Domperidon

48,00

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op dokteronline.com's website
Werkzame stof(fen): Domperidon
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder. 

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk aan huis.

Wat is Domperidon?

Domperidon is een medicijn dat ervoor zorgt dat voedsel van de maag
sneller naar de darmen geraakt. Dit doordat het bewegingen van de maag en het eerste deel van de darmen stimuleert. U kan het medicijn krijgen in tabletten, drank en smelttabletten.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Domperidon kan ingezet worden indien u misselijk bent en of moet braken. Verder kan u het medicijn gebruiken bij maagklachten, misselijkheid door migraine, een bepaalde vorm van lage bloeddruk bij de ziekte van Parkinson en problemen bij borstvoeding geven.

Hoe werkt Domperidon?

De tabletten kan u innemen met wat water. Indien u misselijk bent of moet braken, neemt u dit medicijn 15 tot 30 minuten voordat u gaat eten. Doe dit ook bij problemen bij borstvoeding en een lage bloeddruk.

Gebruikt u het medicijn bij migraine, neem het dan meteen in bij de eerste symptomen van een migraineaanval. Gebruik het gelijktijdig met een pijnstiller.

De duur van de kuur is afhankelijk van uw aandoening:

  • misselijkheid en braken: normaal dient u zich na 1 of 2 dagen gebruik beter te voelen.
  • migraine: alleen gebruiken tijdens een migraineaanval. Deze aanval kan 4 à 72 uur duren.
  • problemen bij borstvoeding: gebruik het medicijn 1 à 2 weken dagelijks. Daarna moet u het gebruik gedurende enkele weken afbouwen.

Hoe effectief is dit medicijn?

Bij gebruik van dit medicijn kan u een droge mond gewaar worden. Zelden kan u last krijgen van volgende bijwerkingen: hoofdpijn, duidzelig zijn, algemeen zwaktegevoel, slaperige en angstig zijn. Ook darmkrampen en diarree komen voor. U kan minder zin krijgen om te vrijen en bewegingsstoornissen ervaren. Als laatste heeft u een hoger risico op hartritmestoornissen en een verminderde werking van de lever.

Verder onderzoek is nodig om aan te tonen of gebruik van dit medicijn tijdens zwangerschap en het geven van borstvoeding nadelig is. Wel kan u met zekerheid autorijden en alcohol drinken in combinatie met Domperidon.

Gebruik dit medicijn niet in combinatie met medicijnen tegen hiv en hepatitis C. Ook kan Domperidon de werking van enkele middelen tegen Parkinson tegengaan. Het is belangrijk om dit medicijn daarom zo kort mogelijk te gebruiken. Domperidon heeft een wisselwerking met nog heel wat andere medicijnen. Raadpleeg hiervoor de bijsluiter.

Domperidon kopen

Hier kunt u Domperidon kopen zonder recept. U hoeft dus niet langs uw eigen huisarts en apotheek om dit medicijn veilig, betrouwbaar en snel in huis te krijgen. Wij werken met een aangesloten GMC-geregisteerde arts, welk uw online consult zal beoordelen op mogelijke gezondheidsrisico’s. Mochten deze er niet zijn, dan zal deze arts een recept voor u uitschrijven. Dit is voldoende voor ons om uw medicijn veilig en snel naar u toe te zenden.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Domperidon kopen

Domperidon kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Domperidon? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, dokteronline.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Domperidon te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Domperidon online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via dokteronline.com.

Waar Domperidon bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Domperidon te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Domperidon kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.