Orlistat

v.a. 106,20

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Werkzame stof(fen): Orlistat
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Orlistat?

Orlistat is een vermageringsmiddel voor obesitaspatiënten. U kan het medicijn kopen in capsules van 60 en 120 mg. De 60 mg capsules hebben een andere productnaam: Alli.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Orlistat om te vermageren. Dit middel zal ervoor zorgen dat uw lichaam minder vetten uit de voeding opneemt. Indien uw BMI (Body Mass Index) hoger is dan 30, heeft u obesitas. U kan er dan voor kiezen om af te vallen met behulp van deze medicatie, een aangepast dieet en voldoende lichaamsbeweging. Deze laatste 2 zaken zijn nodig omdat obesitas vaak veroorzaakt wordt door een combinatie van vettige voeding en onvoldoende lichaamsbeweging.

Hoe werkt Orlistat?

Na een maaltijd treden enzymen, lipasen, in onze maag in werking om de vetten uit de voeding op te nemen en vervolgens te verwerken tot energie. Orlistat zal de werking van deze enzymen tegengaan. Hierdoor wordt er minder vet opgenomen uit de voeding en opslaan in het lichaam. U zal vervolgens vermageren. Het overtollige vet verlaat het lichaam via de ontlasting.

Gebruik

  • Neem 3 keer per dag 1 capsule bij elke maaltijd. Dit mag ook 1 uur na de maaltijd.
  • Inslikken met water zonder te kauwen.

Let op: indien u een maaltijd overslaat, neem dan geen capsule in. Het middel werkt enkel bij de vertering van voeding, dus bij een maaltijd.

Hoe effectief is dit medicijn?

Orlistat is effectief om obesitas te behandelen. Het middel zal u helpen om te vermageren Let op: Orlistat zal enkel effectief werken in combinatie met een aangepast dieet en voldoende lichaamsbeweging. Met deze combinatie laat Orlistat u ongeveer 10 procent van uw lichaamsgewicht verliezen.

Orlistat werkt enkel tijdens de vertering van voeding. Neem dit medicijn dus bij een maaltijd. Indien u een maaltijd overslaat en het medicijn inneemt, zal dit niet werken en kan dit nadelige bijwerkingen hebben.

Combinatie met alcohol is mogelijk. Niet toegestaan tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Mogelijke bijwerkingen bij gebruik van Orlistat: buikpijn, winderigheid, vettige of olieachtige ontlasting, lage bloedsuikerspiegel, hoofdpijn, vermoeidheid, opgeblazen gevoel, toenemende ontlastingsdrang… Raadpleeg de bijsluiter voor alle bijwerkingen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Orlistat kopen

Orlistat kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Orlistat? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Orlistat te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Orlistat online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Orlistat bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Orlistat te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Orlistat kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.