Orlistat

v.a. 106,20

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Orlistat
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Orlistat?

Orlistat is een vermageringsmiddel voor obesitaspatiënten. U kan het medicijn kopen in capsules van 60 en 120 mg. De 60 mg capsules hebben een andere productnaam: Alli.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Orlistat om te vermageren. Dit middel zal ervoor zorgen dat uw lichaam minder vetten uit de voeding opneemt. Indien uw BMI (Body Mass Index) hoger is dan 30, heeft u obesitas. U kan er dan voor kiezen om af te vallen met behulp van deze medicatie, een aangepast dieet en voldoende lichaamsbeweging. Deze laatste 2 zaken zijn nodig omdat obesitas vaak veroorzaakt wordt door een combinatie van vettige voeding en onvoldoende lichaamsbeweging.

Hoe werkt Orlistat?

Na een maaltijd treden enzymen, lipasen, in onze maag in werking om de vetten uit de voeding op te nemen en vervolgens te verwerken tot energie. Orlistat zal de werking van deze enzymen tegengaan. Hierdoor wordt er minder vet opgenomen uit de voeding en opslaan in het lichaam. U zal vervolgens vermageren. Het overtollige vet verlaat het lichaam via de ontlasting.

Gebruik

  • Neem 3 keer per dag 1 capsule bij elke maaltijd. Dit mag ook 1 uur na de maaltijd.
  • Inslikken met water zonder te kauwen.

Let op: indien u een maaltijd overslaat, neem dan geen capsule in. Het middel werkt enkel bij de vertering van voeding, dus bij een maaltijd.

Hoe effectief is dit medicijn?

Orlistat is effectief om obesitas te behandelen. Het middel zal u helpen om te vermageren Let op: Orlistat zal enkel effectief werken in combinatie met een aangepast dieet en voldoende lichaamsbeweging. Met deze combinatie laat Orlistat u ongeveer 10 procent van uw lichaamsgewicht verliezen.

Orlistat werkt enkel tijdens de vertering van voeding. Neem dit medicijn dus bij een maaltijd. Indien u een maaltijd overslaat en het medicijn inneemt, zal dit niet werken en kan dit nadelige bijwerkingen hebben.

Combinatie met alcohol is mogelijk. Niet toegestaan tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Mogelijke bijwerkingen bij gebruik van Orlistat: buikpijn, winderigheid, vettige of olieachtige ontlasting, lage bloedsuikerspiegel, hoofdpijn, vermoeidheid, opgeblazen gevoel, toenemende ontlastingsdrang… Raadpleeg de bijsluiter voor alle bijwerkingen.

Orlistat kopen

Als u liever niet naar uw huisarts en apotheek gaat om aan dit medicijn te komen, kunt u bij ons Orlistat kopen zonder recept. U vult een zorgvuldig opgesteld online consult in en een aangesloten arts zal deze voor u beoordelen. Als er geen mogelijke risico’s voor u zijn om dit medicijn te gebruiken, zal er een recept voor u worden uitgeschreven. Hierna kunnen wij uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Orlistat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.