Body Gliss Massageolie en Glijmiddel

14,99

Start consult

Leidt een ontspannende massage bij jullie vaak tot meer? Zorg er dan voor dat je voorbereid bent. Body Gliss Massageolie en Glijmiddel is een glijmiddel en massageolie in één. Je kunt dus rustig beginnen met een fijne massage, maar hoeft de olie niet af te wassen wanneer je overgaat op andere activiteiten.

Body Gliss Massageolie en Glijmiddel is natuurlijk ook als alléén een glijmiddel of massageolie bruikbaar. Mocht het echter nodig zijn, dan ben je met dit middel overal op voorbereid.

Wat maakt Body Gliss Massageolie en Glijmiddel zo fijn?

Het product heeft een fijn aanvoelende structuur en lijkt meer op olie dan op gel. De textuur is dan ook meer olieachtig. Het smeert goed en verzorgt bovendien je huid, omdat er vitamine E in zit. Het spul is als glijmiddel erg glad en voelt goed aan. De olie is doorzichtig.

Dit middel ruikt ook lekker – naar rozenblaadjes. De geur in het flesje is vrij sterk, maar als je het eenmaal op je huid smeert, ruikt het subtiel. 

Het product is veilig voor gebruik op je huid, maar je kunt het ook inwendig gebruiken. Dit is tenslotte een olie op basis van hoge kwaliteit siliconen. 

De smaak is neutraal, dus niet zoals dit chocoladeglijmiddel.

Hoe wordt Body Gliss Massageolie en Glijmiddel verpakt?

Body Gliss Massageolie en Glijmiddel zit in een flesje van 150 milliliter. Het is zuinig in gebruik door het handige pompje dat erop zit. Je gebruikt hierdoor nooit te veel of te weinig olie. 

Het flesje blijft hierdoor ook schoon, wat wel zo fijn is. Tubes en normale flesjes glijmiddel worden vaak vettig. 

Het flesje ziet er bovendien erg mooi uit. Je kunt het zo tussen je andere verzorgingsproducten kunnen zetten zónder dat het ooit opvalt.

Kan ik dit product veilig met condooms gebruiken?

Body Gliss Massageolie en Glijmiddel kun je gebruiken met latex condooms, omdat er geen olie in zit. Olie kan de latex in condooms aantasten, waardoor je condoom kan gaan scheuren. Gebruik dit glijmiddel dus gerust met condooms zonder je hier zorgen over te moeten maken. Wel zo fijn! 

Kan ik dit product op mijn seksspeeltjes gebruiken?

Ben je van plan je seksspeeltjes extra glad te maken met Body Gliss Massageolie en Glijmiddel? Tip van ons: doe het niet. 

Dit glijmiddel is namelijk niet geschikt om te gebruiken in combinatie met siliconen toys. Het materiaal kan hierdoor aangetast worden. 

Kun je het toch niet laten? Doe dan eerst een condoom om je speeltje.

Waar kun je Body Gliss Massageolie en Glijmiddel kopen?

Je kunt dit 2-in-1-massage glijmiddel bij sommige drogisten en apotheken kopen. Online bestellen is echter makkelijker. Het glijmiddel wordt dan bovendien opgestuurd in een discrete verpakking.