Vitaros

v.a. 156,95

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Alprostadil
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Vitaros?

Vitaros is een crème om te gebruiken bij erectiestoornissen. De crème zal ervoor zorgen dat u hardere en langer durende erecties krijgt. Dit middel bevat de stof alprostadil. U kan Vitaros kopen in dosissen van 3 mg alprostadil op 1 gram zalf.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kan Vitaros gebruiken bij erectieproblemen (onvoldoende hard worden van de penis, kortdurende erecties of niet altijd een erectie kunnen krijgen). Deze problemen worden bij jongere mannen vaak veroorzaakt door stress of onzekerheid. Ook mannen ouder dan 50 krijgen vaak te maken met deze problemen. Zij hebben namelijk meer kans om erectieproblemen te krijgen. Verder zien we deze problemen terugkomen bij mensen die overmatig alcohol drinken, drugs gebruiken en veel roken. Ook mensen met diabetes, een verhoogd cholesterol en een te hoge bloeddruk, hebben meer kans op erectieproblemen.

Bij seksuele opwinding, zullen chemische stoffen meer bloed naar de penis laten stromen. Bij erectieproblemen zijn de bloedvaten vernauwd, waardoor dit niet mogelijk is. De zwellichamen van de penis kunnen onvoldoende opzwellen, waardoor de penis niet hard zal worden.

Hoe werkt Vitaros Creme?

Vitaros bevat alprostadil. Deze stof is de synthetische versie van prostaglandine E1. De chemische stof zal meer bloed naar de penis laten stromen indien u seksueel opgewonden bent. Alprostadil heeft dezelfde werking en zal ervoor zorgen dat de zwellichamen van de penis zich kunnen vullen met bloed. De penis zal hard worden en de erectie zal langer aanhouden.

Gebruik

U brengt deze crème aan in de plasbuis via de plunjer. Dit middel begint 5 à 30 minuten na inbreng van de zalf te werken. De werking zal 1 à 2 uur aanhouden.

Hoe effectief is dit medicijn?

Vitaros zalf is een effectief en snelwerkend (na 5 à 30 minuten) middel voor het behandelen van erectieproblemen: onvoldoende hard worden van de penis en kort durende erecties.

Erectieproblemen komen vaak voor bij mannen ouder dan 50 jaar. Ook jongere mannen kunnen te maken krijgen met deze problemen. Impotentie kan een negatieve impact hebben op uw zelfbeeld, relatie en seksleven. Het is daarom ook voor uw mentale gezondheid belangrijk om deze problemen te behandelen.

Mogelijke bijwerkingen: genitale pijn, milde pijn, huiduitslag, branden gevoel in de penis, roodheid van de penis.

Vitaros kopen

Online Vitaros kopen zonder een eigen recept? Bij ons heeft u geen eigen recept nodig om dit middel voor erectieproblemen online te kopen. Door middel van een online consult wordt dit namelijk geregeld. Een aangesloten arts zal uw aanvraag beoordelen en bij goedkeuring een recept uitschrijven. Hierna kunnen wij uw bestelling snel, discreet en legaal naar het door u opgegeven adres verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitaros” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.