Domperidon

48,00

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Domperidon
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
vind medicijn

Vind het medicijn dat u nodig heeft op Apotheekonline.net en klik op de “Bestel nu” knop.

opnieuw bestellen

U wordt nu doorverwezen naar onze vertrouwde partner: dokteronline.com. Daar vraagt u een consult aan. Dit is eek korte vragenlijst over uw klacht.

geregistreerde arts

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging apotheek

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Domperidon?

Domperidon is een medicijn dat ervoor zorgt dat voedsel van de maag
sneller naar de darmen geraakt. Dit doordat het bewegingen van de maag en het eerste deel van de darmen stimuleert. U kan het medicijn krijgen in tabletten, drank en smelttabletten.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Domperidon kan ingezet worden indien u misselijk bent en of moet braken. Verder kan u het medicijn gebruiken bij maagklachten, misselijkheid door migraine, een bepaalde vorm van lage bloeddruk bij de ziekte van Parkinson en problemen bij borstvoeding geven.

Hoe werkt Domperidon?

De tabletten kan u innemen met wat water. Indien u misselijk bent of moet braken, neemt u dit medicijn 15 tot 30 minuten voordat u gaat eten. Doe dit ook bij problemen bij borstvoeding en een lage bloeddruk.

Gebruikt u het medicijn bij migraine, neem het dan meteen in bij de eerste symptomen van een migraineaanval. Gebruik het gelijktijdig met een pijnstiller.

De duur van de kuur is afhankelijk van uw aandoening:

  • misselijkheid en braken: normaal dient u zich na 1 of 2 dagen gebruik beter te voelen.
  • migraine: alleen gebruiken tijdens een migraineaanval. Deze aanval kan 4 à 72 uur duren.
  • problemen bij borstvoeding: gebruik het medicijn 1 à 2 weken dagelijks. Daarna moet u het gebruik gedurende enkele weken afbouwen.

Hoe effectief is dit medicijn?

Bij gebruik van dit medicijn kan u een droge mond gewaar worden. Zelden kan u last krijgen van volgende bijwerkingen: hoofdpijn, duidzelig zijn, algemeen zwaktegevoel, slaperige en angstig zijn. Ook darmkrampen en diarree komen voor. U kan minder zin krijgen om te vrijen en bewegingsstoornissen ervaren. Als laatste heeft u een hoger risico op hartritmestoornissen en een verminderde werking van de lever.

Verder onderzoek is nodig om aan te tonen of gebruik van dit medicijn tijdens zwangerschap en het geven van borstvoeding nadelig is. Wel kan u met zekerheid autorijden en alcohol drinken in combinatie met Domperidon.

Gebruik dit medicijn niet in combinatie met medicijnen tegen hiv en hepatitis C. Ook kan Domperidon de werking van enkele middelen tegen Parkinson tegengaan. Het is belangrijk om dit medicijn daarom zo kort mogelijk te gebruiken. Domperidon heeft een wisselwerking met nog heel wat andere medicijnen. Raadpleeg hiervoor de bijsluiter.

Domperidon kopen

Hier kunt u Domperidon kopen zonder recept. U hoeft dus niet langs uw eigen huisarts en apotheek om dit medicijn veilig, betrouwbaar en snel in huis te krijgen. Wij werken met een aangesloten GMC-geregisteerde arts, welk uw online consult zal beoordelen op mogelijke gezondheidsrisico’s. Mochten deze er niet zijn, dan zal deze arts een recept voor u uitschrijven. Dit is voldoende voor ons om uw medicijn veilig en snel naar u toe te zenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Domperidon

  1. Wytse

    Tevreden, bestel hier volgende keer weer.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.