Doxycycline

63,60

Voor dit medicijn heeft u een recept nodig. We sturen u door naar de juiste consult service. Daar regelt u het recept en de bestelling. 

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult
Op dokteronline.com's website
Categorie:
Werkzame stof(fen): Doxycycline
Hoe werkt het?
consult-proces-4

Kies uw voorkeurs-behandeling.  Apotheekonline.net stuurt u door naar de beste aanbieder. 

consult-proces-3

Bij de aanbieder vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht.

consult-proces-2

Een geregistreerde arts zal uw vragenlijst beoordelen en een online recept uitschrijven voor u.

consult-proces-1

De apotheek verzendt de bestelling in een discrete verpakking gemakkelijk aan huis.

Wat is doxycycline?

Doxycycline is een tetracycline-antibioticum dat bacteriële infecties bestrijdt. Zowel luchtweginfecties als infecties van huid, darmen en geslachtsorganen. Dit medicijn helpt ook om de volgende ziektes te bestrijden: Lyme, Q-koorts, de ziekte van Weil, hazenpest en malaria. Het antibioticum bestaat in tabletten, oplostabletten, capsules en injecties. U kan doxycycline kopen bij de apotheek met een doktersvoorschrift.

Waar wordt dit medicijn voor gebruikt?

Gebruik deze antibioticakuur om malaria te voorkomen. Zo kan u gerust vertrekken naar een tropische reisbestemming. De kuur helpt ook om huidaandoeningen (acne, kaakontsteking…) en geslachtsziekten (chlamydia, gonorroe en syfilis) te behandelen. Bij een luchtweginfectie (longontsteking, middenoorontsteking, keelontsteking…), Q-koorts, ziekte van Weil, ziekte van Lyme en hazenpest kan de arts ook doxycycline voorschrijven.

Hoe werkt doxycycline?

U neemt het antibioticum in en het medicijn verspreidt zich na inname via het bloed over heel het lichaam. De capsules en tabletten werken na ongeveer 1 à 2 uur. Een injectie zal meteen werken. Na een paar dagen zullen de klachten van de infectie afnemen.

Lees hieronder hoe en wanneer u het medicijn moet innemen:

Malaria

Indien u naar een tropisch land met kans op malaria reist, kan u doxycycline kopen op recept. Neem 1 tot 2 dagen voor uw vertrek dagelijks 1 tablet in. Elke dag op reis in malariagebied neemt u ook 1 pil. Het is belangrijk om na terugkeer gedurende 28 dagen nog telkens 1 tablet te nemen.

Lymeziekte

Neem de tabletten in binnen de 3 dagen na het verwijderen van een teek.

Andere aandoeningen

De arts schrijft meestal een kuur van 1 tot 3 weken voor. In sommige gevallen kan dit langer zijn tot 1 jaar. Het is belangrijk om de volledige kuur uit te nemen.
Neem de capsules en tabletten rechtopstaand of -zittend in te nemen met een heel glas water. Zo voorkomt u dat uw slokdarm beschadigt wordt. Neem tabletten ruim voor het slapen in. Zo kunnen ze niet in de slokdarm blijven liggen.

Capsules mag u niet met voeding, melk- of zuivelproducten innemen. Je neemt ze best 1 uur voor het ontbijt in of 2 uur erna. Een injectie krijgt u door de arts toegediend.

Hoe effectief is dit medicijn?

Doxycycline is effectief voor het bestrijden van luchtweginfecties, infecties van huid, darmen en geslachtsorganen. U kan volgende bijwerkingen ervaren: U kan zich misselijk voelen. De kuur maakt de huid gevoeliger voor UV-licht, waardoor u sneller kan verbranden in de zon. Het is dus aan te raden om weg te blijven uit de zon en om niet onder de zonnebank te gaan.

( Recept + Medicijn + 48-uurs levering )
Start consult

Doxycycline kopen

Doxycycline kopen zonder recept is niet mogelijk. Apotheekonline verkoopt zelf geen recept plichtige medicatie. Wilt u een recept ontvangen voor dit Doxycycline? Dan verwijzen wij u door naar onze vertrouwde partner, dokteronline.com.

Daar vraagt u een consult aan. Dit is een korte vragenlijst over uw klacht. Een geregistreerde EU arts zal uw ragenlijst beoordelen. Als de arts geen risico’s voor u ziet om dit Doxycycline te gebruiken, zal de arts een recept uitschrijven en kunt u Doxycycline online bestellen bij een aangesloten apotheek.

De apotheek verzendt uw bestelling snel en discreet naar het door u opgegeven adres. Apotheekonline.net biedt zelf geen consult of verkoop van medicatie aan. Dit regelt u via dokteronline.com.

Waar Doxycycline bestellen

Wij krijgen vaak de vraag of Doxycycline te koop is bij Kruidvat, Etos of een andere drogist. Het antwoord is nee. Doxycycline kopen kan alleen met een recept bij een gecertificeerde apotheek. Start uw consult bij onze partner om uw recept te verkrijgen.

De arts kan uw recept doorsturen naar een aangesloten apotheek, waarna u snel en makkelijk de medicatie thuis ontvangt. Apotheekonline.net vervult deze bestelling niet zelf.

De informatie op deze pagina is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Als
u vragen of zorgen over uw gezondheid heeft, raadpleeg dan een arts.