Desloratadine

60,50

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Werkzame stof(fen): Desloratadine
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
vind medicijn

Vind het medicijn dat u nodig heeft op Apotheekonline.net en klik op de “Bestel nu” knop.

opnieuw bestellen

U wordt nu doorverwezen naar onze vertrouwde partner: dokteronline.com. Daar vraagt u een consult aan. Dit is eek korte vragenlijst over uw klacht.

geregistreerde arts

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging apotheek

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Desloratadine?

Desloratadine is een medicijn met een anti-allergiewerking. Het helpt om allergieën van de luchtwegen en de huid te behandelen. Desloratadine is bij ons verkrijgbaar in tabletvorm.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Desloratadine kan u voor verschillende allergieën gebruiken. Zowel huidallergieën: netelroos en jeuk. Als allergieën van de luchtwegen: hooikoorts, ontstoken neusslijmvlies. Ook kan het helpen indien uw ogen ontstoken zijn door een allergie.

Hoe werkt Desloratadine?

De werkzame stof is een antihistaminicum en zorgt ervoor dat histamine zich niet aan bepaalde receptoren kan binden. Hierdoor nemen allergie symptomen af en is er niet langer sprake van een ontstekingsreactie.

Indien u de hele dag door last heeft van uw allergie, is het nodig om elke dag een tablet te nemen. Als u niet elke dag last heeft, hoeft u enkel een tablet te nemen op momenten dat u allergieklachten heeft. Dit kan u ook een uur voordat u denkt een allergische reactie te krijgen, doen. Bijvoorbeeld een bezoek aan een huis met huisdieren.

In geval van hooikoorts, volstaat het meestal om de tabletten enkele weken in te nemen. Nadien nemen de klachten af. Het is mogelijk dat u na 3 dagen gebruiken geen verbetering merkt. Dan zal dit medicijn waarschijnlijk niet aanslaan bij u.

Hoe effectief is dit medicijn?

Desloratadine is een veelgebruikt medicijn om hooikoortsklachten en allergische rhinitis te verminderen, dan wel te verhelpen. Voor veel mensen is het zeer effectief maar helaas niet voor iedereen!

U kan als bijwerking suf worden. Dan is het aan te raden om het medicijn ’s avonds voordat u gaat slapen in te nemen. Door de mogelijke sufheid is het niet aan te raden om met de auto te rijden. Ook alcohol drinken kan het suf gevoel nog meer versterken. U kan verder ook hoofdpijn en een droge mond krijgen. Zelden kan u last hebben van spierpijn, duizelig worden en een leveraandoening krijgen. Ook kan u maag-darmklachten ervaren en een verhoogde eetlust hebben. U kan zich onrustig voelen, minder goed in slaap vallen en hartkloppingen krijgen.

U kan dit medicijn perfect combineren met andere medicijnen.

Gebruik dit medicijn niet als u zwanger bent of dit wil worden. Ook indien u borstvoeding geeft, mag u Desloratadine niet gebruiken. U kan kijken voor alternatieven in de vorm van oogdruppels of neussprays. Deze medicatie komt minder in uw bloedbaan terecht.

Desloratadine tabletten (5mg) kopen

Als u dit medicijn al vaker gebruikt heeft, of denkt dat het u van uw klachten kan afhelpen, dan kunt u hier Desloratadine kopen zonder recept. U hoeft dan niet naar uw huisarts of apotheker om dit medicijn te gebruiken. Bij de prijs zit namelijk een online consult en 24-uurs levering inbegrepen. Bestel dit medicijn op werkdagen voor 17:00 en u zult het de volgende dag al in huis hebben!

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Desloratadine” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.