Emla creme

v.a. 68,69

(14 klantbeoordelingen)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): lidocaïne /​ prilocaïne
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Emla creme?

Emla creme is een creme op basis van lidocaïne met prilocaïne. Deze stoffen hebben een verdovende werking en verdoven de huid en slijmvliezen, daarom ook wel verdovende zalf genoemd.

Waar wordt deze creme voor gebruikt?

Deze zalf wordt gebruikt bij pijn na medische ingrepen of bij wondverzorging. Daarnaast kunt u Emla creme gebruiken om vroegtijdige zaadlozing tegen te gaan. Indien je wratten laat verwijderen, kan de arts de huid ook eerst verdoven met deze creme.

Hoe werkt Emla creme / zalf?

Wondverzorging

Breng de creme op de wond aan. Wrijf de creme niet in de wond in. Dek de creme af met een afsluitende folie. De huid zal bij een open wond na een halfuur à een 1 uur verdoofd zijn. Daarna kan u de folie verwijderen en de wond schoonmaken. Wil je de huid verdoven om er vervolgens bijvoorbeeld een naald in te prikken, smeer de creme dan in een dunne laag op de huid. De creme zal de huid na 1 à 5 uur verdoven. Indien je de creme op slijmvliezen aanbrengt, is dit al na 5 à 60 minuten.

Te snel klaarkomen

Te snel klaarkomen kan het gevolg zijn van erectieproblemen, ontsteking van de prostaat, schildklierafwijkingen, medicijngebruik of een zenuwaandoening.
U kan proberen om met de creme de zaadlozing uit te stellen. Dit doet u door 5 à 10 minuten op voorhand de penis met de creme in te smeren. Verwijder de creme voor de seks. Deze kan namelijk het rubber van het condoom aantasten, waardoor deze makkelijker kunnen scheuren. De creme zal de  eikel licht verdoven waardoor seksuele prikkels minder goed binnen komen, hierdoor kunt u het over het algemeen langer volhouden.

Let op:
Het is belangrijk om na het aanbrengen van de zalf meteen de handen te wassen. Elk contact met de ogen of kleine wondjes moet vermeden worden. Komt de zalf toch in de ogen, spoel dan goed met water om de creme te verwijderen en raadpleeg meteen een arts.

Hoe effectief is deze creme?

Deze creme is zeer effectief bij vroegtijdig klaarkomen en bij lokale verdoving van de huid. U kan wel huidirritatie (roodheid, jeuk en zwelling) ervaren. Raadpleeg uw arts indien dit niet vanzelf wegtrekt. In uitzonderlijke gevallen kan u huiduitslag ervaren of de huid of slijmvliezen die blauw-grijs verkleuren. Dit laatste kan wijzen op bloedarmoede. Raadpleeg ook hier uw arts. Emla creme heeft geen wisselwerking met andere medicijnen. U kan de zalf dus gerust combineren met ander medicijngebruik.

Emla creme kopen

Emla creme kopen zonder recept is hier mogelijk. Een GMC-geregisteerde arts beoordeeld uw online consult en schrijft een online recept voor u uit op het moment er geen mogelijke complicaties voor u op kunnen optreden. Dit recept wordt naar een aangesloten apotheek verzonden en mits u op tijd besteld, heeft u uw creme de volgende dag al in huis!

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

14 beoordelingen voor Emla creme

 1. Nico

  Ik ben niet zo een fan van pijn, maar ik wilde wel graag een tattoe. Ik was vooraf bloednerveus, dus ik heb dit spul aangeschaft om de boel vooraf te verdoven. De pijn viel 100% mee. Als er nou ook nog iemand iets kon doen aan dat nare geluid van die tattoe-naald, zou het helemaal leuk zijn geweest…

 2. Joey

  Heb dit jaren geleden is gebruikt en net nog eens besteld. Voor als je een lange beurt wilt.

 3. Rianne Zoelen

  Nadat mijn eerste kind zoveel angst had voor naalden en prikken heb ik deze creme besteld en ik kan niet meer zonder. Nooit meer problemen met prikken en huilende kinderen!

 4. Otto

  Heel fijn dat ik dit hier kan bestellen, super site.

 5. Laila

  Als suikerziekte patient heb ik eigenlijk altijd een voorraad van dit spul in huis maar een keer niet en daarvoor heb ik bij deze site besteld. Super snel de volgende dag in huis ook al zat ik in de middle of nowhere toen.

 6. Casper

  Heb dit vroeger in de scene veel gebruikt om langer door te kunnen gaan en vandaag uit nostalgie een potje besteld. Ben benieuwd

 7. anoniem

  Super spul en werkt goed, volgende al in huis

 8. Ryan Chin

  Doet wat beloofd. Klaarkomen wordt echt uitgesteld en dat is natuurlijk erg chill. Ik ben blij dat ik dit zo makkelijk kan bestellen via deze website.

 9. Jan Verrips

  Even de eikel insmeren, afspoelen en de het klaarkomen uitstellen. Echt superspul dit en je doet lang met een tube.

 10. Tirza

  Dit voor mijn vriend gekocht zodat hij wat langer doorkan en het resultaat mag er zijn. Aanrader!

 11. Jaap de Groot

  Al heel mijn leven last van een vroegtijdige zaadlozing. Dit vonden ik en mijn bedpartners nooit leuk en daarom eens op onderzoek uitgegaan hoe dit te verlengen. Na veel gezoek bij emla creme uitgekomen en dit heeft mijn (seks)leven zeker verbeterd. Ik ben weer de baas in bed en zit stukken lekkerder in mijn vel.

 12. Thiago

  Werkt super tegen pijn bij tattoos. Laatst mn borstkast laten doen en dit had ik toch niet willen doen zonder hoor.

 13. Jermaine

  Relaxt dat je hier ook de 30ml variant kan halen, dat scheelt toch flink wat euro’s. Super spul dit tegen pijn bij tattoo’s, geweldig zelfs

 14. Muriel Paf

  Fijne creme om wonden en prikangst tegen te gaan. ik heb hier een potje van staan en gebruik het afen toe bij mijn kinderen en bij mijzelf bij een wondje

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.