Corticosteroïde zalf

75,10

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op dokteronline.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Hydrocortison
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder. 

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk aan huis.

Wat is Corticosteroïdezalf?

Corticosteroïdezalf is een zalf op basis van een corticosteroïde. Dit zijn hormonen die in de bijnierschors geproduceerd worden. Er bestaan verschillende soorten corticosteroïden, van verschillende klassen (verschillende sterktes). Een meest gebruikt corticosteroïd in zalf is hydrocortison. Dit is een corticosteroïde uit de minst sterke klasse, klasse I. Hydrocortisonzalf is een zalf op basis van 0.5 % hydrocortison om huidaandoeningen te behandelen. U kan deze Corticosteroïdezalf kopen in tubes van 15 gram.

Waar wordt Corticosteroïdezalf voor gebruikt?


U gebruikt Hydrocortison om huidaandoeningen: psoriasis, eczeem, seborroïsch eczeem en bijkomende jeuk te behandelen. Deze creme is zeer geschikt om de huidaandoening psoriasis (zonder infectie) te genezen. U kan psoriasis krijgen doordat bepaalde prikkels een immuunrespons uitlokken in het immuunsysteem. Dit zorgt ervoor dat huidcellen zich sneller gaan delen. U krijgt nu niet om de maand nieuwe huidcellen, maar om de week à 10 dagen. Hierdoor krijgt u een rode, pijnlijke en jeukende huid. De huid kan ook barsten, schilferen en bloeden. U kan met deze wonden gemakkelijk een infectie oplopen. Er zullen zich dan puistjes met etter op de wonden vormen. Dit kan overal, maar gebeurt meestal op de ellebogen, knieën, handen en hoofdhuid.

Hoe werkt Corticosteroïdezalf, Hydrocortison?


Het werkzame corticosteroïde, hydrocortison, zal de immuunrespons van het immuunsysteem tegengaan. De huid zal zich zo sneller kunnen herstellen en de pijnlijke symptomen zullen afnemen.

Gebruik
U smeert Hydrocortison 2 à 3 keer per dag op de aangedane huid. Doe dit niet langer dan een week.

Hoe effectief is Corticosteroïdezalf, Hydrocortison?


Hydrocortison is effectief om verschillende huidaandoeningen te behandelen. U kan er onder andere milde tot middelmatige psoriasis zonder infectie mee behandelen. De zalf bevat echter geen antibioticum om bacteriën van een infectie te bestrijden. Wel behandelt de zalf de symptomen. De huid zal minder rood en gezwollen zijn en minder jeuken. Smeer de crème niet langer dan een week op de huid.

U mag alcohol drinken in combinatie met dit medicijn. Alcohol heeft geen invloed op de werking van de zalf. U mag ook met de auto rijden, zolang u geen last heeft van bijwerkingen die uw rijvaardigheid verminderen. Niet gebruiken tijdens uw zwangerschap of in de periode dat u borstvoeding geeft.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Corticosteroïde zalf kopen

Corticosteroïde zalf kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Corticosteroïde zalf? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, dokteronline.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Corticosteroïde zalf te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Corticosteroïde zalf online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via dokteronline.com.

Waar Corticosteroïde zalf bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Corticosteroïde zalf te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Corticosteroïde zalf kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.