Mysimba

256,90

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Bupropion & Naltrexone
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
vind medicijn

Vind het medicijn dat u nodig heeft op Apotheekonline.net en klik op de “Bestel nu” knop.

opnieuw bestellen

U wordt nu doorverwezen naar onze vertrouwde partner: dokteronline.com. Daar vraagt u een consult aan. Dit is eek korte vragenlijst over uw klacht.

geregistreerde arts

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging apotheek

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Mysimba?

Mysimba is een afslankpil om obesitas te behandelen met de werkzame stoffen bupropion en naltrexone. Te krijgen in tabletten met 8 mg naltrexone en 90 mg bupropion.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kan Mysimba gebruiken om van uw overgewicht af te komen, indien sporten of een dieet onvoldoende helpt. Het is echter belangrijk dat u bij gebruik van dit medicijn toch blijft bewegen en op uw voeding let. Indien uw BMI hoger is dan 25, spreken we van overgewicht. Hoger dan 30, is obesitas. U kan uw BMI volgens deze formule berekenen: gewicht (kg)/ (lengte (m) x lengte (m)).

Hoe werkt Mysimba?

Dopamine verhoogt de eetlust, doordat deze stof eten beloont met een geluksgevoel. Bupropion zal de activiteit van dopamine verlagen, waardoor ook uw eetlust afneemt. . Ook naltrexone werkt in op de hersenen en zal uw behoefte om te eten doen verminderen.

Gebruik

week 1: 1 tablet per dag (ochtend)
week 2: 2 tabletten per dag (ochtend en avond)
week 3: 2 tabletten ’s ochtends en 1 tablet ’s avonds
week 4: 2 tabletten ’s ochtends en 2 tabletten ’s avonds

Hoe effectief is dit medicijn?

Veel mensen hebben overgewicht. Meer dan de helft van de Nederlandse bevolking weegt te veel, meer vrouwen dan mannen. Door overgewicht kan u enkele chronische ziektes krijgen zoals diabetes type 2, soorten kanker en ook spierpijn en pijn in de gewrichten. Het is dus belangrijk om deze aandoening niet onbehandeld te laten. Indien sporten en een aangepast dieet onvoldoende helpen, kan je dit middel gebruiken. Enkel op voorwaarde dat u bij gebruik van dit medicijn ook blijft sporten en uw voeding aanpast. Anders zal dit middel onvoldoende effect hebben.

In de Verenigde Staten blijkt dit middel effectief aangezien mensen daar 5 procent van hun lichaamsgewicht verloren binnen de 13 maanden.

Bij gebruik van dit middel kan u moeite hebben om te slapen, misselijk zijn, moeten overgeven, maagpijn en angstaanvallen hebben. Ook kan u duizelig zijn, diarree hebben, kiespijn krijgen…

Let op: niet gebruiken indien u een hoge bloeddruk heeft en deze moeilijk te regelen is.

Mysimba kopen

Mysimba kopen doet u bij www.apotheekonline.net zonder recept. Wij hebben GMC-geregisteerde artsen aangesloten bij onze dienst die uw online consult controleren. Als de arts geen mogelijke gezondheidsrisico’s voor u ziet om Mysimba te gebruiken, wordt er een recept voor u uitgeschreven. Wij zijn hierdoor in staat dit medicijn veilig, legaal en snel naar u toe te sturen.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Mysimba

  1. Mevr. Dourleijn

    Normaal ben ik niet van de reviews maar ik ben zo tevreden over de geleverde service en de werking van dit product dat ik het toch doe…

    Met enige twijfel toch besloten om te bestellen en te starten met dit product, nu iets meer dan 3 maanden verder al flink wat kilo’s kwijt en 3 prima bestellingen achter de rug.

    Aanrader!!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.