Mysimba

256,90

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op dokteronline.com's website
Werkzame stof(fen): Bupropion & Naltrexone
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder. 

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk aan huis.

Wat is Mysimba?

Mysimba is een afslankpil om obesitas te behandelen met de werkzame stoffen bupropion en naltrexone. Te krijgen in tabletten met 8 mg naltrexone en 90 mg bupropion.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kan Mysimba gebruiken om van uw overgewicht af te komen, indien sporten of een dieet onvoldoende helpt. Het is echter belangrijk dat u bij gebruik van dit medicijn toch blijft bewegen en op uw voeding let. Indien uw BMI hoger is dan 25, spreken we van overgewicht. Hoger dan 30, is obesitas. U kan uw BMI volgens deze formule berekenen: gewicht (kg)/ (lengte (m) x lengte (m)).

Hoe werkt Mysimba?

Dopamine verhoogt de eetlust, doordat deze stof eten beloont met een geluksgevoel. Bupropion zal de activiteit van dopamine verlagen, waardoor ook uw eetlust afneemt. . Ook naltrexone werkt in op de hersenen en zal uw behoefte om te eten doen verminderen.

Gebruik

week 1: 1 tablet per dag (ochtend)
week 2: 2 tabletten per dag (ochtend en avond)
week 3: 2 tabletten ’s ochtends en 1 tablet ’s avonds
week 4: 2 tabletten ’s ochtends en 2 tabletten ’s avonds

Hoe effectief is dit medicijn?

Veel mensen hebben overgewicht. Meer dan de helft van de Nederlandse bevolking weegt te veel, meer vrouwen dan mannen. Door overgewicht kan u enkele chronische ziektes krijgen zoals diabetes type 2, soorten kanker en ook spierpijn en pijn in de gewrichten. Het is dus belangrijk om deze aandoening niet onbehandeld te laten. Indien sporten en een aangepast dieet onvoldoende helpen, kan je dit middel gebruiken. Enkel op voorwaarde dat u bij gebruik van dit medicijn ook blijft sporten en uw voeding aanpast. Anders zal dit middel onvoldoende effect hebben.

In de Verenigde Staten blijkt dit middel effectief aangezien mensen daar 5 procent van hun lichaamsgewicht verloren binnen de 13 maanden.

Bij gebruik van dit middel kan u moeite hebben om te slapen, misselijk zijn, moeten overgeven, maagpijn en angstaanvallen hebben. Ook kan u duizelig zijn, diarree hebben, kiespijn krijgen…

Let op: niet gebruiken indien u een hoge bloeddruk heeft en deze moeilijk te regelen is.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Mysimba kopen

Mysimba kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Mysimba? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, dokteronline.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Mysimba te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Mysimba online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via dokteronline.com.

Waar Mysimba bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Mysimba te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Mysimba kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.