Glijmiddel zonder glycerine

Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder. 

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk aan huis.

Duik jij regelmatig tussen de lakens – en dan bedoelen we niet om te slapen? Dan heb je mogelijk een flesje glijmiddel in je nachtkastje staan. Glijmiddel maakt seks fijner, want alles glijdt veel soepeler. Het is dan ook een veelgemaakte misvatting dat glijmiddel alleen wordt gebruikt wanneer iemand zelf niet goed vochtig kan worden. Glijmiddel zonder glycerine is een speciaal type glijmiddel dat wellicht voor jou kan werken.

Glijmiddel vind je in veel verschillende kleuren, geuren en soorten. Glijmiddel met een smaakje, glijmiddel op siliconenbasis, varianten op waterbasis óf anaal glijmiddel – om er maar een paar te noemen. Glijmiddel zonder glycerine is eveneens erg populair, omdat we er tegenwoordig meer bewust van zijn dat we ons lichaam gezond moeten houden. 

Wat is glycerine?

Glycerine is een stof die van nature voorkomt in je lichaam. In de bovenste laag van je huid, om precies te zijn. Het is een zogenoemde humectant. Dat is een stof die de eigenschap heeft vocht aan te trekken en vast te houden. Glycerine is dus belangrijk om je huid te hydrateren. Kijk eens in je badkamerkastje naar je huidverzorgingsproducten. Bevatten je dag- en nachtcrème glycerine? De kans is groot van wel!

Waarom een glijmiddel zonder glycerine?

Nu je weet wat glycerine is, vraag je het jezelf vast af waarom je geen hydraterende, lichaamseigen stof in je glijmiddel wil hebben. Glycerine zou toch juist goed werken als je alles glibberig wil maken? Je hebt gelijk – en om die reden vind je glycerine dan ook terug in veel glijmiddelen.

Waarom dan tóch een glijmiddel zonder glycerine gebruiken? Glycerine heeft een groot nadeel: het verandert de zuurgraad van je vagina. De normale pH-waarde van je vagina ligt tussen de 3,8 en 4,5. De vagina heeft dus een lichtelijk zure omgeving die je beschermt tegen infecties.

Gebruik je echter een glijmiddel met glycerine? Dan kan deze zuurgraad buiten de normale waardes komen. Dit leidt tot mogelijke schimmelinfecties, zoals candida. Schimmelinfecties kunnen goed worden behandeld met medicijnen, maar het is natuurlijk het beste om ze gewoon te voorkomen. Ze veroorzaken tenslotte veel overlast.

Wat is een goed glijmiddel zonder glycerine?

Het glijmiddel van Swiss Navy is vrij van glycerine én parabenen. Parabenen zijn conserveermiddelen die in je weefsel terecht kunnen komen en je hormoonhuishouding ondersteboven kunnen gooien. Deze wil je dus het liefst uit de buurt van je penis of vagina houden.

Swiss Navy Glycerinevrij Glijmiddel is gemaakt op waterbasis, dus het is veilig te gebruiken met condooms, maar ook met seksspeeltjes. Het is een glijmiddel van goede kwaliteit, want Swiss Navy is een fabrikant die bekendstaat om verschillende glijmiddelen met een hoogwaardige kwaliteit. Ze maken bijvoorbeeld een anaal glijmiddel met kruidnagel, voor een licht verdovende werking, of een glijmiddel met chocoladesmaak.

Waar kun je Swiss Navy Glijmiddel kopen?

Ben je overtuigd en wil je een glijmiddel proberen dat geen glycerine en parabenen bevat, zodat je zonder zorgen van seks kunt genieten? Probeer dan eens Swiss Navy Glijmiddel. Je koopt het bij de betere drogisten, condoomspeciaalzaken en erotische winkels. Bestel je liever online? Dan doe je dat via Apotheek Online of een van de vele webshops die de betere condooms en glijmiddelen verkopen.

De prijs-kwaliteitverhouding zit ook wel snor bij Swiss Navy. De meeste glijmiddelen van dit merk kosten tussen de €7 en de €15.

Glijmiddel zonder glycerine kopen

Glijmiddel zonder glycerine kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Glijmiddel zonder glycerine? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, dokteronline.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Glijmiddel zonder glycerine te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Glijmiddel zonder glycerine online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via dokteronline.com.

Waar Glijmiddel zonder glycerine bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Glijmiddel zonder glycerine te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Glijmiddel zonder glycerine kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.