Hydrocortison

75,10

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Hydrocortison

Beschrijving

Wat is Hydrocortison?

Hydrocortison is een zalf met 0.5% hydrocorticon (corticosteroïde) om huidaandoeningen, zoals bijvoorbeeld psoriasis, eczeem, seborroïsch eczeem en bijkomende jeuk te genezen. Verkrijgbaar in een tube van 15 gram.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U gebruikt Hydrocortison om huidaandoeningen: psoriasis, eczeem, seborroïsch eczeem en bijkomende jeuk te behandelen.

Deze creme is zeer geschikt om de huidaandoening psoriasis (zonder infectie) te genezen. U kan psoriasis krijgen doordat bepaalde prikkels een immuunrespons uitlokken in het immuunsysteem. Dit zorgt ervoor dat huidcellen zich sneller gaan delen. U krijgt nu niet om de maand nieuwe huidcellen, maar om de week à 10 dagen. Hierdoor krijgt u een rode, pijnlijke en jeukende huid. De huid kan ook barsten, schilferen en bloeden. U kan met deze wonden gemakkelijk een infectie oplopen. Er zullen zich dan puistjes met etter op de wonden vormen. Dit kan overal, maar gebeurt meestal op de ellebogen, knieën, handen en hoofdhuid.

Hoe werkt Hydrocortison?

Hydrocortison creme is een corticosteroïde die de immuunrespons van het immuunsysteem zal tegen gaan. De huid zal zich zo sneller kunnen herstellen en de pijnlijke symptomen zullen afnemen.

Gebruik

U smeert Hydrocortison 2 à 3 keer per dag op de aangedane huid. Doe dit niet langer dan een week.

Hoe effectief is dit medicijn?

Hydrocortison is effectief om verschillende huidaandoeningen te behandelen. U kan er onder andere milde tot middelmatige psoriasis zonder infectie mee behandelen. De zalf bevat echter geen antibioticum om bacteriën van een infectie te bestrijden. Wel behandelt de zalf de symptomen. De huid zal minder rood en gezwollen zijn en minder jeuken. Smeer de creme niet langer dan een week op de huid.

Mogelijke bijwerkingen bij gebruik vann dit geneesmiddel: allergische reactie (zwellen van de tong, lippen of gezicht, moeilijk ademhalen…), verkleuren van de huid, uitslag en irritatie van de huid, haargroei op plaats van aanbrengen.

U mag alcohol drinken in combinatie met dit medicijn. Alcohol heeft geen invloed op de werking van de zalf. U mag ook met de auto rijden, zolang u geen last heeft van bijwerkingen die uw rijvaardigheid verminderen. Niet gebruiken tijdens uw zwangerschap of in de periode dat u borstvoeding geeft.

Hydrocortison (corticosteroïden) kopen

U wilt graag online Hydrocortison zalf / creme kopen zonder een eigen recept? Bij ons is het mogelijk om dit medicijn online te bestellen zonder hiervoor langs u huisarts en apotheek te moeten! Een aangesloten arts zal een door u ingevuld online consult beoordelen op mogelijke gezondheidsrisico’s. Als de arts deze niet ziet, zal er een recept voor u worden uitgeschreven. Hierna kunnen wij uw bestelling snel en zorgvuldig naar het door u opgegeven adres verzenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hydrocortison” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *