Desloratadine

60,50

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op dokteronline.com's website
Werkzame stof(fen): Desloratadine
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder. 

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk aan huis.

Wat is Desloratadine?

Desloratadine is een medicijn met een anti-allergiewerking. Het helpt om allergieën van de luchtwegen en de huid te behandelen. Desloratadine is  verkrijgbaar in tabletvorm.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Desloratadine kan u voor verschillende allergieën gebruiken. Zowel huidallergieën: netelroos en jeuk. Als allergieën van de luchtwegen: hooikoorts, ontstoken neusslijmvlies. Ook kan het helpen indien uw ogen ontstoken zijn door een allergie.

Hoe werkt Desloratadine?

De werkzame stof is een antihistaminicum en zorgt ervoor dat histamine zich niet aan bepaalde receptoren kan binden. Hierdoor nemen allergie symptomen af en is er niet langer sprake van een ontstekingsreactie.

Indien u de hele dag door last heeft van uw allergie, is het nodig om elke dag een tablet te nemen. Als u niet elke dag last heeft, hoeft u enkel een tablet te nemen op momenten dat u allergieklachten heeft. Dit kan u ook een uur voordat u denkt een allergische reactie te krijgen, doen. Bijvoorbeeld een bezoek aan een huis met huisdieren.

In geval van hooikoorts, volstaat het meestal om de tabletten enkele weken in te nemen. Nadien nemen de klachten af. Het is mogelijk dat u na 3 dagen gebruiken geen verbetering merkt. Dan zal dit medicijn waarschijnlijk niet aanslaan bij u.

Hoe effectief is dit medicijn?

Desloratadine is een veelgebruikt medicijn om hooikoortsklachten en allergische rhinitis te verminderen, dan wel te verhelpen. Voor veel mensen is het zeer effectief maar helaas niet voor iedereen!

U kan als bijwerking suf worden. Dan is het aan te raden om het medicijn ’s avonds voordat u gaat slapen in te nemen. Door de mogelijke sufheid is het niet aan te raden om met de auto te rijden. Ook alcohol drinken kan het suf gevoel nog meer versterken. U kan verder ook hoofdpijn en een droge mond krijgen. Zelden kan u last hebben van spierpijn, duizelig worden en een leveraandoening krijgen. Ook kan u maag-darmklachten ervaren en een verhoogde eetlust hebben. U kan zich onrustig voelen, minder goed in slaap vallen en hartkloppingen krijgen.

U kan dit medicijn perfect combineren met andere medicijnen.

Gebruik dit medicijn niet als u zwanger bent of dit wil worden. Ook indien u borstvoeding geeft, mag u Desloratadine niet gebruiken. U kan kijken voor alternatieven in de vorm van oogdruppels of neussprays. Deze medicatie komt minder in uw bloedbaan terecht.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Desloratadine kopen

Desloratadine kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Desloratadine? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, dokteronline.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Desloratadine te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Desloratadine online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via dokteronline.com.

Waar Desloratadine bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Desloratadine te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Desloratadine kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.