Norethisteron

47,75

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op treated.com's website
Werkzame stof(fen): Norethisteron
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder.

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk en snel aan huis.

Wat is Norethisteron?

Norethisteron is een vrouwelijk geslachtshormoon met ongeveer dezelfde werking als het natuurlijke progesteron. Het is dus een progestageenhormoon. Dit is een belangrijk hormoon bij de vruchtbaarheidscyclus. Je kan Norethisteron kopen met een doktersvoorschrift.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Norethisteron wordt voorgeschreven bij abnormaal vaginaal bloedverlies, een menstruatiecyclus met stoornissen, endometriose (wildgroei van baarmoederslijmvlies) en overgangsklachten. Ook wanneer vrouwen wensen om hun menstruatiecyclus uit te stellen, kan dit hormoon helpen.

Hoe werkt Norethisteron?

De duur en hoeveelheid van inname, hangt af van de aandoening waarvoor u het hormoon gebruikt. Bij het continue gebruik, neemt u elke dag 1 of 2 dosissen. Daarnaast bestaat ook het cyclisch gebruik waar je gedurende een bepaalde periode van de menstruatiecyclus 1 of meer dosissen per dag neemt. De eerste dag van de menstruatie is dan dag 1.

Hieronder enkele voorbeelden. Uw arts neemt de uiteindelijke beslissing over wanneer en hoeveel dosissen u inneemt. U kiest zelf wanneer u de dosissen inneemt. Best kiest u hier echter een vast tijdstip voor, zodat u ze niet vergeet. U kan Norethisteron kopen en gebruiken voor volgende aandoeningen/klachten:

  • Uitstel van menstruatie: u begint 3 dagen voor de te verwachten menstruatiedatum, maximaal 14 dagen lang.
  • Menstruatieklachten: van dag 14 tot en met dag 25
  • Overgangsklachten: continu gebruik elke dag (gecombineerd met oestrogeen)
  • Endometriose: elke dag, continu gebruik

U kan op elk tijdstip, in overleg met uw arts, stoppen met de kuur. Indien u stopt met de inname, zal er na enkele dagen een onttrekkingsbloeding ontstaan. Deze lijkt op de menstruatie. Het kan echter zijn dat uw werkelijke menstruatie de eerste tijd uitblijft. Hier is meer kans op indien u het hormoon meerdere maanden gebruikte.

Hoe effectief is dit medicijn?

Norethisteron werkt effectief voor de onderwerpen die bij het kopjes ‘Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?’ staan. Bij gebruik van dit hormoon, kan u maag- en darmklachten, hoofdpijn of pijnlijke borsten hebben. Raadpleeg een arts indien de klachten hevig zijn of na 3 maanden nog niet verbeteren. Norethisteron heeft geen wisselwerking met andere medicijnen. U kan het medicijn dus gebruiken in combinatie met andere medicijnen. Gebruik het hormoon echter niet als u zwanger bent of zwanger wilt worden. Dit is schadelijk voor het ongeboren kind. Indien u moedermelk wenst te geven, wacht u best 6 weken totdat u zeker bent dat u genoeg melk aanmaakt. Dit hormoon kan de aanmaak van moedermelk echter belemmeren.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Norethisteron kopen

Norethisteron kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Norethisteron? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, treated.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Norethisteron te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Norethisteron online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via treated.com.

Waar Norethisteron bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Norethisteron te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Norethisteron kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.