Flagyl

66,95

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Metronidazol

Beschrijving

Wat is Flagyl?

Flagyl is een antibioticum dat bepaalde bacteriën en parasieten (bijvoorbeeld amoeben) doodt. De werkzame stof metronidazol zorgt hiervoor. U kan flagyl kopen in tabletten met 400 mg metronidazol of in drank.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kan flagyl gebruiken bij infectie van het maag-darmkanaal, de geslachtsorganen en andere delen van het lichaam (mond, keel en huid). Voorbeelden van infecties van de geslachtsorganen: bacteriële vaginosa en trichomonas. Bacteriële vaginosa ontstaat doordat de natuurlijke zuurgraad van de vagina verstoord wordt. Dit kan bijvoorbeeld komen door het gebruik van zeep rond de vagina of vaginale zeep. Indien u veel seks heeft, heeft u meer kans op deze aandoening.

Infecties van de maag en darmen kunnen bijvoorbeeld giardiasis, amoeben-dysenterie en dientamoeba-infectie zijn.

Verder kan u het middel gebruiken bij ernstige rosacea een oorontstekingen. Een oorontsteking ontstaat doordat er bacteriën uit de neus via de buis van Eustachius naar het oor komen en daar een infectie veroorzaken. Symptomen zijn: misselijk zijn, oorpijn en gehoorverlies.

Hoe werkt Flagyl?

Metronidazol zal de parasieten, bacteriën en amoeben in het lichaam bestrijden. De stof remt hun groei. Om zich verder te kunnen vermenigvuldigen en hun celstructuur intact te houden, hebben de bacteriën enzymen en eiwitten nodig. Metronidazol voorkomt deze opname.

Een kuur duurt meestal 10 dagen. Bij trichomonas kan eenmalig gebruik voldoende zijn.

Gebruik

  • Tabletten: neem deze in met een half glas water.
  • Drank: schud goed voor inname en meet de dosis af met de maatlepel of maatbeker.

Hoe effectief is dit medicijn?

Flagyl is effectief om infecties met bacteriën, parasieten en amoeben te bestrijden.

Dit middel werkt na enkele dagen. Een kuur duurt ongeveer 10 dagen. Bij trichomonas kan dit een eenmalig gebruik zijn. Belangrijk is om de kuur volledig uit te nemen, ook al merkt u geen symptomen meer. Er kunnen zich nog steeds parasieten en bacteriën in het lichaam bevinden.

Let op: drink geen alcohol tot en met 2 dagen na de laatste inname van flagyl. Alcoholgebruik verhoogt de bijwerkingen.

Mogelijke bijwerkingen: hoofdpijn, misselijkheid, duizelig zijn, metaalsmaak, weinig eetlust.

Flagyl kopen

Online Flagyl kopen (400mg) zonder een eigen recept? Bij ons is het mogelijk om dit medicijn in huis te halen zonder hiervoor langs uw huisarts en apotheek te moeten. U hoeft enkel een zorgvuldig opgesteld online consult invullen, welk door de arts zal worden beoordeeld. Als de arts geen mogelijke risico’s voor u ziet om dit medicijn te gebruiken, zal er een recept worden uitgeschreven. Hierna verzenden wij uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flagyl” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *