelan kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.