Emla creme

v.a. 68,69

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Werkzame stof(fen): lidocaïne /​ prilocaïne
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Emla creme?

Emla creme is een creme op basis van lidocaïne met prilocaïne. Deze stoffen hebben een verdovende werking en verdoven de huid en slijmvliezen, daarom ook wel verdovende zalf genoemd.

Waar wordt deze creme voor gebruikt?

Deze zalf wordt gebruikt bij pijn na medische ingrepen of bij wondverzorging. Daarnaast kunt u Emla creme gebruiken om vroegtijdige zaadlozing tegen te gaan. Indien je wratten laat verwijderen, kan de arts de huid ook eerst verdoven met deze creme.

Hoe werkt Emla creme / zalf?

Wondverzorging

Breng de creme op de wond aan. Wrijf de creme niet in de wond in. Dek de creme af met een afsluitende folie. De huid zal bij een open wond na een halfuur à een 1 uur verdoofd zijn. Daarna kan u de folie verwijderen en de wond schoonmaken. Wil je de huid verdoven om er vervolgens bijvoorbeeld een naald in te prikken, smeer de creme dan in een dunne laag op de huid. De creme zal de huid na 1 à 5 uur verdoven. Indien je de creme op slijmvliezen aanbrengt, is dit al na 5 à 60 minuten.

Te snel klaarkomen

Te snel klaarkomen kan het gevolg zijn van erectieproblemen, ontsteking van de prostaat, schildklierafwijkingen, medicijngebruik of een zenuwaandoening.
U kan proberen om met de creme de zaadlozing uit te stellen. Dit doet u door 5 à 10 minuten op voorhand de penis met de creme in te smeren. Verwijder de creme voor de seks. Deze kan namelijk het rubber van het condoom aantasten, waardoor deze makkelijker kunnen scheuren. De creme zal de eikel licht verdoven waardoor seksuele prikkels minder goed binnen komen, hierdoor kunt u het over het algemeen langer volhouden.

Let op:
Het is belangrijk om na het aanbrengen van de zalf meteen de handen te wassen. Elk contact met de ogen of kleine wondjes moet vermeden worden. Komt de zalf toch in de ogen, spoel dan goed met water om de creme te verwijderen en raadpleeg meteen een arts.

Hoe effectief is deze creme?

Deze creme is zeer effectief bij vroegtijdig klaarkomen en bij lokale verdoving van de huid. U kan wel huidirritatie (roodheid, jeuk en zwelling) ervaren. Raadpleeg uw arts indien dit niet vanzelf wegtrekt. In uitzonderlijke gevallen kan u huiduitslag ervaren of de huid of slijmvliezen die blauw-grijs verkleuren. Dit laatste kan wijzen op bloedarmoede. Raadpleeg ook hier uw arts. Emla creme heeft geen wisselwerking met andere medicijnen. U kan de zalf dus gerust combineren met ander medicijngebruik.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Emla creme kopen

Emla creme kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Emla creme? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Emla creme te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Emla creme online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Emla creme bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Emla creme te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Emla creme kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.