Doxycycline

63,60

(1 klantbeoordeling)
( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!
Categorie:
Werkzame stof(fen): Doxycycline
Hoe kan ik dit medicijn bestellen zonder een eigen recept?
vind medicijn

Vind het medicijn dat u nodig heeft op Apotheekonline.net en klik op de “Bestel nu” knop.

opnieuw bestellen

U wordt nu doorverwezen naar onze vertrouwde partner: dokteronline.com. Daar vraagt u een consult aan. Dit is eek korte vragenlijst over uw klacht.

geregistreerde arts

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

bezorging apotheek

De apotheek verzendt je bestelling in een discrete verpakking.
Voor 17:00 uur besteld? 
Overmorgen in huis!

Wat is doxycycline?

Doxycycline is een tetracycline-antibioticum dat bacteriële infecties bestrijdt. Zowel luchtweginfecties als infecties van huid, darmen en geslachtsorganen. Dit medicijn helpt ook om de volgende ziektes te bestrijden: Lyme, Q-koorts, de ziekte van Weil, hazenpest en malaria. Het antibioticum bestaat in tabletten, oplostabletten, capsules en injecties. U kan doxycycline kopen bij de apotheek met een doktersvoorschrift.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Gebruik deze antibioticakuur om malaria te voorkomen. Zo kan u gerust vertrekken naar een tropische reisbestemming. De kuur helpt ook om huidaandoeningen (acne, kaakontsteking…) en geslachtsziekten (chlamydia, gonorroe en syfilis) te behandelen. Bij een luchtweginfectie (longontsteking, middenoorontsteking, keelontsteking…), Q-koorts, ziekte van Weil, ziekte van Lyme en hazenpest kan de arts ook doxycycline voorschrijven.

Hoe werkt doxycycline?

U neemt het antibioticum in en het medicijn verspreidt zich na inname via het bloed over heel het lichaam. De capsules en tabletten werken na ongeveer 1 à 2 uur. Een injectie zal meteen werken. Na een paar dagen zullen de klachten van de infectie afnemen.

Lees hieronder hoe en wanneer u het medicijn moet innemen:

Malaria

Indien u naar een tropisch land met kans op malaria reist, kan u doxycycline kopen. Neem 1 tot 2 dagen voor uw vertrek dagelijks 1 tablet in. Elke dag op reis in malariagebied neemt u ook 1 pil. Het is belangrijk om na terugkeer gedurende 28 dagen nog telkens 1 tablet te nemen.

Lymeziekte

Neem de tabletten in binnen de 3 dagen na het verwijderen van een teek.

Andere aandoeningen

De arts schrijft meestal een kuur van 1 tot 3 weken voor. In sommige gevallen kan dit langer zijn tot 1 jaar. Het is belangrijk om de volledige kuur uit te nemen.
Neem de capsules en tabletten rechtopstaand of -zittend in te nemen met een heel glas water. Zo voorkomt u dat uw slokdarm beschadigt wordt. Neem tabletten ruim voor het slapen in. Zo kunnen ze niet in de slokdarm blijven liggen.

Capsules mag u niet met voeding, melk- of zuivelproducten innemen. Je neemt ze best 1 uur voor het ontbijt in of 2 uur erna. Een injectie krijgt u door de arts toegediend.

Hoe effectief is dit medicijn?

Doxycycline is effectief voor het bestrijden van luchtweginfecties, infecties van huid, darmen en geslachtsorganen. U kan volgende bijwerkingen ervaren: U kan zich misselijk voelen. De kuur maakt de huid gevoeliger voor UV-licht, waardoor u sneller kan verbranden in de zon. Het is dus aan te raden om weg te blijven uit de zon en om niet onder de zonnebank te gaan.

Doxycycline kopen

Doxyclince kopen via Apotheekonline.net is mogelijk zonder hiervoor eerst naar uw huisarts en apotheek te moeten. Een GMC-geregisteerde arts zal uw aanvraag beoordelen en een recept voor Doxycycline voor u uitschrijven als deze arts geen gezondheidsrisico’s voor u ziet om dit medicijn te gebruiken. U krijgt het medicijn binnen 24 uur na bestelling geleverd op uw adres naar keuze.

Bestellen kan altijd veilig en vertrouwd. Doordat een arts uw bestelling controleert aan de hand van een korte medische vragenlijst, bent u ervan verzekerd dat dit medicijn geen problemen oplevert met eventuele huidige gezondheidsklachten of andere medicijnen die u momenteel mogelijk gebruikt.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Bestel nu!

1 beoordeling voor Doxycycline

  1. Patricia V.

    Zeer tevreden! Snel in huis en ook weer snel van mijn klachten af.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.