Zovirax

v.a. 50,95

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Werkzame stof(fen): Aciclovir
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Zovirax?

Zovirax is een virusremmer om bijvoorbeeld een koortslip en Gordelroos mee te behandelen. Het geneesmiddel bevat de stof aciclovir. U kan Zovirax kopen in zalf of tabletten.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kan Zovirax gebruiken om virusinfecties te behandelen. Het wordt voornamelijk gebruikt bij koortslip en gordelroos.

U krijgt een koortsblaas door het herpesvirus. Eens u besmet bent met dit virus, blijft het voor altijd in uw lichaam en kan u steeds opnieuw een koortslip krijgen. Dit gebeurt meestal in periodes van een zwakkere weerstand (ziekte, vermoeidheid, stress…). Bij sommige mensen is het virus aanwezig in het lichaam, maar zal het nooit doorbreken.

Gordelroos is een infectie van huid en zenuwen door het varicella-zostervirus met bandvormige huiduitslag. De huid kan jeuken en u kan hevige pijn ervaren.

Hoe werkt Zovirax?

Aciclovir is de werkzame stof in Zovirax. Het is een antiviraal middel en zal de symptomen van een koortsblaas behandelen. Dit kan enkel indien het herpesvirus doorbreekt. Het herpesvirus maakt RNA polymerase aan en zet deze vervolgens om in DNA polymerase. Het virus heeft deze stof nodig om verder te kunnen bestaan. Aciclovir remt deze omzet, waardoor het virus zich niet verder kan vermenigvuldigen. Het neutraliseert en zo kan het immuunsysteem het virus (tijdelijk) onderdrukken.

Gebruik

De zalf smeert u in een dunne laag op de blaasjes. Was hierna goed je handen!
Tabletten kan u doorslikken met water. Oplostabletten laat u eerst oplossen in water voordat je deze doorslikt.

Het aantal dosissen per dag is afhankelijk van de ernst van de aandoening. Dit zijn er maximaal 4 à 5 per dag. Laat tussen elke dosis 4 uur tussen.
Voor een koortslip die terugkeert, gebruikt u het medicijn 5 dagen. Indien u voor het eerst een koortsblaas krijgt, dient u het middel 9 à 10 dagen te gebruiken.

Hoe effectief is dit medicijn?

Zovirax is effectief voor het behandelen van virusinfecties zoals koortslip en gordelroos. Dit middel behandelt de symptomen, maar kan het virus zelf niet uitschakelen. Het zorgt er wel voor dat het immuunsysteem het virus tijdelijk kan onderdrukken. Toch zal het virus steeds in het lichaam aanwezig blijven.

Het is belangrijk dat u de behandeling meteen start indien u een symptoom waarneemt. Dit kan bij een koortsblaas bijvoorbeeld het tintelen van de lip zijn.
Indien u ouder bent dan 60 heeft u meer kans om gordelroos te krijgen. Wees hier dus alert voor.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Zovirax kopen

Zovirax kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Zovirax? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Zovirax te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Zovirax online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Zovirax bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Zovirax te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Zovirax kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.