Diflucan

56,19

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Fluconazol
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Diflucan kopen doet u als u last heeft van schimmelinfecties. Dit geneesmiddel van Pfizer is zeer effectief in het bestrijden hiervan!

Wat is Diflucan?

Diflucan bevat Fluconazol, een antischimmelmiddel. De stof werkt tegen schimmels en gisten, zoals de Candida-gist.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kan Diflucan kopen en gebruiken bij schimmel- en gistinfecties. Dit kunnen infecties van organen, huid, nagels (schimmelnagel) of slijmvliezen zijn.

Enkele voorbeelden van schimmelinfecties van de huid zijn: voetschimmels, pityriasis versicolor en ringworm. Een infectie van slijmvlies kan voorkomen in de vagina, mond en slokdarm (spruw). Ook bij huidinfecties door Leishmania-parasieten kan Diflucan helpen.

Hoe werkt Diflucan?

Afhankelijk van uw aandoening, zal u het medicijn meer of minder frequent moeten innemen. Bij een aantal infectieziekten zal dit niet dagelijks zijn, maar bijvoorbeeld 1 of 3 keer per week.

U slikt de capsules door met een half glas water. Indien dit moeilijk is voor u, kan u de inhoud van de capsule mengen met een wat yoghurt, appelmoes of vla.
Indien u Diflucan in drankvorm inneemt, schud dan eerst de fles goed. Vervolgens meet je de juiste hoeveelheid af met het bijgevoegd maatbekertje of spuit.

Hieronder een overzicht van de duur van de kuren per aandoening:

  • Schimmelinfectie van de huid: een kuur van 2 tot 6 weken.
  • Schimmelnagel: een lange kuur van 3 tot 6 maanden.
  • Pityriasis versicolor: 1 tot 4 weken.
  • Spruw: 1 tot 4 weken.
  • Leishmania parasiet: een kuur van meestal 6 weken.
  • Schimmelinfectie van de vagina of eikel: kan na eenmalig gebruik al genezen. Soms is echter een langere kuur van 1 keer per week gedurende 6 maanden nodig.

Hoe effectief is dit medicijn?

Bij gebruik van dit medicijn kan u maag-darmklachten, huiduitslag en hoofdpijn krijgen. In uitzonderlijke gevallen kan u slaperig worden, koorts krijgen en ook een droge mond kan voorkomen. U kan een tintelend gevoel ervaren in uw voeten en handen, trillen en spierpijn hebben. Ook hartritmestoornissen en haaruitval zijn mogelijk.

Diflucan (150mg) heeft veel wisselwerkingen met andere medicijnen. Combineer Diflucan niet met antistollingsmiddelen, medicijnen tegen epilepsie (fenytoïne en carbamazepine), medicijnen voor hartklachten of een hoge bloeddruk (amlodipine, barnidipine, felodipine…), cholesterolverlagers (holesterolverlagers, atorvastatine en simvastatine). Verder ook niet combineren met medicijnen tegen tuberculose (rifabutine en rifampicine), sommige medicijnen tegen hiv en hepatitis C, alprazolam, darifenacine, tofacitinib (tegen reuma) en het slaapmiddel midazolam. Voor overige wisselwerkingen lees de bijsluiter goed door!

Diflucan (150mg) kopen

Niet elke vrouw gaat graag naar de huisarts voor de behandeling van een vaginale schimmelinfectie. Daarom bieden wij een veilige en discrete online oplossing welk Diflucan kopen zonder recept mogelijk maakt! Door middel van een online consult met een aangesloten arts kunt u dit medicijn morgen al in huis hebben mits u voor 17:00 besteld heeft.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Diflucan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.