Vitaros

v.a. 156,95

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Alprostadil
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Vitaros?

Vitaros is een crème om te gebruiken bij erectiestoornissen. De crème zal ervoor zorgen dat u hardere en langer durende erecties krijgt. Dit middel bevat de stof alprostadil. U kan Vitaros kopen in dosissen van 3 mg alprostadil op 1 gram zalf.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kan Vitaros gebruiken bij erectieproblemen (onvoldoende hard worden van de penis, kortdurende erecties of niet altijd een erectie kunnen krijgen). Deze problemen worden bij jongere mannen vaak veroorzaakt door stress of onzekerheid. Ook mannen ouder dan 50 krijgen vaak te maken met deze problemen. Zij hebben namelijk meer kans om erectieproblemen te krijgen. Verder zien we deze problemen terugkomen bij mensen die overmatig alcohol drinken, drugs gebruiken en veel roken. Ook mensen met diabetes, een verhoogd cholesterol en een te hoge bloeddruk, hebben meer kans op erectieproblemen.

Bij seksuele opwinding, zullen chemische stoffen meer bloed naar de penis laten stromen. Bij erectieproblemen zijn de bloedvaten vernauwd, waardoor dit niet mogelijk is. De zwellichamen van de penis kunnen onvoldoende opzwellen, waardoor de penis niet hard zal worden.

Hoe werkt Vitaros Creme?

Vitaros bevat alprostadil. Deze stof is de synthetische versie van prostaglandine E1. De chemische stof zal meer bloed naar de penis laten stromen indien u seksueel opgewonden bent. Alprostadil heeft dezelfde werking en zal ervoor zorgen dat de zwellichamen van de penis zich kunnen vullen met bloed. De penis zal hard worden en de erectie zal langer aanhouden.

Gebruik

U brengt deze crème aan in de plasbuis via de plunjer. Dit middel begint 5 à 30 minuten na inbreng van de zalf te werken. De werking zal 1 à 2 uur aanhouden.

Hoe effectief is dit medicijn?

Vitaros zalf is een effectief en snelwerkend (na 5 à 30 minuten) middel voor het behandelen van erectieproblemen: onvoldoende hard worden van de penis en kort durende erecties.

Erectieproblemen komen vaak voor bij mannen ouder dan 50 jaar. Ook jongere mannen kunnen te maken krijgen met deze problemen. Impotentie kan een negatieve impact hebben op uw zelfbeeld, relatie en seksleven. Het is daarom ook voor uw mentale gezondheid belangrijk om deze problemen te behandelen.

Mogelijke bijwerkingen: genitale pijn, milde pijn, huiduitslag, branden gevoel in de penis, roodheid van de penis.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Vitaros kopen

Vitaros kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Vitaros? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Vitaros te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Vitaros online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Vitaros bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Vitaros te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Vitaros kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.