Flagyl

66,95

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op dokteronline.com's website
Werkzame stof(fen): Metronidazol
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder. 

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk aan huis.

Wat is Flagyl?

Flagyl is een antibioticum dat bepaalde bacteriën en parasieten (bijvoorbeeld amoeben) doodt. De werkzame stof metronidazol zorgt hiervoor. U kan flagyl kopen in tabletten met 400 mg metronidazol of in drank.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kan flagyl gebruiken bij infectie van het maag-darmkanaal, de geslachtsorganen en andere delen van het lichaam (mond, keel en huid). Voorbeelden van infecties van de geslachtsorganen: bacteriële vaginosa en trichomonas. Bacteriële vaginosa ontstaat doordat de natuurlijke zuurgraad van de vagina verstoord wordt. Dit kan bijvoorbeeld komen door het gebruik van zeep rond de vagina of vaginale zeep. Indien u veel seks heeft, heeft u meer kans op deze aandoening.

Infecties van de maag en darmen kunnen bijvoorbeeld giardiasis, amoeben-dysenterie en dientamoeba-infectie zijn.

Verder kan u het middel gebruiken bij ernstige rosacea een oorontstekingen. Een oorontsteking ontstaat doordat er bacteriën uit de neus via de buis van Eustachius naar het oor komen en daar een infectie veroorzaken. Symptomen zijn: misselijk zijn, oorpijn en gehoorverlies.

Hoe werkt Flagyl?

Metronidazol zal de parasieten, bacteriën en amoeben in het lichaam bestrijden. De stof remt hun groei. Om zich verder te kunnen vermenigvuldigen en hun celstructuur intact te houden, hebben de bacteriën enzymen en eiwitten nodig. Metronidazol voorkomt deze opname.

Een kuur duurt meestal 10 dagen. Bij trichomonas kan eenmalig gebruik voldoende zijn.

Gebruik

  • Tabletten: neem deze in met een half glas water.
  • Drank: schud goed voor inname en meet de dosis af met de maatlepel of maatbeker.

Hoe effectief is dit medicijn?

Flagyl is effectief om infecties met bacteriën, parasieten en amoeben te bestrijden.

Dit middel werkt na enkele dagen. Een kuur duurt ongeveer 10 dagen. Bij trichomonas kan dit een eenmalig gebruik zijn. Belangrijk is om de kuur volledig uit te nemen, ook al merkt u geen symptomen meer. Er kunnen zich nog steeds parasieten en bacteriën in het lichaam bevinden.

Let op: drink geen alcohol tot en met 2 dagen na de laatste inname van flagyl. Alcoholgebruik verhoogt de bijwerkingen.

Mogelijke bijwerkingen: hoofdpijn, misselijkheid, duizelig zijn, metaalsmaak, weinig eetlust.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Flagyl kopen

Flagyl kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Flagyl? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, dokteronline.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Flagyl te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Flagyl online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via dokteronline.com.

Waar Flagyl bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Flagyl te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Flagyl kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.