Zyban

92,20

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Bupropion
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
zoek

Vind het medicijn dat u nodig heeft en klik op de ‘bestel nu’-knop.

treated.com

U rond de bestelling af bij onze vertrouwde partner: treated.com. Een veilige en geregistreerde apotheek.

medische vragenlijst

Een GMC-geregistreerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is Zyban

De actieve stof in Zyban is Bupropion. Deze stof regelt de hoeveelheid noradrenaline en dopamine in de hersenen. Dit zijn belangrijke stoffen bij emoties en stemmingen. Zyban bestaat in tabletvorm.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

U kan Zyban gebruiken als u wilt stoppen met roken, bij depressie of ADHD.

Hoe werkt Zyban?

Tabletten kan u innemen met een glas water. Het is belangrijk om niet te kauwen op de tabletten. Deze hebben een beschermend omhulsel dat de werkende stof in Zyban tijdens de dag gelijkmatig vrij geeft, zodat ze langer werkt. Indien de laag kapot gaat, zal deze stof in zijn geheel meteen vrij komen. Dit is niet effectief.

Hoe lang en hoe vaak u het medicijn gebruikt, is afhankelijk van uw aandoening. Als u slechts 1 maal per dag een dosis inneemt, doe dit dan ’s ochtends. Zo verkleint u de kans op slaapproblemen. Doe dit ook als u 2 keer per dag het medicijn neemt. De tweede dosis neemt u dan in de late namiddag in. Laat minimaal 8 uur tussen.

Hieronder een overzicht per aandoening:

Rookverslaving: in de eerste week van inname hoeft er nog geen rookstop te zijn. Dit doet u wel in de tweede week. Meestal zal u dit medicijn negen weken moeten innemen. Indien u na 7 weken nog steeds rookt, wordt de behandeling afgebroken en werkt dit medicijn niet voor u .

Depressie: Gebruik het medicijn 6 weken. Indien u hierna nog geen verbetering merkt, breekt u de kuur af. Indien u wel verbetering merkt, gebruikt u Zyban 6 maanden of langer. Zo vermindert de kans dat de depressie zal terugkomen.

ADHD: U merkt na enkele weken al resultaat. Indien het medicijn aanslaat, zal u het waarschijnlijk langdurig moeten gebruiken.

Hoe effectief is dit medicijn?

Zyban is voor alle bovenstaande beschreven onderwerpen zeer effectief, mits de juiste dosering wordt aangehouden.

Gebruik dit medicijn niet in combinatie met alcohol en autorijden. Gebruik Zyban ook niet indien u moedermelk geeft. Tijdens de kuur kan u enkele bijwerkingen ervaren: slapeloosheid, maag- en darmklachten, hoofdpijn en een droge mond. In uitzonderlijke gevallen ook slaperigheid, trillen, angstig zijn, oorsuizen, wazig zien, koorts en huiduitslag. Nog minder komen volgende bijwerkingen voor: hallucinaties, leveraandoeningen, hartklachten, een ontregelde bloeddruk: te hoog of te laag.

U kan Zyban best niet combineren met volgende medicijnen: enkele medicijnen tegen depressie (vortioxetine, venlafaxine, doxepine, dosulepine…), een medicijn tegen ADHD (atomoxetine), psychose medicijnen (aripiprazol, perfenazine, risperidon) en metoprolol. Ook gebruik met tamoxifen en medicijnen tegen hiv is nadelig.

Zyban kopen

Bij Apotheekonline.net kunt u Zyban kopen zonder recept. Door middel van een online consult met een aangesloten GMC-geregisteerde arts, wordt er een recept voor Zyban voor u uitgeschreven. Uiteraard alleen als er geen mogelijke gezondheidsrisico’s voor u zijn bij het gebruik van dit medicijn. Hierna zorgen wij voor een snelle en discrete verzending naar het door u opgegeven adres.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zyban” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.