Invicorp

v.a. 195,05

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Aviptadil / fentolamine mesilaat
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Invicorp?

Invicorp is een injectie om erectiestoornissen, impotentie te behandelen. 1 injectie bevat 25 mcg aviptadil en 2 mg fentolamine mesilaat.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U dient Invicorp te gebruiken bij erectieproblemen. Dit middel zal u een langere en betere erectie doen krijgen. Erectieproblemen kunnen zijn: af en toe geen erectie kunnen krijgen, een erectie die niet lang genoeg duurt of niet hard genoeg is…

Indien een man seksueel opgewonden is, geven bepaalde chemische stoffen een signaal aan het lichaam. Dit signaal zal ervoor zorgen dat de bloedvaten wijder worden. Hierdoor kan er veel bloed naar de zwellichamen van de penis stromen en zullen deze hard worden. Bij erectieproblemen zijn de bloedvaten vaak vernauwd en kan er dus niet voldoende bloed naar de penis stromen.

Erectiestoornissen ontstaan vaak door stress of een gebrek aan zelfvertrouwen bij jongere mensen. Mensen met diabetes, een te hoge bloeddruk, een te hoge cholesterol… hebben meer kans om een erectiestoornis te ontwikkelen. Ook levensstijlfactoren kunnen een rol spelen. Denk maar aan overmatig alcoholgebruik, veel roken, druggebruik… Hou ouder je bent, hoe meer kans je hebt op het krijgen van erectieproblemen.

Hoe werkt Invicorp?

Fentolamine mesilaat zal de bloeddruk doen verlagen. Hierdoor stroomt het bloed beter naar de penis. Aviptadil doet hetzelfde maar zal ook het bloed in de penis houden van zodra u seksueel opgewonden bent. Zo zullen de erecties langer duren en harder zijn.

Hoe effectief is dit medicijn?

Heel wat mannen kampen met erectiestoornissen. 14 procent van mannen ouder dan 18 in Nederland, hebben erectieproblemen. Mannen van 18 jaar en ouder kunnen dit middel gebruiken. Vaak zullen mannen ouder dan 50 voor deze injectie kiezen. Met ouder worden heeft u namelijk meer kans op erectiestoornissen. Deze problemen kunnen een serieuze impact hebben op uw relatie of seksleven en ook psychologisch kan dit voor problemen zorgen. Daarom is het heel belangrijk om impotentie te behandelen. Invicorp is effectief om erectieproblemen te behandelen.

Belangrijk: bij gebruik van dit middel, dient u per kwartaal minstens 1 keer op controle te gaan bij de huisarts of een uroloog.

Mogelijke bijwerkingen: rood worden in het gezicht, blauwe plekken op plaats van injectie, hoofdpijn, verhoogde hartslag, bloedophoping onder plaats van injectie…

Invicorp kopen

Online Invicorp kopen zonder recept? Bij ons kunt u dit medicijn voor erectieproblemen online bestellen zonder hiervoor langs uw huisarts en apotheek te moeten. Een aangesloten arts zal namelijk een recept voor u uitschrijven zodra deze uw online consult heeft goedgekeurd. Daarna zijn wij in de mogelijkheid om uw bestelling snel, discreet en legaal naar het door u opgegeven adres te verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Invicorp kopen

Invicorp kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Invicorp? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Invicorp te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Invicorp online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Invicorp bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Invicorp te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Invicorp kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.